עבור לתוכן

מפרט גיימינג עד 4.5k

Featured Replies

פורסם

- ספק 500 וואט איכותי בהחלט יחזיק את הכרטיס. במקרה שלך, הספק מההתחלה לא היה נחשב לאיכותי במיוחד והזמן בהחלט לא עושה לו טוב, לכן גם אני הייתי ממליץ לרכוש אחד חדש.

יש לך את זה ב-KSP עם 5 שנות אחריות: http://ksp.co.il/?uin=9815

יש לך את זה ב-TMS את באנדל מארז+ספק - http://www.tms.co.il/product/13508

הם באמת אמרו לך שאתה צריך ספק 600 וואט כתנאי לקבלת אחריות? מה זאת השטות הזאת - עדיף ספק 500-550 איכותי מאשר 1000 וואט גנרי שיטגן את הכרטיס.

- קח בחשבון שכונן 128GB בפועל לרוב איטי יותר מכוננים בנפחים גבוהים יותר ממנו, באותה הסדרה או מול סדרות מקבילות אחרות. אם אתה עושה זאת ע"מ לחסוך, כנראה שאין ברירה.

• תגובות 30
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

בררתי איתם עוד פעם לגבי הספק סיסוניק 550W גולד אם הוא מתאים לכרטיס ואמרו שזה גבולי ושעדיף 620W אבל לא כתנאי לאחריות(משהו מוזר הולך שם).

אז השאלה היא אם באמת עדיף לקחת את 550W או ה 620W ולא לקחת סיכון.

גם שהדרישות לכרטיס הוא 750W לפי אתר החברה SAPPHIRE אז מה אתה אומר ?

נערך על-ידי daniel123

פורסם

סיסוניק 620W נותן איזה 3V יותר מגרסאות ה-550RT/550G, ההפרש די זניח. עדיין לא הבנתי על איזו חנות אתה מדבר שאמרו לך את זה, ומאיפה אתה מתכנן לרכוש.

אם הפרש המחירים קטן ומדובר על 5 שנות אחריות גם ל-550 וגם ל-620, לך על 620.

הדרישות הספק הרשמיות גבוהות מהרגיל לכל כרטיסי המסך, כי החברות לא יודעים מה המפרט של שאר המערכת שלך ומה איכות הספק שלך.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה רבה על העזרה, אמרו לי את זה ב TMS ואני מתכוון לרכוש מ KSP

פורסם

ב-KSP ה-550RT כולל שלוש שנות אחריות, וה-S12G כן כולל אך מעט יקר יותר. בגלל היותו עם נצילות חשמל מעט גבוהה יותר, הוא כנראה יחסוך לך כמה שקלים פה ושם בחשבון החשמל, אבל זה די שולי. אם אתה שואל אותי, הייתי הולך על זה שהצעתי לך מקודם (620W), אך זה לא קריטי.

פורסם

מעולה, תתחדש.

פורסם

דניאל, ביקשת את חוות דעתי אך לא 100% ברור מה המפרט הסופי. בכל מקרה כל המפרטים טובים. אם אתה הולך על האחרון כפי שאני מבין, אז שים לב שהלוח H81M-A לא תומך בUSB3 קדמי. אם חשובה לך התמיכה, תחליף ללוח הזה שעולה מעט יותר:

http://ksp.co.il/?uin=20237

יש את האופציה לקחת מסך P2414 בכ-100 ש"ח יותר (גדול יותר ב1 אינצ'). ויש גם אפשרות לרדת במעבד ל-4590 ולחסוך כ-120 ש"ח. ההבדל במהירות המעבדים האלו באופן כללי הוא כ-4-5%, אך במשחקים ההבדל יהיה אפילו פחות משמעותי ויעמוד על כמה fps בודדים.

לגבי הספק של סיסוניק 620W, הבחירה בו אכן עדיפה בשביל ה280X.

נערך על-ידי zoro9

פורסם
  • מחבר

תודה רבה zoro9 ו YairZ על העזרה בסוף יצא לי מחיר מעולה עם חלקים הרבה יותר טובים ממה שציפיתי ומסך אקנה בהמשך ;)

הינה המפרט מה אומרים?

[TABLE=class: tablefull, width: 960]

[TR]

[TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD]

[TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center][/TD]

[TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]Intel Core i5 4590 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray‎[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]27832[/TD]

[TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מאוורר למעבד[/TD]

[TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Arctic Cooling Freezer 13 CO CPU Cooler‎[/TD]

[TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]30867[/TD]

[TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD]

[TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Gigabyte GA-H97M-D3H LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, 2xPCI-E,VGA, DVI, HDMI‎[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]23582[/TD]

[TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]זכרונות[/TD]

[TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 ‎[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD]

[TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]כרטיסי מסך[/TD]

[TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏On Board Intel HD Graphics 4600‎[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]דיסקים קשיחים[/TD]

[TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏‎[/TD]

[TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]0[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]28169[/TD]

[TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]כונני SSD[/TD]

[TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Samsung 840 EVO Series MZ-7TE120BW 120GB SSD SATA III‎[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]צורבי DVD[/TD]

[TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏‎[/TD]

[TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]0[/TD]

[/TR]

[TR]

[/TR]

[TR]

[TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center][/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]19656[/TD]

[TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]ספקי כוח[/TD]

[TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏SeaSonic 620W Active PFC 80+ Bronze S12II-620 PSU‎[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]29766[/TD]

[TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מארזים[/TD]

[TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Antec P100 Mid Tower Black Case No PSU‎[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]2579[/TD]

[TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]הרכבה[/TD]

[TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏הרכבת חבילה מחלקים שבמבצע‎[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

2923 ש"ח

נערך על-ידי daniel123

פורסם

המפרט טוב, אך מס' הערות:

- הסמסונג EVO 840 נגוע בבאג חומרתי. אמנם יצא תיקון ברמת הקושחה לא מזמן, אך ההשלכות לטווח הרחוק עדיין לא ידועות. בנוסף, עדיף לצרכים שלך SSD 256GB וה-MX100 256GB שיאיר הציע עדיף ומשתלם יותר מהסמסונג.

- זיכרון: אם אתה מתכנן לשדרג בעתיד ל-16GB, עדיף לקחת סטיק אחד של 8GB כבר עכשיו. ההבדל בביצועים של ערוץ בודד מול כפול הוא זניח. אבל אם אתה בכלל לא מתכוון לשדרג זיכרון בשנים הקרובות, אז כמובן שלא מזיק שני סטיקים של 4GB בערוץ כפול.

פורסם
  • מחבר

בסדר בקטנה יש אחריות על הסמסונג 3 שנים ולגבי MX100 לא לקחתי אותו כי הוא יקר והייתי חורג מהתקציב.

יש לי בלוח 4 סלוטים שאם אצטרך לשדרג ל 16 אז יהיה לי מספיק ומעל 16G לא נראה לי שאצטרך מתישהו נכון?

פורסם

כל עוד אתה קונה את הEVO 840 תוך מודעות מלאה לעניין הבאג (יש הרבה מידע ברשת), אז אין בעיה... לשיקולך. רק הבאתי את המידע לידיעתך.

כן, תוכל לשדרג ל16. כיום 8 מספיק למשחקים ואם בעתיד זה יעלה, אז קודם ל-16 וזה לא יקפוץ ישר ל-32. אני לא נביא, אך מעריך שבחיי המחשב הזה סביר שלא יגיעו ל- 32GB זיכרון כסטנדרט למשחקים. וגם אם כן עדיין תוכל למכור את הזיכרון הקיים ולקנות חדש.

פורסם

לקחת כיום 2 סטיקים של 4 ג'יגה זה מיותר, הדואל צ'אנל נותן תוספת ביצועים כמעט אפסית. קח סטיק אחד (ואחד פשוט יותר) ותחסוך לעצמך את ה-45~ ש"ח הללו.

יש סיבה שבגללה לקחת לוח המבוסס ערכת שבבים H97? כי אם אתה לא צריך תמיכה ב-RAID ופה ושם כמה חיבורים חיצוניים, לוח H81 בהחלט אמור להספיק ויחסוך לך עלויות. בהפרש הכספי תוכל לקחת את ה-M100 256GB שעל הדרך בפועל מהיר יותר. לשיקולך.

פורסם

לדעתי יכולים להיות ללוח H97 יתרונות נוספים שיהיו משמעותיים אם מדובר בגיימינג כבד לעומת לוחות H81 שמיועדים בד"כ לשימושים קלים ופשוטים יותר: כמו עמידות טובה יותר, אבל תלוי כמובן בדגם הספציפי. לכרטיסי מסך גדולים ורציניים גם לרוב עדיף לוח בגודל ATX על מיקרו ATX, אבל שוב זה תלוי בדגם. למרות שאין תשובה חד משמעית, דיונים מעניינים בנושאים אלו:

http://hwzone.co.il/community/threads/554674-%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%9C%D7%95%D7%97-H81-%D7%91%D7%A0%D7%95%D7%99-%D7%91%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%94-%D7%A4%D7%97%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%99%D7%AA

http://hwzone.co.il/community/threads/557403-%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9C%D7%90-%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%9C%D7%95%D7%97-%D7%90%D7%9D-%D7%94%D7%98%D7%A2%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%94%D7%A6%D7%A8%D7%9B%D7%9F

לגבי הזיכרון, אם יש הפרש של 45 ש"ח במחיר, אז חבל לא לקחת סטיק אחד של 8. וזה גם מקטין את החריגה אם לוקחים את הMX100 256GB.

אני גם חושב שאפשר להסתפק בלוח פחות יקר אבל הבעיה היא שכיום בksp יש קיצוניות בלוחות, ואין משהו בקטגוריית ביניים שהוא לא הכי פשוט מצד אחד אך עדיין במחיר סביר. הפתרון במקרה כזה הוא פשוט לרכוש בחנות אחרת, אם יש את האפשרות.

נערך על-ידי zoro9

פורסם
  • מחבר

ההבדל מחירים בין הזכרונות הוא בסה"כ 10 ש"ח, התזמונים של הgskill ares הם יותר טובים לעומת ה Aegis (סטיק אחד) כך שלא היה יוצא שהייתי חוסך.

ולגבי הלוח האם h81 נראה פשוט מידיי כמו שzoro9 אמר עם מעט חיבורים, מעדיף לא להגביל את עצמי בעתיד במידה ואצטרך.

נערך על-ידי daniel123

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים