עבור לתוכן

לוח אם לamd64

Featured Replies

פורסם

Albatron K8X800 ProII

איך הלוח הזה?

(בבקשה בלי לתת הערות על מחיר, אתה לא צריך את זה וכו')

יש לכם המלצות?

פורסם

לא מומלץ לקנות AMD64 כרגע..

תעשה חיפוש בפורום חרשו את הנושא כבר.

פורסם

סליחה? לא מומלץ לקנות amd64? למה אתה אומר שטויות, amd64 3000+ הוא כרגע המעבד הכי מומלץ, ובקשר ללוח האם, הלוח טוב מאוד ובא עם כרטיס קול מעולה, אך יש לוח של אביט ששכחתי את שמו והוא יותר מומלץ לoc אם אתה מתכנן לעשות.

פורסם

הלוח הוא אכן מהטובים שיש כרגע לAMD64.

בקשר לכדאיות של קניית המעבד כרגע - זאת שאלה מעניינת. הביצועים של המעבד מצוינים - הבעיה איתו היא עם השדרוג בעתיד. כרגע מעבדי האת'לון 64 מיוצרים בסוקט 754, והFXים למיניהם (51,53...) מיוצרים בסוקט 940 - כמו מעבדי האופטרון. עוד מעט שני סוגי המעבדים יעברו לסוקט 939 - ככה שכל אלה שקונים כרגע מעבדי 64 נתונים לחסדיהן של AMD ויצרניות לוחות האם - האם להמשיך לייצר מעבדים ולוחות אם עם סוקט 754.

בכל מקרה, לדעתי גם כדאי לחכות שיצא צ'יפסט ה nForce3 250, ואז לראות מה קורה בשוק...

פורסם

מה שדרוג בעתיד? זה מעבד לטווח ארוך, לפחות שנתיים וחצי, עד אז הוא יצטרך לוח אם חדש בכל מקרה.

amd64 3000+ הוא מעבד מאוד מומלץ, ויחזיק לך מעמד להרבה זמן, אני בעצמי מתכוון לקנות אותו בעוד חודש ככה.

בכל מקרה אני מניח שכבר קנית אותו אז אין על מה להתווכח, תהנה מהמעבד והלוח :D

פורסם

excellent Mobo.

He comes with a great bundle and very quality performence and oc and also contains very quality Sound card.

the one parker mantioned is Abit KV8-MAX3 , he`s very good but i prefer the Albatron, cheaper and quality!

פורסם
  • מחבר

קניתי

את המחשב הזה אני מתכנן לקנות מאז שיצא 2.4 של אינטל (אם לא לפני)

דחיתי כבר יותר מדי ולמען האמת ההורים כבר לוחצים

אין מה לעשות. כל יום משהו ישתנה. כל יום משהו חדש יצא...

בכל מקרה

מגיע עם הלוח הזה כרטיס רשת?

אם כן.. יש עליו פרטים?

פורסם

כבר יש ב-pch לוח של גיגהביט עם nforce 3 לא יקר כ"כ גם שנראה לי טוב... שכחתי את שמו.

פורסם

giga` k8nnxp period.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים