עבור לתוכן

מבקשת המלצה ללפטופ עד 4500 ש"ח - שימוש סטודנטיאלי

Featured Replies

פורסם

* מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים. יתכן שימוש פעם ב בתוכנת פוטושופ, אך לא על בסיס קבוע בכלל. עד היום השתמשתי בווסטרו 3300 של דל, ומה שהפריע לי בעיקר היה הסוללה החלשה והמשקל הכבד. המחשב הנוכחי הולך לשמש אותי באופן יום יומי וללכת איתי ללימודים.

* גודל המסך? 12-14, בעדיפות ל13.3. מסך מאט.

* משקל רצוי?קל ככל שאפשר, עד 1.7 ק"ג ובעדיפות גדולה ליותר קל, אך לא על חשבון חיי סוללה.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, זה הפרמטר החשוב ביותר. 6-8 שעות עבודה ויותר.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה נחמד אך לא חובה.

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן.

בנוסף, אשמח לאחריות כמה שיותר רחבה על המחשב.

מחשב שנראה יפה (אולטרהבוק ודומיו) יתקבל בשמחה ובששון :)

פורסם
  • מחבר

ועוד שאלה

מה לדעתכם זמן הסוללה של המחשב הזה -

http://academonil.co.il/landing/?utm_source=Haifa&utm_medium=Banner%2Btop&utm_campaign=Asus

אני מדברת על המחשב הראשון ברשימה, ASUS H100TA-DK081H 32GB

הוא קורץ לי רק כי הם כותבים שהניידות היא עד 11 שעות, המחיר ממש טוב והוא מגיע עם אחריות של 3 שנים. למרות שחשבתי על מחשב עם מסך גדול יותר, ניידות כל כך גבוהה כל כך תגרום לי לרדת מהדרישה הזאת..

פורסם

ה-T100 עם מעבד קצת יותר טוב ומסך הרבה יותר טוב. (פאנל מסך IPS לעומת TN פשוט ב"מתחרים")

שניהם מחזיקים סביב 9-10 שעות.

שים לב שזה יהיה מאד מגביל עם כמות הזיכרון במחשב כזה, אל תצפה להריץ יותר מסרט ב-HD על המחשב.

יש ביקורות על שני הדגמים בגוגל, תקרא עליהם יתרונות וחסרונות.

הגודל מסך לא קטן לך ?

זה ממש בגודל של טאבלט בסיסי כפי שניתן להבין, לי זה גם לא היה נוח להקליד על מקלדת מיניאטורית כל כך.

אם נניח לקחת מחשב שהוא 13.3", יש לך את הדגם הבא:

http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=3010

משקל 1.8 ק"ג

זמן סוללה = 10-11 שעות

המעבד חזק יותר משמעותית, מגיע עם SSD מהיר וכולל מע' הפעלה

יש לו גרסה של I3 זולה יותר אם זה מעניין אותך. וגם עם כונן קשיח מכני של כ-500GB בגרסאות אחרות.

בהשוואה ל-3330 שברשותך, הוא שוקל כ-150 גרם פחות. אך עם זמן סוללה משמעותית טוב יותר כך שלא תצטרך לקחת את המטען איתך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים