פורסם 2014 בנובמבר 2611 שנים שלום לכולם, בזק שדרגו לי את מהירות האינטרנט מ 40MB ל 100MB, בפועל מהירות ההורדה עלתה ל 55MB.1. למה המהירות עלתה מבלי שאני אשדרג את מהירות הספק? (אני עדיין אמור להיות ב 40MB של ספק בזק בין לאומי)2. המהירות שמופיע בהגדרות של הראוטר היא מהירות של תשתית או ספק? אני מדבר על זה: [TABLE=class: formlisting][TR][TD=class: form_label_col]B0 Traffic Type:[/TD][TD]PTM [/TD][/TR][TR][TD=class: form_label_col] B0 Line Rate - Upstream (Kbps):[/TD][TD]5024 [/TD][/TR][TR][TD=class: form_label_col] B0 Line Rate - Downstream (Kbps):[/TD][TD]60035 [/TD][/TR][/TABLE]תודה! : )
פורסם 2014 בנובמבר 2611 שנים השיטות שבהן משתמשים הספקים כדי להגביל את הקצב לכל לקוח לא תמיד מדויקות 100%. המגבלה של התשתית חזקה יותר.
פורסם 2014 בנובמבר 2711 שנים היי,יש לשדרג את המהירות גם אצל הספק בכדי לקבל את המהירות המשודרגת.אם מעוניין, מוזמן לשלוח פרטי התקשרות ל-online@bezeqint.net ונדאג שנציג יחזור אליך.בברכה,מתן, בזק בינלאומישלום לכולם, בזק שדרגו לי את מהירות האינטרנט מ 40MB ל 100MB, בפועל מהירות ההורדה עלתה ל 55MB.1. למה המהירות עלתה מבלי שאני אשדרג את מהירות הספק? (אני עדיין אמור להיות ב 40MB של ספק בזק בין לאומי)2. המהירות שמופיע בהגדרות של הראוטר היא מהירות של תשתית או ספק? אני מדבר על זה: [TABLE=class: formlisting][TR][TD=class: form_label_col]B0 Traffic Type:[/TD][TD]PTM [/TD][/TR][TR][TD=class: form_label_col] B0 Line Rate - Upstream (Kbps):[/TD][TD]5024 [/TD][/TR][TR][TD=class: form_label_col] B0 Line Rate - Downstream (Kbps):[/TD][TD]60035 [/TD][/TR][/TABLE]תודה! : )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.