עבור לתוכן

Sandisk Cruzer לא מזוהה ע"י המחשב

Featured Replies

פורסם

יש לי Sandisk Cruzer שעושה לי בעיות והמחשב לא מזהה אותו.

כדי שהמחשב יזהה אותו אני צריך למחוק אותו מה Device Manager ורק אחרי זה הוא מזהה אותו. במידה ואני לא מוחק אותו הוא בערך מזהה אותו, כלומר הוא מראה כונן חדש H: אבל הוא כותב שהכונן ריק מתוכן ואם אני מנסה לעשות דברים אחרים עליו כמו format אז הוא כותב לי שהכונן אינו מזוהה ע"י המערכת.

קראתי בפורומים ש Samsung Kies עושה גורם לבעיות. אז סגרתי אותו ומחקתי את שתי התוכנות (פרט לדרייברים למכשיר).

בדקתי את הUSB במחשב אחר וזה עובד.

אני לא רוצה לקנות עכשיו סתם עוד USB ואז לגלות שגם הוא עושה לי בעיות.

למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות?

פורסם

גם לי יש בעיה עם Sandisk Cruzer 8GB: יש לי שתי כניסות USB קדמיות במארז המחשב, באחת ה-DOK הזה עובד ואילו בכניסה השניה הוא לא מזוהה. DOK אחרים מזוהים בשתי הכניסות, ככה שזו לא נראית בעיה במחשב. מצד שני לא ברור לי מדוע עם הסנדיסק יש בעיה בכניסה אחת ובשניה אין בעיה?

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרת זה מוזר שבכניסה אחת זה עובד ובשניה לא...הריי זה בדיוק אותן כניסות (הקידמיות).

מצד שני זה גם מוזר כי אם אני מוחק אותו מה device manger זה עובד...

פורסם

אצלי אין צורך למחוק כי בכניסה אחת הוא תקין לגמרי ובשניה לא...

בהתחלה חשבתי שאולי בכניסת USB השניה יש בעיה של מגעים שאולי הם לא נקיים, אבל DOK אחרים עובדים בה בסדר.

ה-Cruzer נמצא אצלי כבר הרבה זמן ורק לאחרונה זה נהיה ככה. לא נראה לי שיש משהו שאפשר לעשות - אלא אם למישהו אחר יש רעיון או הסבר לזה.

פורסם
  • מחבר

אחרי שאף אחד לא יכל לעזור לי. התחלתי לבדוק איזה תוכנות אני לא צריך ולמחוק אותן...

גיליתי שתוכנת סנכרון של HTC מפריעה לו (כנראה בדיוק כמו Kies של samsung) אחרי שמחקתי אותה זה התחיל לעבוד!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים