עבור לתוכן

מסך כחול אתמול בזמן כיבוי המחשב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם:

כאשר כיביתי אתמול את המחשב, לאחר הופעת מסך הכיבוי, הופיע לי לפתע מסך כחול.

צירפתי דוח של BlueScreenView בקובץ המצורף (HWzone עושה לי בעיות בעת העלאת קבצים ולא מציג את התקדמות העלתם, או אם אני מעלה קובץ עם סיומת שהוא איננו מקבל):

מה גרם לבעייה?

פורסם

תתחיל בהרצת סריקת שגיאות ותיקון על הקשיח.

פורסם
  • מחבר
תתחיל בהרצת סריקת שגיאות ותיקון על הקשיח.

ביצעתי Chkdsk על כל המחיצות, אין שגיאות. ביצעתי S.M.A.R.T Check ו-Long Generic scan ע"י SeaTools for Windows ובשניהם לא נמצאו שגיאות. כל הסריקות בוצעו ב-Safe Mode.

מציעים שם תיקון חם לתיקון הבעייה, אולם אין אפשרות להוריד אותו ישירות אלא צריך להכניס אימייל ומיקרוסופט ישלחו לי קישור להורדת התיקון. כמו כן, הם ממליצים לחכות עד שישוחרר יחד עם גל העדכונים הבא של מיקרוסופט, אם הבעייה איננה מתרחשת באופן קבוע (היא אכן לא חזרה על עצמה יותר כאשר כיביתי את המחשב פעם אחת כדי לשחזר את הבעייה, וכן כאשר הפעלתי אותו מחדש ב-Safe Mode, כדי להריץ סריקת סקטורים פגומים ו-S.M.A.R.T עם SeaTools בגלל מה ש-Ivan אמר).

פורסם

זה חד פעמי ? אז תמשיך הלאה.

CHKDSK בודק ומתקן בעיקר שגיאות לוגיות במערכת הקבצים ולא קשור לשגיאות חומרה שיש/היו בכונן.

פורסם
זה חד פעמי ? אז תמשיך הלאה.

CHKDSK בודק ומתקן בעיקר שגיאות לוגיות במערכת הקבצים ולא קשור לשגיאות חומרה שיש/היו בכונן.

בדיוק מה שבאתי להגיד.

אם זה קרה פעם אחת עד עכשיו, דלג. לא שווה את המאמץ לרדוף אחרי זה.

החל מהפעם השניה שתדלק לך נורה אדומה ותתחיל לפעול לניתוח הבעיה.

אבל בכל מקרה שמור את קובץ הדאמפ (זה אמור להיות בתקיה שלו במינידאמפ - אל תמחק) ככה שבפעם הבאה (אם) שזה חוזר תוכל לבדוק אם זה אותו דבר או שגיאה אחרת.

יום טוב

פורסם
צירפתי דוח של BlueScreenView בקובץ המצורף (HWzone עושה לי בעיות בעת העלאת קבצים ולא מציג את התקדמות העלתם, או אם אני מעלה קובץ עם סיומת שהוא איננו מקבל):

מה גרם לבעייה?

ככל הנראה הUSB3.

מצטרף לאלה שאומרים שלא שווה להתעסק עם זה אלא אם זה נהיה משהו תדיר.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עדכון: הופיע לי אתמול שוב פעם מסך כחול, במהלך כיבוי המחשב לקראת השינה, שהתייחס לקובץ nusb3hub.sys. אולם Windows 7 לא יצר קובץ DMP הפעם, שכן לא מופיע כל קובץ DMP חדש ב-BlueScreenView, כך שאינני יכול לתת פרטים נוספים על המסך הכחול.

יש לציין שלאחר שחיכיתי כמה שניות מהופעת המסך הכחול, ישר כיביתי את המחשב והלכתי לישון.

פורסם

תנסה לעדכן את הדרייבר של הUSB3 (של Renesas), ותקווה לטוב.

פורסם
  • מחבר

אינני מוצא קישור להורדת הדרייבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים