עבור לתוכן

מחפש המלצה למסך מחשב

Featured Replies

פורסם

דרישות:

א. 24" ומעלה.

ב. עבודה מול אתרים / טקסט.

ג. עדיפות לרזולוציה גבוהה (כרטיס 780 GTX OC).

ד. תקציב עד 2000 ש"ח, אבל אם יש משהו ממש שווה אז אפשר לגדול עד 3000 ש"ח (כמובן אם מסך ב 1000 ש"ח מספיק, גם טוב).

ה. משחקים עם לאג נמוך.

ו. מרחק מקסימלי בין ראש למסך בערך 75 ס"מ.

ז. לא ידוע אם זה חשוב שהמסך יהיה מתכונן (בפועל אני מניח שצריך לכוון אותו רק פעם אחת).

פורסם

U2414h או u2412m שניהם של דל

פורסם

u2412m מומלץ מאוד (יש לי שניים כאלו).

מחיר סביר, אבל המסך הוא הטוב ביותר שתשיג בקטגוריה.

פורסם
  • מחבר

ואם יש לי את התקציב שאמרתי לא כדאי ללכת על 27" עם רזולוציה גבוהה יותר ?

דגם ה H מגיע עם רזולוציה יחסית נמוכה לא ? 1920 על 1080 לא כדאי בימינו ללכת על משהו כבר יותר גדול ?

הדגם החדש שלהם אמור להיות 1920 על 1200:

http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=860-BBDY

עם הבקרת איכות הבזיוניות שלהם מעניין כמה שנים צריך לחכות עד שיהיה כדאי לקנות אותו...

פורסם

ממליץ מאוד על מסך בפורמט אולטרה רחב (21:9)

לי יש Dell U2913WM ואני מאוד מרוצה למרות שמבחינת לאג הוא קצת גבולי. ביקורת מקיפה: http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2913wm.htm

הבנתי שלאסוס וAOC יש מסכי 21:9 עם תגובה קצת יותר מהירה אבל קשה להשיג בארץ.

אני לא נתקלתי בבעיה עם זמן תגובה ויש לי לא מעט משחקי FPS מהירים.

פורסם

קודם כל גם ה2412 הוא עם 1920X1200.

חוצמיזה במסך גדול יותר איכות התמונה יורדת (אלא אם תשקיע ב2560X1440) ולכן הוא לא מומלץ.

בנוסף, ברגע שתקנה מסך עם רזלוציה גבוהה - אולי הכרטיס לא יספק אותך..

פורסם
  • מחבר

780 מומהר (יותר חזק מטיטאן דור ראשון) עם 3 גיגה לא יספיק לכל המחשבים שיצאו עד לאחרונה (מקסימום לעשות HIGH ולא ULTRA ולוותר קצת בפילטרים שגם ככה אף אחד לא שם לב אליהם) ?

אמרתי שאם צריך אני מוכן להשקיע גם 2000 - 3000 ש"ח, אין מסכי 1440 מומלצים לפי מה שרשמתי ?

פורסם
  • מחבר

אוקי, אז אם אני מבין נכון בארץ המסך במסגרת התקציב שעונה על הדרישות שלי הוא ה U2713HM ?

או שהלאג שלו ישפיע יותר מדי על משחקים ?

פורסם

2713 מסך מעולה ומבוקש. יש אותו לרבים מחברי הפורום שמייעדים אותו לגיימינג.ועוד רבים שמיידים אותו לגרפיקה

בעיני זה המסך הטוב והמתקדם ביותר היום (לא כולל מסכים ב10K )

האם קצת התגובה שלו מפריע? כנראה שתלוי למי ותלוי במה.

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל בין ה U2713HM ל U2713H ? האם זה רק הגאמוט של הצבעים ? אם לא מה עוד, אם כן, מה זה נותן לי (ואיך אני יכול לדעת מה יש לי במסך הנוכחי ?)

פורסם

תקרא את הביקורות על שניהם ותתרשם:

http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2713hm.htm

http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2713h.htm

בסוף הביקורת של הU2713H יש השוואה לU2713HM.

באופן כללי - הHM כנראה יותר מומלץ לשימושים כלליים, במיוחד לאור הפרש המחירים הגדול לטובתו. הinput lag לדעתי הוא פרמטר שמפריזים מאוד בחשיבותו, בטח כשמדובר בהשהייה של פחות משני פריימים.

פורסם
  • מחבר

והאם בכל מקרה אתה אומר שלפי הדרישות שרשמתי בעמוד הראשון, אלו 2 הדגמים שאני צריך להסתכל עליהם ? האם יש להם REV עם בעיות ידועות כמצופה מדל, או שכל מה שאני אקנה בארץ אמור להיות סדרה טובה ? כמו כן, למסכי U של דל יש מדיניות 0 פיקסלים לבנים שרופים, גם ליבואנים בארץ ?

כמו כן, איך אני יכול לדעת כמה GAMUT יש לי במסך הנוכחי ? האם יש איזה תמונה שאני יכול לשים ולהבחין בהבדל (מסך ישן) ?

פורסם
והאם בכל מקרה אתה אומר שלפי הדרישות שרשמתי בעמוד הראשון, אלו 2 הדגמים שאני צריך להסתכל עליהם ?
לדעתי, כן, אבל בכל מקרה אני לא רואה סיבה לשקול את הU2713H.
האם יש להם REV עם בעיות ידועות כמצופה מדל
לא שידוע לי. בכל מקרה DELL לא ממש מפרסמים שינויים בין גרסה לגרסה ולכן רוב המידע שתמצא ברשת יהיה בגדר ספקולציות.
כמו כן, למסכי U של דל יש מדיניות 0 פיקסלים לבנים שרופים, גם ליבואנים בארץ ?
כן, נותן השירות בארץ (שעובד עם כל היבואנים) אכן מחליף מסכים על פיקסל בהיר בודד, כי זו מדיניות DELL העולמית.
כמו כן, איך אני יכול לדעת כמה GAMUT יש לי במסך הנוכחי ?
תחפש מפרט שלו באינטרנט, ספציפית color space, color gamut. זה נתון שמפרסמים לרוב.
פורסם
  • מחבר

עד כמה צפוי סוגיית ה cross hatching להפריע לי ב HM ?

האם ניתן לחבר HDMI אחד ו DP אחד ולעבור ביניהם ?

זה שה Dynamic Contrast לא עובד להיט לא אמור להשפיע כן ?

אני גם מסתכל בזאפ ונראה שהמחירים בין 2850 ש"ח עד 3400 ש"ח, מה המחיר הנכון לשלם על מסך כזה עם אחריות מבית טוב ? (רציתי לשלם עד 3000...)

פורסם

1) אני באמת לא יודע.

2) כן, בכל מסך אפשר לברור בין הכניסות השונות באמצעות כפתורי המסך

3) אין שום סיבה להשתמש בDynamic Contrast בכלל, בשום מסך.

4) האחריות היא אותה אחריות. תקנה ממי שאתה רוצה. KSP, אייבורי, זיגזג, Wellcom, שניידר (למרות שפה הם קצת יקרים). ספציפית משריון לא הייתי קונה. לא אוהב חנויות שמפרסמות "מחיר מחירון" מזויף, כדי שתרגיש שנותנים לך הנחה (ולכן גם לא אקנה מWinprice), ולא אוהב חנויות שבמשך חודשים ושנים לא מעדכנות את האתר שלהן כדי מוצרים שלא במלאי ולא ניתן להשיג בכלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים