עבור לתוכן

סכיני גילוח Schick Hydro 5 - חמישה להבים (+ידית) ב-34 שקלים

Featured Replies

פורסם

מבצע מעניין שנתקלתי בו היום בשופרסל דיל ליד הבית.

5 להבים של Schick Hydro עם הסכין עצמו ב-34 שקלים.

pWFgsyw.jpg?1

נערך על-ידי Liorking
הסרת קישור לקבלה (שבקרוב תימחק גם מ-imgur)

פורסם

לחשוף את 4 הספרות האחרונות של כ. האשראי שלך זה לא הדבר הכי חכם.

פורסם
  • מחבר

אני קצת סקפטי, כי כל 4 ספרות כנראה משמשות כ-4 ספרות אחרונות של מאות כרטיסים שונים רק בישראל, וסיבוב בסופר יימצא עשרות קבלות על הרצפה, שמכילות בד"כ גם את השם המלא של האדם.

בכל מקרה, מחקתי את הקישור לקבלה. האמינו לי שזה נכון.

פורסם

אם כבר פתחנו את הנושא - יש מעט מאוד קידומות נפוצות לכל סוג של כרטיס אשראי.

מאות זו סטטיסטיקה רצינית למדי וזה רק מאות לרוב. את כל השמונה הראשונות הרי שקל מאוד לנחש, הן כמעט קבועות בסוג הכרטיס הזה.

ובכלל - זאת אזהרה לכל מי שמפרסם קבלות - תנו 4 ספרות וסוג כרטיס - וכבר נתתם 12 מתוך 16.

פורסם

מחזק. גם אם תבטלו את הכרטיס אשראי בעקבות גנבה ותזמינו חדש, תקבלו את אותן 8 ספרות ראשונות.

פורסם

פשוט פנטסטי, כל התגובות קשורות לנושא הדיון, כל הכבוד...

אף אחד לא התנסה בסכין הגילוח ? אין לאף אחד ביקורת ?

פורסם

אני התנסיתי בסכינים הללו, מרגיש לי כמו ג'ילט מאך 5 בדיוק, שזה טוב מאוד.

נדיר להתקל במבצעים שכאלה וברור שזה שווה כל עודד זה נמשך, וכמובן שבמחיר המקורי זה לא משתלם כשגם מאך 3 עדיין עושה עבודה מעולה.

פורסם

יש את Xblade ב 36 ש"ח 4 להבים סכינים ברמה של ג'ילט לפחות.

פורסם

XBlade ממש לא ברמה של ג'ילט, הסכינים לא מגלחים עמוק מספיק, לא מחזיקים הרבה זמן והאיכות בכללי לא מרגיש איכותי בפנים, זה השאיר לי הרבה אדמומיות כמה שעות לאחר מכן או יום למחרת.

אני כנראה אנסה את הסכיני גילוח הללו, יום ראשון אני אקפוץ לשופרסל דיל ואקנה, מקווה לטוב.

פורסם

לא מסכים איתך...

פורסם

יש לי בארון גילט ושיק אבל אני משתמש ב BIC .

אמנם להב אחד, אבל הכי מתאים לעור ולזקן שלי.

"חד פעמי" שמחזיק יפה מאד בגלוחים רבים.

לא ראיתי אותו מזמן בארץ, אבל אולי קיים עדיין.

פורסם

גם הפרסומות של אקס-בלייד שיש להם באתר מזעזעות. בא לי להקיא אחרי שאני רואה את הסרטון הזה שלהם. זה גם לא כזה זול כמו שהם עושים מזה...

אני משתמש ב M5 של לייף, קניתי בזמנו ידית + סה"כ 6 - 7 להבים ב 40 ומשהו שקל. אולי פחות, לא זוכר. מוצר די איכותי, עושה עבודה טובה מאוד לטעמי. הלהבים מאוד חדים ומחזיקים המון זמן.

פורסם

Hydro 5 הוא מצויין. וזה גם אחלה מחיר.

אני משתמש בגרסת ה Power.

מומלץ.

פורסם
גם הפרסומות של אקס-בלייד שיש להם באתר מזעזעות. בא לי להקיא אחרי שאני רואה את הסרטון הזה שלהם. זה גם לא כזה זול כמו שהם עושים מזה... אני משתמש ב M5 של לייף, קניתי בזמנו ידית + סה"כ 6 - 7 להבים ב 40 ומשהו שקל. אולי פחות, לא זוכר. מוצר די איכותי, עושה עבודה טובה מאוד לטעמי. הלהבים מאוד חדים ומחזיקים המון זמן.

אתה מתגלח עם הפרסומות או עם הסכין ?, אני עוד מתגלח עם הסכין שבאה עם הידית שרכשתי בתאריך 01/04/14 ממש תענוג.

והמחיר חצי מג'ילט אז לי אין תלונות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים