עבור לתוכן

נפילות fps ב gtx7704gb

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם! מכרתי לחבר את ה 770 שלי, במצב מעולה. לא פתחתי את המארז בכלל מאז שקניתי (כמעט שנה), לא עשיתי אוברקלוק כמובן... הכרטיס אצלי עבד מעולה..

כדי למנוע בעיות מיותרות לקחתי את הכרטיס ל tms, הכרטיס נבדק שם גם במחשב שלי וגם במערכת בדיקה שלהם, ב 3dmak ומשחקים שונים למשך יומיים ויצא תקין לחלוטין. (שם גם קניתי את הכרטיס החדש שלי...)

הקונה של הכרטיס שלי טוען שיש לו נפילות fps רציניות במשחקים, מ60 ל 30 ואפילו פחות במשחקים כמו assasins creed blak flag, farkry4 וכן משחקי רשת. (הוא אומר שהם מקוריים). כשהוא עושה ריסטרט למחשב הfps חוזר לרמה גבוהה, אבל שוב יורד, ואז הוא שוב צריך לעשות ריסטרט. הבחור טכנאי מחשבים במקצועו...

עשה בדיקות טמפרטורה, בדיקה לליבות הגרפיות.. הכל יצא תקין. הריץ בדיקת 3dmark יצא מעולה... הוא מרגיש את הבעיה רק במשחקים ומתוסכל מזה, ובצדק...

המפרט שלו:

core i5 4690 3.5-3.9

G.skill crucial 16 gb 1600mhz

1.5tb western digital

750 watts seasonic silver

גם מבחינת מימוש אחריות... יראו שבדיקה חומרתית תקינה, בדיקות לחץ תקינות... מה אני כמוכר יכול לעשות? ומה הוא כבעל הכרטיס החדש יכול לעשות? איפה יכולה להיות הבעיה?...

תודה רבה!

• תגובות 36
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני שם בצד את העניין של המשחקים האלה ספיציפית, כי הם ידועים בתור "משחקים בעייתים" מבחינת ביצועים, לא משנה מה החומרה שיש לך.

למרות שבFC4 המצב קצת שונה, כי הוא נחשב ליותר יציב.

השאלה היא באיזה הגדרות הוא משחק ובאיזה רזולוציה?

אם כל הכבוד ל770 שהוא אחלה כרטיס, אבל המשחקים האלה מאוד טובעניים מבחינת דרישות מערכת.

אם הוא שם הכל על מקסימום כולל AA, ברור שבמצב משחק כאשר יש הרבה דברים ברקע (כולל פיצוצים, אפקטים של עשן וכ'..) תהייה לו נפילה של FPS, ובחלק מהמיקרים אפילו קיצונית.

פורסם
  • מחבר

הוא משחק משחקים כמו lege of legends וכאלה.. משחקי רשת, וטוען שיש לו נפילות fps קיצוניות... השאלה זה אם בתנאים שציינתי קודם, שהכל תקין ברמת ליבות, טמפרטורה, 3dmark,... חוץ מהמשחקים שהוא משחק,

יכולה להיות בעיה בכרטיס עצמו. אני אף פעם לא נתקלתי בבעיה כזאת

פורסם

אז ככה יש לי את הבעיות האלו לא רק במשחקים ASSASSINS CREED אלא גם במשחקי אונלין אם אופטימיזציה טובה. כמו DEFIANCE,LOL,MINECRAFT זה פשוט מוריד לי בחצי בFPS מתי שאני משחק משהו מהם לא משנה איזה משחק

פורסם
  • מחבר

lazarpak2 הוא בעל ה gtx770 המדובר.. ברוך הבא לדיון

פורסם

בנוגע למשחקי רשת, יש השפעה ישירה של הפינג על ביצועי המשחק.

תבדוק שהפינג תקין ויציב, כמו כן תנסה לשחק במשחקים אחרים למעט ב-AC (בהנחה שיש לך) בסינגל ותראה אם המצב שונה.

אם יש לך את Battlfeild 3 או את 4, תבדוק איתם..מדובר במשחקים שיכולים לתת לך מדד טוב לביצועי הכרטיס.

פורסם

יש לי לוח אם חדש,100 מגה אינטרנט, והLATENCY/PING שלי בין 50-100 כול משחק אונליין

פורסם

אם הכרטיס עבד מאה אחוז לפני כן ונבדק במעבדה של TMS הדבר הבא שצריך לבדוק הוא המחשב עצמו.

יש לך הרד דיסק נוסף? תתקין ווינדווס חדש + עדכונים + דרייברים של הלוח וכ.מסך + משחקים בלבד ותראה מה המצב שם.

פורסם

^ ניראה לי שאפשר אולי בכל זאת למצוא את הבעיה לפני התקנה של מע' הפעלה על כונן נוסף.

lazarpk2, איזה מארז יש לך ואיך זרימת האוויר אצלך?

מה הטמפרטורות של הכרטיס והמעבד בזמן משחק?

הכרטיס אומנם נבדק בTMS, אבל לפי מה שאני מבין לא עם המערכת שלך.

ד"א חבילת 100 מגה לא בעלת יתרון במשחקי רשת לעומת 15 מגה למשל.

פורסם

גם לי יש gtx 770 אבל של 2GB.

בכל מקרה גם לי במשחקים שציינת יש נפילות FPS רציניות ולדעתי זה בגלל שמדובר במשחקים האלו ספציפית.

כמובן שלא ישים את ההגדרות על המצב המקסימלי כי זה רק גרוע יותר.

בכל מקרה כמו שאמרו פה למעלה, BF4 הוא המשחק הטוב ביותר שאני מכיר בשביל בדיקות FPS.

משחק ממש יציב וטוב ללא נפילות FPS כמעט בכלל...

פורסם
  • מחבר

המשחק רץ על באטלפילד 4 כמה שעות טובות בtms על הגדרות ultra מלאות לא ירד מ80 fps

- - - תגובה אוחדה: - - -

ואין הבדל בין 2 gb ל 4gb במשחקים האלה בהגדרות האלה על הרזולוציה הזאת

פורסם
המשחק רץ על באטלפילד 4 כמה שעות טובות בtms על הגדרות ultra מלאות לא ירד מ80 fps

- - - תגובה אוחדה: - - -

ואין הבדל בין 2 gb ל 4gb במשחקים האלה בהגדרות האלה על הרזולוציה הזאת

נו יופי...

זה רק מחזק את הטענה שמדובר במשחקים ספציפים בעייתים.

הוא רק צריך לקחת בחשבון שזה כרטיס מסך שלא יכול להריץ את כל המשחקים החדשים והעתידיים על ההגדרות המקסמליות.

עם זאת זה כן כרטיס חזק יחסית, שיכול להריץ את רוב המשחקים כיום על הגדרות כמעט מקסימליות.

פורסם
  • מחבר

מסכים איתך לגמרי.. אני שיחקתי על הכרטיס הזה על הגדרות ultra או high כמעט בלי פילטרים... אין לי מושג איך זה מגיע למצב שהכל תקין מכל בחינה חוץ מהמשחקים הספציפים שהוא משחק

פורסם

^ אין לך ממה להתפלא.

יש אלפי משתמשים שמדווחים שיש בעיות במשחק זה או אחר, ולרוב בזמן השקה.

בדרך כלל אחרי תקופה מסויימת המפתחים גם מתקנים את הבעיות האלה, לרוב זה לוקח זמן ולצערנו שלא תמיד הבעיות מתוקנות ב100%.

להבדיל ממשחקים שמורידים בצורה פירטית שם אין על מה לדבר בכלל, הבעיות נשארות ולרוב הם גם מזיקות ליציבות המע' באופן כללי. (ושלא יקפוץ מישהו ויגיד שזה שטויות כי זה לא)

פורסם

תבדוק אם יצא עדכון ביוס ללוח או לכרטיס, תנסה עם דרייבר מלפני שנה בהנחה שאתה עם דרייבר מעודכן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים