עבור לתוכן

מגן קרינה למסך

Featured Replies

פורסם

יש לי בודק קרינה אלקטרומגנטית 3 וקטורים. מסכי lcd לא פולטים קרינה אלקטרומגנטית. הלפטופים עצמם חלקם כן ואפילו ברמה של 100 מיליגאוס. קרינה זו מתרסנת מהר תקפיד שהוא לא יהיה עליך, אזור הידיים לא נחשב אזור רגיש. במידה ואתה חושש תעבוד עם עכבר ומקלדת חיצוניים כ30 ס״מ ממנו אין כמעט קרינה. באופן כללי הדעות חלוקות לגבי קרינה בלתי מייננת לדעתי ממה שאפשר להמנע, רצוי. מה שבטוח השמש בוודאות מזיקה הרבה יותר.

פורסם

במסכי דסקטופ בדרך כלל הכול מסוכך מתחת לכיסויים מתכתיים פנימיים, אז דיי צפוי שלא תמצא כלום. אבל בכמה מסכים ממש זולים (לא דברים כמו mag/proview אלא הממש גרועים) אין, וכל מעגל הספק נמצא פשוט מאחורי הפלסטיק - כולל המסילות היוצאות של 5V ו 12V אם זרם של כמה A ו ripple משמעותי. בכזה יש מצב שכן תצליח למדוד משהוא ואוליי לא קטן

מעניין אותי מה בדיוק השדות שאתה כן מודד במחשב נייד - האם הם ממסילות מתח בלוח ? מהתאורה של המסך ? מה WIFI ?

מה משפיע על עוצמת השדות - מאמץ על המעבד ? חיבור וניתוק המטען ? שינוי בהירות התאורה / סגירת המסך ? כיבוי והדלקת ה WIFI ? לולאת אדמה כלשהיא בין המשב וציוד חיצוני ?

אני מסכים איתך בקטע של מה שניתן למנוע - רצוי למנוע, אבל לדעתי זה מסתכם לדברים "סבירים" כמו - שימוש בכבל ethernet במקום WIFI

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים