עבור לתוכן

רוצה לקנות כרטיס 280X נוסף

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני רוצה לקנות כרטיס מסך 280X נוסף למה שיש לי. .

הסתפקות כרגע איזה חברה לקנות את ה-280X יש את : MSI TOXIC ASUS Vapor-X

יש שני כרטיס ב-KSP של ASUS נראה לי שאני יכול לרכוש אותם דרך מישהו באילת ולשלם עליהם מחיר מופחת (ואני יצטרך לשלם שליחות ע"י שליח בערך 50 ש"ח) ולצערי הרב

אין שם TOXIC באילת. אז אם אני ירצה אותו יצטרך לשלם מחיר מלא.

http://ksp.co.il/?select=.1044..2105...e=0&maxprice=0

ויש חנות שמציעה את הכרטיס של

Gigabyte במבצעים של בלק פרדי ב-1022.

http://wellcom.co.il/catalog/product...7057?cPath=328

יש סיכוי נמוך חלק מהכרטיסים של החברות האחרות ירדו בבלק פרדי .

איזה מהם הכי כדי לקחת להיות שותף ל-280X שיש לי כבר?

מבחינת תקציב כולם פחות או יותר יעלו אותו דבר. אז הוא מ-1000 עד 1500 ש"ח .

מפרט מלא:

_______ציוד היקפי:___________________________________________________________ חומרה:

_מסך: Dell UltraSharp U2410 LCD_______________ מעבד: Intel i4770 לוח אם: MSI Z87 G45 GAMING

____מקלדת: Logitech 710_______________________מארז: NZXT Phantom 820 White ספק: Seasonic P-860 80+

___עכבר: Razer DeathAdder 2013______________________________זכרונות: Corsair Vengeance 4X4GB Blue

אוזניות: Razer Tiamat 7.1 Positional Audio__________________________כרטיס מסך: - Radon 280X Vapor - X

________________________________________________כונן קשיח:SSD San Disk 240G Exteme כונן קשיח: SeaGate 2TB

פורסם

לקבלת ביצועים אופטימליים, תקנה כרטיס שכמה שיותר זהה מבחינת מהירויות השעונים לשלך, מאחר ובמערך CF הכרטיסים יעבדו לפי האיטי יותר.

אם תקנה אחד חזק יותר ותרצה שיעבדו לפי החזק, מן הסתם תצטרך לעשות OC לחלש יותר בכדי להשוות את הביצועים .

אם אתה לא מתכוון לעשות OC ויש לך "דגם פשוט" מיותר שתקנה גרסאות יקרות כגון הTOXIC וכו'.

פורסם
  • מחבר
לקבלת ביצועים אופטימליים, תקנה כרטיס שכמה שיותר זהה מבחינת מהירויות השעונים לשלך, מאחר ובמערך CF הכרטיסים יעבדו לפי האיטי יותר.

אם תקנה אחד חזק יותר ותרצה שיעבדו לפי החזק, מן הסתם תצטרך לעשות OC לחלש יותר בכדי להשוות את הביצועים .

אם אתה לא מתכוון לעשות OC ויש לך "דגם פשוט" מיותר שתקנה גרסאות יקרות כגון הTOXIC וכו'.

,קודם כל תודה רבה על העזרה.

דבר שני.

אם אני לא טועה יש כמה וכמה דברים שלא משתמשים ב-CF לא?? (למשל FAR CRY 4 ) כרגע לא עובד עם CF ב-AMD ומפתחי המשחק עובדים על זה כרגע.

עכשיו הכרטיס מסך שלי הוא:

Radon 280X Vapor - X

וממה שמצאתי הפירוט הוא

http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1227&pid=2024&psn=

&lid=1&leg=0

ופירוט של ה-TRI-X הוא: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1227&pid=2072&psn=&lid=1&leg=0

הבדל של 50 MHz Core Clock (אולי צריך להסתכל על משהו אחר? )

עכשיו צריך לבחור הג'יבייט מבחינת מחיר הכי טוב לי .

היום התחילו מבצעים. הכרטיס שאני צריך הוא 280X.

המטרה ל-CF עם הכרטיס שיש לי.

עכשיו יש לי בחירה מ-3 כרטיסים:

1. עליו אין מבצעים ;;חוץ מה-;3 ;משחקים חינם. הבנתי מבחינת ביצועים הוא הכי טוב.

http://ksp.co.il/?uin=24955

2. עליו יש מבצע ב-startpc ב-1150 ש"ח בלבד . מה שיכול להיות טוב (או שלא שזה רק גוף קירור) שזה של MSI GAMING כמו הלוח אם:

1149 ₪ - MSI Radeon R9 280X 3GB TwinFrozr - BLACK FRIDAY

3. כרטיס של ג'יבייט שהוא הכי זול מכולם.

http://wellcom.co.il/catalog/product...7057?cPath=328

מקוה שביום ראשון אני כבר ילך לרכוש

smile.gif

פורסם

לגבי התמיכה בCF במשחקים, זה כך כמעט תמיד כשיוצאים כותרים חדשים. צריך לחכות לדרייבר עם פרופילים מעודכנים של CF או SLI או לעדכון פרופילים, בכל אופן זה רק עניין של זמן,

וללחוצים יש דרכים לגרום למשחקים לעבוד בCF עם פרופילים של משחקים אחרים.

על כל פנים, למיטב ידיעתי, הMSI עדיף מבין שלושת הכרטיסים הן מבחינת קרירות והן מבחינת רכיבים.

הgigabyte נראה בעל מאוורר מפלצתי אך מאוד מאכזב בפועל מבחינת קירור לפי ביקורות שראיתי, בנוסף הוא גם יותר ארוך בכמה סנטימטרים.

והsapphire סתם יקר ...

לדעתי לך על הMSI. ההבדל בשעונים זניח אם המחיר מתאים לך.

בהצלחה ותתחדש :)

פורסם

למה אתה רוצה עוד אחד?

פורסם

שבוע טוב,

להלן תשובה שנתתי לחבר בפורום ב 18.10.14 והיא נכונה גם להיום המלצה שלי תמכור ותקנה כרטיס בודד יותר חזק. בדיוק מהסיבה של FARCRY 4 ,נכון להיום אני על מקסימום ב 1080 ב 52 FPS

"

בוקר טוב !

שלשום בדיוק מכרתי מערך כזה עם נתונים מדויקים כמו שלך הכוונה I5 ו 8GB זיכרון ושני 280X.

המערך עבד אצלי מספר חודשים ו

מלבד

ציון ב 3D MARK לא ראיתי שום הבדל בינם לבי כרטיס בודד של R9 290 של ASUS שהרכבתי אתמול.

מבלי לציין את החום והרעש ששני כרטיסים כאלה עושים.

קח בחשבון

שלעולם לא תוכל לצפות

אם המשחק הבא שייצא יתמוך ויעבוד כמו שצריך ב CF (זה היה בין היתר השיקול שלי להחלפה לקראת יציאת FARCRY4)."

פורסם
  • מחבר
שבוע טוב,

להלן תשובה שנתתי לחבר בפורום ב 18.10.14 והיא נכונה גם להיום המלצה שלי תמכור ותקנה כרטיס בודד יותר חזק. בדיוק מהסיבה של FARCRY 4 ,נכון להיום אני על מקסימום ב 1080 ב 52 FPS

"

בוקר טוב !

שלשום בדיוק מכרתי מערך כזה עם נתונים מדויקים כמו שלך הכוונה I5 ו 8GB זיכרון ושני 280X.

מלבד

ציון ב 3D MARK לא ראיתי שום הבדל בינם לבי כרטיס בודד של R9 290 של ASUS שהרכבתי אתמול.

קח בחשבון

שלעולם לא תוכל לצפות

אם המשחק הבא שייצא יתמוך ויעבוד כמו שצריך ב CF (זה היה בין היתר השיקול שלי להחלפה לקראת יציאת FARCRY4)."

אין לי בעיה למכור ולקנות אחד הרבה יותר טוב.

שאלה איפה ולמי אני ימכור את זה? מי יסכים לקנות כזה כרטיס ?

וסתם ככה מה היית ממליץ כרטיס אחר לגמרי שמומלץ לקנות ?

- - - תגובה אוחדה: - - -

שבוע טוב,

"

בוקר טוב !

מלבד

קח בחשבון

שלעולם לא תוכל לצפות

אין לי בעיה למכור ולקנות אחד הרבה יותר טוב.

שאלה איפה ולמי אני ימכור את זה? מי יסכים לקנות כזה כרטיס ?

וסתם ככה מה היית ממליץ כרטיס אחר לגמרי שמומלץ לקנות ?

לגבי התמיכה בCF במשחקים, זה כך כמעט תמיד כשיוצאים כותרים חדשים. צריך לחכות לדרייבר עם פרופילים מעודכנים של CF או SLI או לעדכון פרופילים, בכל אופן זה רק עניין של זמן,

וללחוצים יש דרכים לגרום למשחקים לעבוד בCF עם פרופילים של משחקים אחרים.

על כל פנים, למיטב ידיעתי, הMSI עדיף מבין שלושת הכרטיסים הן מבחינת קרירות והן מבחינת רכיבים.

הgigabyte נראה בעל מאוורר מפלצתי אך מאוד מאכזב בפועל מבחינת קירור לפי ביקורות שראיתי, בנוסף הוא גם יותר ארוך בכמה סנטימטרים.

והsapphire סתם יקר ...

לדעתי לך על הMSI. ההבדל בשעונים זניח אם המחיר מתאים לך.

בהצלחה ותתחדש :)

אין לי בעיה עם המחיר בכלל.

חשבתי ללכת על ה-TRI-X . אבל אם אתה אומר שכדי לקחת את הMSI אין לי בעיה :).

ומה אתה אומר על האחרון שהגיב שכדי למכור את זה? זה בכלל אפשרי?

פורסם

למכור ניתן כאן או ביד 2 הכרטיס שלך לדעתי אחד היפים והמוצלחים בסדרה ,לכן לא אמורה להיות בעיה.

אם אתה כבר רוצה לשחק ...אז ניתן לקנות או : משומש או משומש מחנות או חדש בחנות , שתי האופציות האחרונות מקנות לך תשלומים, אז אפשר לקנות ובטוח למכור את שלך תוך מספר ימים \חודש.

אני לקחתי 290 של אסוס ( לא קרור סטוק) ואני באמת מרוצה.אם בא לך לך על 970 אופציה אפילו טובה יותר.

לי לא היה ממש אכפת אז פרסמתי 2 כרטיסים של 280X ב 900 או כל אחד ב 500 ומכרתי תוך שעתיים. שלך שווה יותר בשקט.

קניתי ASUS סגור בשרינק ב 1350 עם אחריות כמובן.

אני מעריך שתצטרך להוסיף הרבה פחות מעוד כרטיס 280X ותהנה בראש שקט בלי בעיות של תאימות,חשמל , חם ורעש!!!

פורסם

אל תעשה קרוספייר עם ה280X, זה רעיון גרוע.

יש מספיק משתמשים בפורום שניסו והתעצבנו וצברו את הניסיון בשביל אחרים.

בשונה מ290 ו290X, ה280X זה 7970 עם שם חדש. בדיוק כמו ה7970, הוא גרוע עם הרבה בעיות כשיש יותר מכרטיס אחד.

תמכור את שלך ב700 ש"ח, ותרכוש כרטיס יותר חזק בתוספת של 1000 ש"ח כמו GTX970. שים לב שזה לא יתן לך פי 2 ביצועים, אך לא תסבול מבעיות הדרייברים של שני 280X.

פורסם
  • מחבר
למכור ניתן כאן או ביד 2 הכרטיס שלך לדעתי אחד היפים והמוצלחים בסדרה ,לכן לא אמורה להיות בעיה.

אם אתה כבר רוצה לשחק ...אז ניתן לקנות או : משומש או משומש מחנות או חדש בחנות , שתי האופציות האחרונות מקנות לך תשלומים, אז אפשר לקנות ובטוח למכור את שלך תוך מספר ימים \חודש.

אני לקחתי 290 של אסוס ( לא קרור סטוק) ואני באמת מרוצה.אם בא לך לך על 970 אופציה אפילו טובה יותר.

לי לא היה ממש אכפת אז פרסמתי 2 כרטיסים של 280X ב 900 או כל אחד ב 500 ומכרתי תוך שעתיים. שלך שווה יותר בשקט.

קניתי ASUS סגור בשרינק ב 1350 עם אחריות כמובן.

אני מעריך שתצטרך להוסיף הרבה פחות מעוד כרטיס 280X ותהנה בראש שקט בלי בעיות של תאימות,חשמל , חם ורעש!!!

אל תעשה קרוספייר עם ה280X, זה רעיון גרוע.

יש מספיק משתמשים בפורום שניסו והתעצבנו וצברו את הניסיון בשביל אחרים.

בשונה מ290 ו290X, ה280X זה 7970 עם שם חדש. בדיוק כמו ה7970, הוא גרוע עם הרבה בעיות כשיש יותר מכרטיס אחד.

תמכור את שלך ב700 ש"ח, ותרכוש כרטיס יותר חזק בתוספת של 1000 ש"ח כמו GTX970. שים לב שזה לא יתן לך פי 2 ביצועים, אך לא תסבול מבעיות הדרייברים של שני 280X.

תודה רבה על העזרה.

אני אשמח למכור אותו אפילו ב-500 ש"ח. הבעיה קטנה שיש לי עם הכרטיס הישן הוא שאני לא מוצא את הקבלה. רכשתי את הכרטיס ב-10.13 ואמור להיות עוד אחריות שנה וחצי לפחות. מסתבר שאנשים לא ירצו את הכרטיס ככה נכון ? (שילמתי מזומן ב-KSP אילת אם זה משנה)

אני מאוד רוצה לקנות את הכרטיס MSI GTX970 , אבל מה אני יעשה עם הישן ? יש סיכוי שיקנו אותו בלי אחריות? (א"כ איפה אפשר בפורום למכור אותו? )

אולי עדיף לזרוק את הישן בנתיים ובכל מקרה לקנות את הGTX 970 מאשר להוסיף 280X?

**עריכה**

יש לי אפשרות לרכוש כרטיס מסך באילת ב-KSP מה שיש במלאי. אפשר את ה-GTX 970 של MSI ואפשר אחר עד 2000 ש"ח.

בעתיד אני מתכון לקנות מסך גיימנג הבנתי שיש כזה דבר 144Mz קצב רענון , אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך שתומך בכזה אם המחיר שלו הגיוני :)

תודה לכל עוזר.

פורסם

תפרסם אותו בלוח היד שניה באתר, ב500 ש"ח זה ימכר מהר מאוד גם בלי אחריות.

פורסם
  • מחבר
תפרסם אותו בלוח היד שניה באתר, ב500 ש"ח זה ימכר מהר מאוד גם בלי אחריות.

בסדר גמור נעשה :)

אז איזה כרטיס מסך אתה ממליץ עד 2000 ש"ח מאילת?

פורסם

למה אתה רוצה לשדרג?

אם תשדרג לכרטיס מסך ב2000 ש"ח (GTX970) השידרוג שתקבל בביצועים לא מצדיק את תוספת המחיר, כלל וכלל לא.

לדעתי תסביר איפה אתה נתקל בקושי או באיטיות ונוכל לעזור לך לפתור את זה, לפעמים זה לא קשור לכרטיס המסך בכלל.

אני מציע שתמתין עם שידרוג כרטיס מסך לפחות עוד דור אחד.

פורסם
  • מחבר
למה אתה רוצה לשדרג?

אם תשדרג לכרטיס מסך ב2000 ש"ח (GTX970) השידרוג שתקבל בביצועים לא מצדיק את תוספת המחיר, כלל וכלל לא.

לדעתי תסביר איפה אתה נתקל בקושי או באיטיות ונוכל לעזור לך לפתור את זה, לפעמים זה לא קשור לכרטיס המסך בכלל.

אני מציע שתמתין עם שידרוג כרטיס מסך לפחות עוד דור אחד.

FAR CRY 4 זה הבעיה העיקרית . ומסתבר שכל המשחקים שהולכים לצאת בחודשיים הקרובים יצטרכו דברים דומים (GTA 5 ובטלפילד החדש שאמור לצאת )

אין לי בעיה לחכות.

מעניין אבל ששני 280X לא מצליחים להביא תוצאות ....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים