עבור לתוכן

בזק מורידה את המהירות באופן קבוע , מה אפשר לעשות ?

Featured Replies

פורסם

אני תמיד הייתי מחובר לבזק (גם ספק וגם תשתית) ובשבועיים האחרונים שמתי לב לירידה דיי משמעותית במהירות הורדה.

פעם תמיד שהייתי בודק באתרים כמו SPEEDTEST או סתם מוריד טורנט הייתי רואה שיש לי 15 מגהביט , ומוריד על 1.6-1.7 מגהבית.

בשבועיים האחרונים שמתי לב שאני מוריד על 1-1.1 מגהבית והלכתי לבדוק יום אחרי יום והמהירות ירדה באופן קבוע ל 10 מגהביט..

שהתקשרתי אתמול לשירות לקוחות הבחורה אמרה לי שאני אכן משלם על 15 מגהביט אבל הם בעצם מתחייבים על 7.5 מגה ביט , וכנראה שאני מקבל רק 10 ,אבל לפי דעתי זה בולשיט אני יודע שהם מתחייבים רק על 7.5 אבל פעם תמיד תמיד היה לי 15 למה בשבועיים האחרונים זה ירד ל 10 ולא זז משם ?

היא הציעה לי לשדרג תמהירות ל 40 מגה ב "חינם" (ייצא בסוף שאני משלם לבזק עוד 10 שקל כל חודש על ראוטר חדש ולספקית בזק בינלאומי עוד 11 שקל על השדרוג ל 40 מגה. סך הכל ייצא שאני משלם 60 שקל כל חודש על 40 מגה אינטרנט)

החלטתי להישאר במצב שאני נמצא בו עכשיו לבנתיים , אבל מה אפשר לעשות איתם ? זה ממש מעצבן

פורסם

מבחינת בזק הכל כשר.

יש להם אסטרטגיה לחנוק את המשתמשים בחבילות תעבורה נמוכות כדי לגרום להם לשדרג.

ובאופן כללי לכל החבילות לתת רק אחוז מסויים מהחבילה.

לכן במקרה שלך אולי אתה מקבל כפל זימבור.

הם פשוט נוכלים שאין להם טיפה של התחשבות או רגישות לעוגמת הנפש של הלקוחות.

מבחינתם הלקוחות הם משאב לניצול סטטיסטי.

הם באופן ציני ומודע, יהיו מוכנים להתעלל בלקוחות, אם הדבר נכון סטטיסטית להגדלת רווחיות החברה.

מה כבר תעשה?

תעבור להוט?

גם שם הם עושים את אותו הדבר.

ומה תעשה להם?

תחזור לבזק?

אין לך ברירה.

תעבור במבוך הניצול וההתעללות שלהם, ותעשה מה שהם דורשים ממך כדי להפחית את רמת הניצול.

אך גם אחרי שתשלם פרמיום דמי חסות הם ימשיכו לשים עליך פס.

בקיצור תבחר מסלול ניצול בו אתה משלם יותר ומקבל יותר, ותגיד תודה שהם בכלל מספקים לך משהו.

הם לא חייבים לך כלום.

זה כתוב בחוזה.

והשופט לטובתם.

פורסם
  • מחבר
מבחינת בזק הכל כשר.

יש להם אסטרטגיה לחנוק את המשתמשים בחבילות תעבורה נמוכות כדי לגרום להם לשדרג.

ובאופן כללי לכל החבילות לתת רק אחוז מסויים מהחבילה.

לכן במקרה שלך אולי אתה מקבל כפל זימבור.

הם פשוט נוכלים שאין להם טיפה של התחשבות או רגישות לעוגמת הנפש של הלקוחות.

מבחינתם הלקוחות הם משאב לניצול סטטיסטי.

הם באופן ציני ומודע, יהיו מוכנים להתעלל בלקוחות, אם הדבר נכון סטטיסטית להגדלת רווחיות החברה.

מה כבר תעשה?

תעבור להוט?

גם שם הם עושים את אותו הדבר.

ומה תעשה להם?

תחזור לבזק?

אין לך ברירה.

תעבור במבוך הניצול וההתעללות שלהם, ותעשה מה שהם דורשים ממך כדי להפחית את רמת הניצול.

אך גם אחרי שתשלם פרמיום דמי חסות הם ימשיכו לשים עליך פס.

בקיצור תבחר מסלול ניצול בו אתה משלם יותר ומקבל יותר, ותגיד תודה שהם בכלל מספקים לך משהו.

הם לא חייבים לך כלום.

זה כתוב בחוזה.

והשופט לטובתם.

מבאס אותי שעד לפני כמה שבועות הכל היה כשורה הכל היה מעולה שילמתי על 15 מגה קיבלתי 15 מגה.

יש לי חבר בהוט עם 100 מגה ובספיד טסט הוא מקבל תוצאות של 85-95 מגה שזה דיי סביר .. אבל מי ידע מה יקרה שאני יעבור אליהם..

אין מצב שתיהיה מהפכה כמו שעשו בחברות הסלולר ? הוט מובייל , גולן טלקום ו-יופון עשו מהפכה רצינית פעם היו משלמים 100-120 שקל ועם כמות שיחות מוגבלת היום הכל ללא הגבלה ב 50 שקל

פורסם

לפני שבוע בדיוק הם יצאו בתוכנית שדרוג בכפיה של כל לקוחות חבילות ה40/50 שלהם.

אז אולי על הדרך גם החליטו לעודד את החבילות הישנות יותר לשדרג.

מה מפריע להם לגרום לך לסבול עד שתרצה לשדרג?

מי יעצור אותם?

זאת גם לא הפעם הראשונה שהם עושים זאת.

הם מותחים את הגבולות ומעיזים עד קצה גבול היכולת לעשות זאת מבלי לשלם על כך מחיר גבוה מהרווח המתקבל.

זה ענף האינטרנט בישראל.

תגיד תודה למשרד התקשורת.

לפחות משרד התקשורת התחיל לקדם עניינים כך שהדורות הבאים, הילדים והנכדים שלנו, יוכלו להינות מאינטרנט מהיר וללא הפרעות.

טוב אולי לא הילדים, אבל הנכדים והנינים ודאי.

פורסם
  • מחבר
לפני שבוע בדיוק הם יצאו בתוכנית שדרוג בכפיה של כל לקוחות חבילות ה40/50 שלהם.

אז אולי על הדרך גם החליטו לעודד את החבילות הישנות יותר לשדרג.

מה מפריע להם לגרום לך לסבול עד שתרצה לשדרג?

מי יעצור אותם?

זאת גם לא הפעם הראשונה שהם עושים זאת.

הם מותחים את הגבולות ומעיזים עד קצה גבול היכולת לעשות זאת מבלי לשלם על כך מחיר גבוה מהרווח המתקבל.

זה ענף האינטרנט בישראל.

תגיד תודה למשרד התקשורת.

לפחות משרד התקשורת התחיל לקדם עניינים כך שהדורות הבאים, הילדים והנכדים שלנו, יוכלו להינות מאינטרנט מהיר וללא הפרעות.

טוב אולי לא הילדים, אבל הנכדים והנינים ודאי.

תעשייה של כסף , רק בארץ זה ככה סע לטוקיו תקבל מהירויות מטורפות של 1 ג'יגה ביט ( אתה מוריד בערך על 125 מגה בית בשנייה סרט ששוקל 4 ג'יגה יקח לך חצי דקה להוריד) והמחיר זה 30 דולר לחודש

פורסם

זה לא נכון שזה רק בארץ.

ברוב העולם שיטת המונופולים דואופולים אוליגופולים עובדת חזק.

כמעט בכל מקום בו זה מתרחש יש ניצול משאבים דרך הגבלות מלאכותיות.

הדבר דומה לסכר שהוקם כדי לנצל את מי הנהר.

כל התושבים וכל העסקים חייבים לקנות מים מבעלי הסכר.

אי אפשר לעשות שום דבר שצורך מים, ללא שירוויחו מכך בעלי הסכר.

מעבר לזאת, מכיוון שיש לבעלי הסכר כמות אדירה של מים זולים(זולים בשבילם), יש להם עכשיו הזדמנות להשתלט על כל העסקים שצריכים מים.

יש עולם שלם של עסקים שצריכים תעבורת אינטרנט נכנסת, ובמיוחד יוצאת, כדי לפעול ולהרוויח.

אם תחפש תמצא שידם של בעלי ה"סכר" עמוק בתוך אותם העסקים.

לכן הם יעשו הכל!!! כדי לשמור על שליטתם בשוק המים(אינטרנט).

כי על הפרק עומדים לא רק הרווחים שלהם מעסקי המים, אלה מטווח רחב של עסקים שצריכים מים שגם הם בבעלותם.

אימפריה של עסקי אינטרנט בכיס של כמה טייקונים.

פורסם
תעשייה של כסף , רק בארץ זה ככה סע לטוקיו תקבל מהירויות מטורפות של 1 ג'יגה ביט ( אתה מוריד בערך על 125 מגה בית בשנייה סרט ששוקל 4 ג'יגה יקח לך חצי דקה להוריד) והמחיר זה 30 דולר לחודש

intel ו-amd

אפל ומייקרוסופט

גוגל

כולם מונפולים בתחומם.

תנסה לפנות לפניות הציבור.

פורסם

יש אלטרנטיבה עם העלאה והורדה סימטרים

http://www.unlimited.net.il/

פורסם

אין אלטרנטיבה.

יש תוכנית לנסות ליצור אלטרנטיבה.

בנתיים חוץ מבאר שבע ודלאית-א-זובי זה לא קיים בשום מקום.

ואם לבזק והוט יש משהו להגיד בנושא הם יחסלו את החברה בשלביה המוקדמים.

פורסם

אז לפחות לתושבי ב"ש

יש מזור

פורסם
אז לפחות לתושבי ב"ש

יש מזור

גם לתושבי טוקיו.

אבל משום מה זה לא גורם לאינטרנט שלנו לזרום יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

תקשיבו מה גיליתי !

נשלח לאבא שלי(הוא זה שמשלם את האינטרנט) מייל כזה לפני שלושה שבועיים (בדיוק שהמהירות החלה לרדת) תודה שהצטרפת למסלול T15 משהו כזה והודיעו לו שהוא משלם 90 שקל בחודש אני דיי בטוח שזה גם ספק וגם תשתית. בקיצור מאז המייל הזה האינטרנט ירד ל 10 מגה. מה אני יכול לעשות עם זה ? מה להגיד לנציגה בטלפון ?

פורסם

בזק והוט גנבים בני גנבים.

עכשיו בדקתי כמה חודשים אחורה את כל החיובים.

הוט גבו לי כמעט 50 שקל יותר סתם כך, פתאום.

כל החודשים 100.

פתאום חודש אחד גנבו לי 50 שקל יותר.

סתם!!!

כדי לבדוק אם אני עירני.

אם כן, הם יתקנו.

אם לא, הם הרוויחו.

תעשו את זה ל10% לקוחות רנדומלים פעם בכמה חודשים, ושיטת מצליח.

והם עושים את זה!

רשעים וגנבים כמוהם השטן עוד לא ברא.

אלו מפלצות אדם מעשה אדם.

בחסות התוהו הם גונבים.

לפעמים גם שודדים.

פורסם

לפני שאתה קופץ כנס לממשק של המודם/ראוטר ותראה נתוני קו, תעלה לפה תמונה. משהו שנראה כמו זה: http://i.imgur.com/Rpu7veX.png

דבר שני אני ממליץ לכולם לבדוק חיובים והוראות קבע לפחות פעם בחודש.. להכנס לאתר של הבנק ולעבור על השורות יקח לכם פחות זמן מלקרוא את הדיון הזה.

פורסם
  • מחבר
לפני שאתה קופץ כנס לממשק של המודם/ראוטר ותראה נתוני קו, תעלה לפה תמונה. משהו שנראה כמו זה: http://i.imgur.com/Rpu7veX.png

דבר שני אני ממליץ לכולם לבדוק חיובים והוראות קבע לפחות פעם בחודש.. להכנס לאתר של הבנק ולעבור על השורות יקח לכם פחות זמן מלקרוא את הדיון הזה.

בבקשה , http://i.imgur.com/Y5RIhuQ.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים