עבור לתוכן

מחפש המלצה למשחק יריות ברשת - וגם הסבר קצר :-)

Featured Replies

פורסם

לסופי השבוע אחרי ששיחקתי בcall of duty ' battelfield ועוד כמה נוספים הייתי רוצה להתנסות במשחק יריות ברשת.

אני לא מבין את הקונספט עד הסוף.... האם אני צריך לקנות משחק מקורי כמו call of duty או שיש מחקים online שאפשר לשלם על השירות בלי לקנות את המשחק עצמו.

אשמח להסבר קצר והמלצה.

תודה

פורסם

נתחיל מזה שבכל מצב צריך לקנות משחק מקורי, גם לרשת וגם לסינגל :-)

יש לא מעט משחקים מצויינים לרשת ומבוססים על משחק רשת לדוגמא, CS, Team Fortress,unreal tournament...

כמובן שיש לא מעט משחקים חינמיים לרשת ודי טובים אני חייב להודות, כמו team fortress, warface ועוד רבים.

במשחקים החינמיים אפשר לרכוש תוספות שיתנו לך יתרון מסויים כמובן שבכסף אמיתי, אבל זה לא מחייב..לדעתי אפשר להנות מהם גם בלי התוספות.

מעבר למשחקים שציינתי יש משחקים שגם מאוד פופולרים וכמעט בכל מצב נתון השרתים שלהם יהיו מלאים כמו, COD, BF, CS והרשימה מאוד ארוכה.

מה ממולץ מבחינתי...אני אומר BF4 וגם 3, כי יש פה אחלה קהילה :-)

את המשחקים ניתן לרכוש כעותק פיזי בחנות, או יותר ממולץ בחנות וירטואלית כמו סטים או אוריג'ין, בגלל המחיר...

אבל גם פה יש לא מעט אלטרנטיבות, כמו חנויות וירטואליות שמוכרות סידי קיי, למשל cjs-cdkeys ועוד רבים.

כמובן שיש עוד דוגמאות מצויינות למשחקי רשת כמו דיאבלו 3, סטאר-קראפט 2 ה-מ-ע-ו-ל-י-ם...

אבל לא המלצתי כי לפי הדוגמאות שהבאת ושציינת שאתה מעוניין במשחקי יריות, אני מניח שאתה יותר נוטה למשחקי FPS.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים