עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

סדקים במסך LG G2

Featured Replies

פורסם

הי.

יש ברשותי רק כמה ימים G2 D802 אחריות שנתיים מוייבל. הוא עם כיסוי Spigen Slim Armor . הוא נפל מהברך שלי מכיוןן המסך ישירות לריצפה (לא נפילה גבוהה ). כל המסך עם סדקים קשים .הוא נדלק אבל לא ניתן ללחוץ אלא רק קצת למטה. איפה כדאי לתקן (לא מעוניין לתקן באופן עצמאי) ? איזור פתח תקווה ,ראש העין והסביבה ?

חבר הביא לי אחד מהרצליה (לא חנות ) שלוקח 300 שח למסך מקורי ו150 שח לא מקורי. זה מחירים יחסית זולים. רק איך אדע שזה באמת מקורי?

לא מזמן פתחתי נושא שאני מתלבט עם הכיסוי שציינתי לבין כיסוי נרתיק בצורה ספר.. https://www.zelahit.co.il/Accessories.aspx?product=3389

חבל שלא הלכתי על נרתיק (לא ששם לא יכול להישבר המסך,אבל עדיין נראה לי שמירה יותר טובה)כמו שהיה לי בפון הקודם שלי (שלא היה עם מגן מסך ושרד ). וזה שומר גם על המסך עצמו ולא רק על הצדדים .

יש לציין שהזמנתי גם מגן מסך זכוכית אך הוא עדיין לא הגיע.

ושאלה כללית: מדוע מייצרים את הסמרטפונים כל כך עדינים? איאפשר לעשות מסך כל כך חזק? מדוע נוקיה C2 שורד אצלי כל נפילה . מזל שיש אותו .

נערך על-ידי hzhz24

פורסם

יש סמארטפונים עמידים הרבה יותר. ה ATIV S שלי שרד עשרות נפילות. (בסוף נכנע למשקולת שנחתה על המסך). אבל כולם אוהבים לרדת על סמסונג כי המכשירים "פלסטיקיים".

פורסם
  • מחבר

עכשיו אני אתקן . וכל הזמן אני ממש צריך להיזהר שאף פעם לא יפול.. כי זה כל כך עדין. ממש נראה שיש אינטרס לכל התעשייה הזאת.

נערך על-ידי hzhz24

פורסם

אין אינטרס יש? די עם השטויות האלה. הרי אתה מבואס מכל העניין. המטרה של החברה היא שאתה תהיה מאושר, לא מבואס. אם תקנה בעתיד טלפון נוסף שלהם הם ירוויחו הרבה יותר מאשר מהמסך הזה.

תתקן ויהיה בסדר. :-)

פורסם
  • מחבר

מדבר בעיקר על המסך. מה הקטע לעשות אותו ממש עדין אם יש אופציות הרבה יותר טובות. וכן מה הקטע של המחירים? כל כך מוגזם .

אשמח להמלצות על תיקון , ואיך לבדוק אם זה מקורי.

אותו חבר שהביא לי אחד שמתקן .אמר שהוא צריך להזמין לפני כן את המסך. אז בוא תגידו לי איך אדע שזה מקורי. כי בטח יוכל לראות לפני שהוא יחבר אותו .

הכסף זה הדבר האחרון שמבאס אותי. יותר מבאס הפחד שהמסך לא יגיב כמו החדש. כן חדש . הפון אצלי רק יומים.

נערך על-ידי hzhz24

פורסם

אצלי ה ATIV S נכנע לאבני ריצוף אחרי שנפל לי מהיד ברחוב כשיצאתי מהדואר עם מלא מכתבים. ואני עוד דאגתי להיבהל כל פעם שהילדה הרימה אותו...

פורסם

חבל. אהבתי את המכשיר הזה.

"הקטע" הוא שאנשים רוצים כמה שיותר מסך בכמה שפחות מכשיר. זה אומר שוליים צרים מאוד - שזה אומר מידת שבירות גבוהה.

קרה לך קטע לא נעים, אין ספק... זה מבאס. ועוד היה לך קייס. מקווה שתצליח למצוא תיקון נורמלי.

פורסם
  • מחבר

יש תהוא שציינתי 300 שח מהרצליה. ויש חנות באיזור שלי ( mobile city/IphoneLabs

פתח תקווה ) ב450 שח עם אחריות עבודה ו3 חודשיים.

אני לא יודע מה קייס שומר על המסך? אני מבין שזה שומר בכללי על סביב הפון אבל על המסך איך זה שומר?

אני מתלבט עם להשאר איתו או לקנות נרתיק ספר .

אני כל שנייה אומר לילדים שלי שלא יגעו בפון. אני אומר לאישתי גם להזהר. וזה בסוף נפל ממני. אתם הייתם חייבים לראות את הבעת הפנים של אישתי חחחחחח .. ועוד עבר רק יומים מאז שקניתי אותו .

נערך על-ידי hzhz24

  • 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אכן המסך של הG2 עדין מאוד, אבל לא עדין עד-כדי-כך. כלומר הייתי מצפה ממכשיר להשבר כמו ששלך נשבר אם כבר הייתה החלפה של מסך בעבר (איפה קנית??)

300 שקל על מסך מקורי זה לא הגיוני, אולי 300 שקל על מסך משוחזר-מקורי ו150 שקל על חיקוי עלוב. מסך מקורי בארץ עולה 580 שקל, לקבלת פרופורציה. מסין המסך עולה הרבה פחות אבל הוא או משוחזר או חיקוי.

מעבדה שלוקחת 450 גם היא לא תספק לך מסך מקורי, אלא אחת מהאפשרויות שציינתי. אבל זה בסדר, המסכים בדר"כ עובדים מעולה ועם איכות מירבית. רק תשים לב שאחרי שמתקנים לך שאין פסי אור בין הזכוכית למסגרת, כי מעבדות נוטות לא להדביק טוב את המסך למסגרת.

פורסם

אני רכשתי ותיקנתי לנקסוס 4 מגוון מסכים (לי ולמשפחה, יש לנו הרבה נקסוסים)

לא היה ואין שום הבדל במסך ובאיכותו בין מסך שתיקנתי בארץ ב700 ש"ח למסך שהזמנתי מסין ב45 דולר ותיקנתי לבד. כולם עובדים ומרגישים מצוין.

לדעתי, מסך "מקורי" זה בולשיט.

פורסם
אני רכשתי ותיקנתי לנקסוס 4 מגוון מסכים (לי ולמשפחה, יש לנו הרבה נקסוסים)

לא היה ואין שום הבדל במסך ובאיכותו בין מסך שתיקנתי בארץ ב700 ש"ח למסך שהזמנתי מסין ב45 דולר ותיקנתי לבד. כולם עובדים ומרגישים מצוין.

לדעתי, מסך "מקורי" זה בולשיט.

מסך מקורי זה לא בולשיט, במיוחד בעמידות הזכוכית, אבל ללא ספק עדיף להתקין לבד מסך שעולה שליש במחיר כי רוב הזמן לא מרגישים בהבדל.

ו45 דולר למסך של נקסוס 4 זה מאוד זול, ודווקא למכשיר הזה יש הרבה חיקויים, אבל אם עובד סבבה אז מה רע.

  • 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר
אכן המסך של הG2 עדין מאוד, אבל לא עדין עד-כדי-כך. כלומר הייתי מצפה ממכשיר להשבר כמו ששלך נשבר אם כבר הייתה החלפה של מסך בעבר (איפה קנית??)

300 שקל על מסך מקורי זה לא הגיוני, אולי 300 שקל על מסך משוחזר-מקורי ו150 שקל על חיקוי עלוב. מסך מקורי בארץ עולה 580 שקל, לקבלת פרופורציה. מסין המסך עולה הרבה פחות אבל הוא או משוחזר או חיקוי.

מעבדה שלוקחת 450 גם היא לא תספק לך מסך מקורי, אלא אחת מהאפשרויות שציינתי. אבל זה בסדר, המסכים בדר"כ עובדים מעולה ועם איכות מירבית. רק תשים לב שאחרי שמתקנים לך שאין פסי אור בין הזכוכית למסגרת, כי מעבדות נוטות לא להדביק טוב את המסך למסגרת.

טוב עבר די הרבה מזמן. המסך ב450 שח מרגיש לי בדיוק כמו עם המכשיר החדש. חיברו אותו גם באופן מעולה.. זה שרצה 300 שח הוא לא חנות ולא כלום . בסך הכל בחור שמזמין מחול ( וצריך לסמוך על המוכר שאכן מדובר בדגם מקורי או זה שדומה בדיוק אליו )מסך ומחבר אותו. הוא אמר לי , שלא ניתן באמת לדעת מה מקורי ומה לא. כי יש מסך אחד שהוא לא מקורי ( יש מצב גם שהמסך לא מקורי והטאצ' כן או ההפך) אבל מרגיש בדיוק כמו המקורי. ויש את ה150 שח ..שמים לב ישר שאינו מקורי.

המכשיר נקנה מוואלה שופס דרך מובייל ישראל.

עכשיו ,לא מזמן המכשיר החליק לאישתי ליד הרכב.וממש לא מגובהה. המסך לא נשבר ( היא חשבה שכן נשבר. מצידי אמרתי לה נחזור לנוקיה הישנים וזהו .כי אני לא מוציא יותר שקל) אבל יש סדק למטה במגן מסך. כל נפילה מסוכנת, זה מה שיש לי לומר .. והחברות שלפחות מכבדות את עצמן חייבות כבר לתת פיתרונות טובים יותר .

נערך על-ידי hzhz24

פורסם

יש לי G2 כבר בערך... לא יודע, שנה?

הוא נפל לי המון פעמים. כולל מגובה האוזן וכולל נפילות על הצד של המסך.

אני לא מסתובב עם שום כיסוי.

לאחרונה הוספתי מגן מסך זכוכית, אבל הנפילות המדוברות קרו כשהוא היה גם בלעדיו.

אין עליו אפילו לא שיפשוף קל.

זה לחלוטין עניין של מזל. בכל המכשירים בשוק. עם או בלי מגן.

לנסות להפיץ פה סטיגמה שלילית ומוטעת (בלשון המעטה) שכביכול ה-G2 הוא מכשיר "עדין/שביר באופן יוצא דופן" - זה פשוט לא ראוי, לא צודק, ולא נכון.

נערך על-ידי Milford Cubicle

פורסם

ספק שהשניים וחצי אנשים שהשתתפו פה יפגעו בצורה כלשהי בשמו הטוב של הG2.

אני אישית שמתי מגן זכוכית ותמיד הסתובבתי עם מגן סיליקון. שבועיים אחרי שמכרתי את המכשיר הבחור התקשר אלי ואמר ששבר את המסך ושאל אם אני מכיר מעבדה טובה.....

מצד אחד עיניין של מזל. מצד שני לאחר החלפת מסך הוא בדר"כ שביר יותר, כמו כל מכשיר.

פורסם
  • מחבר

.לחברות סיניות וכדו'.. המסך יותר רגיש.

לא התיחסתי רק אליו אלא בכלליות.. אני חושב שהחברות לפחות המובילות צריכות לתת יותר חסינות בנושא הזה.

לך יש ניסיון טוב בנפילות איתו ולי לא. אבל בשביל למדוד באופן נכון ,צריך לראות תגובות של רבים. ואין ספק שהרבה אומרים שהוא מכשיר יחסית עדין.

הייתי רוצה לשאול אותך האם כשנפל לך ,היה עוצמה בנפילה?. והאם נפל לך ישירות על המסך ולא בצדדים?

כי לי נפל ישירות על כל משטח המסך ..לכן כולו היה סדוק ולא רק איזו פינה.

MosesTheTool

נאמר שהמסך שהוחלף הנו מקורי. מדוע הוא עכשיו יהיה יותר רגיש לשבירה? או שהתיחסת לזה שדומה למקורי .

נערך על-ידי hzhz24

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.