עבור לתוכן

זקוקה להמלצה לרכישת נייד בארץ - תקציב עד 6k

Featured Replies

פורסם

הי ותודה מראש:

* מטרות המחשב? צפייה בחומרי גלם לעריכה, עריכות קלות (פרמייר או משהו בסגנון), וורד, אינטרנט, מייל וכיו"ב

* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? סביב ה 15 אינצ'. מעדיפה מט אלא אם יוסבר לי שלא עדיף

* רזולוציית המסך? כזו שהכי תתאים לצרכים שלי. האם ips קריטי? אם כן, אז ips :-)

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת

* משקל רצוי? הכי קל שיש, הבנתי שסביב 2.6

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi

* Bluetooth? כן

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) רוצה ssd (גם אם זה אומר להוסיף בתשלום ולא שהמחשב בא איתו)

* כונן אופטי? הכוונה לצורב? עדיף ,לא ממש קריטי.

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל רוצה אחריות ל 3 שנים, וכמה שיותר טובה

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא משנה

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשבית שאסוס או דל אבל פתוחה להצעות

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) שלא ירגיש פלסטיקי, או זול

חשבתי על המחשב הזה: n550jk - cn065h. האם הוא מתאים? מה עוד מומלץ בסגנון?

תודה רבה!!!!!

פורסם

https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=1723

5,079 ש"ח

+

8GB - סה"כ יהיה במחשב 16GB

http://www.shop.toteam.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=4272493

345 ש"ח

+

כונן SSD במקום הצורב (הצורב יהיה חיצוני USB)

http://ksp.co.il/?uin=23931

575 ש"ח

(מתאם זה 20 ש"ח + מארז חיצוני עוד 25 )

=

6,044 ש"ח

בהתאם למה שרשמת - שדרוג הזכרון הפנימי לא הכרחי ואפשר להסתדר מצויין עם ה-8GB שבאים עם המחשב. פשוט תזכרי שהאפשרות קיימת בעתיד לכך.

בהפרש תקני עכבר אלחוטי טוב כמו:

http://ksp.co.il/?uin=11879

פורסם
  • מחבר

קודם כל המון תודה!

באתר הספציפי הזה שעליו גם אני הסתכלתי בתחילה, המעבד הוא לא סדרה h אלא m. הגיוני או שזו טעות אצלהם באתר?

עוד שאלה: אכן המחשב עונה על כל הפרמטרים שביקשתי? מה חסרונותיו (אם בכלל)? ומה המשמעות של אחריות מסוג איבוף והחזרה? יאספו ואז אהיה תרועה בלי מחשב? לכמה זמן? תודה רבה רבה!

פורסם

יש הרבה תתי דגמים ל-I7 המרובע ליבות. זה בסדר הדגם הוא I7-4700 MQ .

ה-MQ חדש יותר ובעל תושבת עדכנית.

עונה מעל ומעבר והייתי אפילו אומר שיותר מדי אפילו. מסך IPS איכותי ומט ומקלדת מוארת.

אפשר אפילו "להתפשר" על משהו כזה - http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-15-6-%D7%A9%D7%9C-ASUS-%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93-I5-%D7%96%D7%9B-8GB-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-750GB/pi5IDN56JKCN028H?cfm=7e05afd1

יחד עם השדרוגים שצויינו קודם לכן.

החסרון העיקרי זה סוללה וזה בגלל שהמחשב "חזק" - סביב 3-3.5 שעות ניתן לצפות מן המחשב בשימוש אינטרנטי.

איסוף והחזרה - כמו שזה נשמע.

"תקועה בלי מחשב" כמה שצריך לצורך תיקון התקלה, יש טיפולים מהירים ואם משהו יותר חמור אז יקח יותר זמן. האחריות ממילא מוגבלת מבחינת מה מכוסה (כמו בכל מכשיר אלקטרוני) - שבר/קורוזיה/נוזלים לא נכללים.

ב-DELL נניח יש שירות תיקונים אופציונלי בבית הלקוח (אם זה נניח להחליף מקלדת או משהו אחר פשוט שלא מצריך מעבדה), אבל ספציפית אין להם דגם מתאים עם מסך מט כפי שביקשת ושגם יהיה איכותי לעריכה. (יש דגם עם מגע=מבריק לצורך העניין).

פורסם
  • מחבר

תודה רבה רבה! אני כבר סגורה על הדגם אבל ממשיכה עם שאלות ברשותך:

איפה שאקנה את השדרוגים, הם יתקינו לי אותם? או שאתקין בעצמי? יכול להיות שאוכל לקבלם באותו מחיר בחנות בה אקנה את הלפטופ?

הדגם הזה שמופיע ב zap עם הסיומת הספציפית של cn065h מפנה ללא מעט חנויות. בכולם המעבד הוא h ורק בזו הוא m. לא נראה כמו טעות? כי למיטב הבנתי הדגם הזה בעל הסיומת הספציפית הזו מגיע עם h...לא?

תודה!

פורסם

לא, תתקיני לבד - זה לא קשה.

לא, החנות שמוכרת לך את המחשב לא תבצע את השדרוג ואם כן תגבה ממך הרבה מאד כסף על 10 דקות עבודה. מומלץ לשדרג לבד.

בעניין המעבד - אין בעיה, זה בעיקרון אותו הדבר רק בתושבת חדשה יותר. כמו כן הדגם כן נמכר עם ה-MQ בעולם וגם בחנויות אחרות. זה פשוט "שדרוג" למעבר לתושבת החדשה. בכל מקרה, זה לא משהו קריטי.

פורסם
  • מחבר

תודה. בדקתי איתם ואכן המעבד הוא h וזו היתה טעות באתר. שאלה, כנראה, אחרונה: הצלחתי להבין שהטאצ׳פד (שבו אשתמש אם לא ארצה עכבר) הוא בעייתי. קראתי אפילו כאלה שכותבים שבלי עכבר אי אפשר להשתמש במחשב. נשמע הגיוני? נתקלת במידע שכזה? בעלי משתמש בנייד בעיקר בלי עכבר כי עובד לפעמים ברכב ובכל מיני תנאים שלא מאפשרים עכבר. תודה!

- - - תגובה אוחדה: - - -

ועוד קטנה: אני נמנעת ממסך מגע כי שמעתי שזה מיותר. האמנם? רק לוודא שאני לא מפספסת משהו?

פורסם

המשטחי עכבר ה"חדשים" הם ממשטח אחד אחיד עם מקשים מובנים, יש את זה בהרבה דגמים בשוק. מתרגלים.

בעניין מסך מגע - לשם הבהרה אז הדגם הספציפי מגיע ללא מסך מגע = מט

מסך מגע יהיה מבריק ובלתי אפשרי לשימוש בתנאי תאורה בחוץ (לדוגמא ברכב) כך שאני אישית הייתי נמנע רק בגלל זה.

שזה לא יטריד אותך :)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה! אני מאוד מעריכה את עזרתך!

פורסם
  • מחבר

בעצם עוד שאלה: האם ה ssd יהיה חייב לבוא במקום ההארד דיסק הקיים, שאותו אתקין במקום הצורב? או ישירות (עם caddy כמובן) להיכן שהיה הצורב?

ועוד שאלה: איך אני מגדירה שהמחשב יעלה מה ssd. אני חייבת להתקין את ה ssd לפני הדלקת המחשב לראשונה? תודה...

פורסם

ה-SSD יהיה במקום הכונן הקיים.

הכונן הקיים יהיה בתוך CADDY במקום הצורב

הצורב יהיה במארז חיצוני USB

כיוון שה-SSD יהיה במקום הכונן הקיים - אין צורך להגדיר דבר, הוא יעלה ממנו אוטומטית. ובכלל קובעים את סדר עליית המחשב ב-BIOS.

כיוון שה-SSD הוא "ריק/חדש/נקי", את צריכה להעתיק אליו את המע' ההפעלה, כך שיש צורך לחבר אותו רגיל, להגדיר שיעלה עם ה-HDD שבו יש את מע' ההפעלה ואז בעזרת תוכנה לבצע פעולת העתקה ל-SSD.

לאחר ההעתקה להגדיר עליית המחשב מה-SSD ולא מה-HDD.

עד שכל החלקים יגיעו/ירכשו אין בעיה להשתמש במחשב רגיל, לאחר ההעתקה תוכלי להמשיך לעבוד במחשב כרגיל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים