עבור לתוכן

WDR4300 מסרב לשדרג קושחה

Featured Replies

פורסם

שלום.

ברשותי הראוטר הנ"ל.

עקב בעיות בימים האחרונים וגם עקב גילה המתקדם של הקושחה שלו (שנה) מצאתי שיצאה בחודש שעבר קושחה חדשה שמתיימרת לסדר את הרבה בעיות ולהחזיר לי את התמיכה באפליקציית המובייל של TP-LINK

בכל מקרה, כמו ישראלי טוב שמח וטוב לב, פניתי לאתר הישראלי של TP-LINK וחיפשתי את הקושחה המתאימה (שמסרסת את הראוטר)

הורדתי ו...הוא לא מסכים לעדכן.

שגיאה 18005

מפה הורדתי: http://www.tp-link.co.il/support/download/?model=TL-WDR4300&version=V1

הנה סקרינשוט:

Screenshot41_zps6ad4a43b.png

אשמח לעזרה.

אולי בסוף אתייאש ואעשה מעשה קרימינלי כגון "לנצל את המיטב מהראוטר" AKA לצרוב קושחה אמריקאית \ קוד פתוח, מה שיעלה לי באחריות.

פורסם

יש סיכוי שיש עליו קושחה בינלאומית, ניסת להטעין אותה (לאחר מכן, בשביל לא להפר את החוק, אתה צריך פשוט להגדיר את המיקום שלה לישראל)?

אתה יכול לספק תמונת מסך של העמוד עדכון בנתב לפני שאתה מנסה לעלות את הקובץ?

(לדוגמה)

wdr4300-1.jpeg

אם אתה לא מצליח להטעין אותה או את הישראלית, אולי הפתרון הוא באמת להגר ל-OpenWRT או DD-WRT, הנה איך אני עשיתי את זה (Shameless plug).

פורסם
  • מחבר

יש עליו קושחה ישראלית, וזה מה שהורדתי (הוא מזהיר מראש שדרושה קושחה ישראלית)

אני לא רוצה לצרוב קושחה אחרת, כי כתוב שצריך חיבור ללא חייגן, ואני עם חייגן (בזק) ואני לא הולך להשתמש ב-6850U כנתב.

Screenshot42_zpsf3bf5e27.png

פורסם

מדוע שלא תפנה ליבואן הישראלי שהביא את הסריס הזה לכאן

פורסם
  • מחבר

טוב, בנדא נפנפו אותי מהר וקצת בגסות כי קניתי באייבורי (מאיפה אני אמור לדעת שאייבורי מייבאים לבד?!) אגב, אצל בנדא הקושחה נעולה ויש רק אחת מתאימה באתר שלהם (עתיקה..)

עכשיו בטלפון עם השירות של אייבורי שנשמע הרבה יותר אדיב...

אעדכן.

טוב, באייבורי גם כן לא ממש עזרו.

שאלו למה אני צריך לעדכן קושחה בכלל, ואם זה עובד אז לא לגעת ואם יש בעיה לבוא לסניף עם מעבדה.

יש אפשרות להתקין קושחה "פרוצה" בלי לאבד את החייגן?

אם אני מתקין קושחה פרוצה, אפשר לחזור לחוקית הקודמת ללא סימנים (אחריות..)?

פורסם
שאלו למה אני צריך לעדכן קושחה בכלל, ואם זה עובד אז לא לגעת ואם יש בעיה לבוא לסניף עם מעבדה.

יש דיבורים על כך שהקושחה הישראלית פחות יציבה, אבל אני באופן אישי לא יודע, עדכנתי את הנתב כדבר ראשון ל-OpenWRT (רק בגלל זה קניתי את הנתב). מה יש להם לעשות בדיוק כשתגיע לסניף?

יש אפשרות להתקין קושחה "פרוצה" בלי לאבד את החייגן?

לא, למיטב ידעתי לא. גם אם תשמור את הקבצים הנצרכים להתקנת חייגן על החסן נייד, אי אפשר לחבר אותו כי הוא לא עובד הישר מההתקנה הראשונית. אלו האופציות חיבור שמגיעות עם הנתב (את האחרון שזה L2TP התקנתי לאחר מכן, לכן נמחק מהרשימה)

wdr4300-dialup.op.jpeg

אם אני מתקין קושחה פרוצה, אפשר לחזור לחוקית הקודמת ללא סימנים (אחריות..)?

אם יש לך העתק של הקושחה המקורית - אז כן, אתה יכול לטעון אותה באמצעות מספר פקודות ב-shell (לא בטוח ב-100%, נראה לי שאפשר גם דרך הממשק וואב).

פורסם
  • מחבר

רגע. אולי מה שיש לי זה לא חייגן.

PPPoE עם שם משתמש וסיסמה, זה לא חייגן? xD

פורסם

(הפעם האחרונה שהתחברתי על התשתית של בזק היה בימי ה-ISDN) אני לא מכיר את החיבורים של בזק, לא רוצה לומר סתם לגבי ה-PPPoE (לא יודע אם הוא תואם\עובד), אבל הוא מופיע ברשימה.

הנה מבט מתוך החייגן

wdr4300-dialup.pppoe.jpeg

פורסם
  • מחבר

Screenshot43_zps07f1cb15.png

ככה זה אצלי כרגע.

פורסם

אני לא רוצה לומר סתם, תחכה למישהו שניסה וזה עבד לו.

פורסם

יש לי את הראוטר הנ"ל (לא זוכר איזו גרסה) עם קושחה של OpenWRT.

כפי ש-iTK98 הראה, זו הגדרת החייגן לגבי PPPoE, זה עובד.

פורסם

לגבי הקושחה הישראלית והבין לאומית של TP-LINK - ההבדל המהותי היחיד ביניהן הוא טווח הערוצים הנתמך בתדר 5Ghz. מבחינת כל שאר התכונות, כולל חייגנים, אין שום הבדל בין שתי גרסאות הקושחה.

פורסם
  • מחבר

בכל מקרה, זה לא עוזר לי אם אני לא יכול לעדכן לקושחה החדשה.

פורסם

אתה יכול להשתמש במדריך כאן בשביל לפתוח את הנתב שלך לעדכונים הבינלאומיים (לדעתי זה מדריך שמתאים למשתמשים מתקדמים, קח זאת בחשבון), בנוסף שים לב שיש לפעולה השלכות חוקיות ואתה צריך להגביל את הנתב שלך לתדרים הישראלים המותרים.

פורסם
  • מחבר

ראיתי, הגבתי, שקשקתי.

מפחיד, ואם תראה בסוף הם כותבים משהו שהקושחה האחרונה נועלת אותו... מפחיד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים