עבור לתוכן

עזרה בשידרוג כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

המפרט שלי:

i5 3570k

DZ77SL-50K

2X4GB kingston 1333 DDR3

Seasonic S12II-430 430W

מארז NZXT source 210 elite

הכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא MSI HD 6850 ואני מעוניין לשדרג אותו על מנת לשחק משחקים חדשים כמו ACU FC4 ו GTA5 בצורה טובה, רצוי 1080p אבל הרזולוציה לא קריטית.

באופן כללי אני לא ממש מוגבל תקציבית אבל לא ממש חשוב לי לשחק הכל על אולטרה ולא ממש נראה לי להוציא המון כסף על כרטיס מסך אז חשבתי על טווח מחירים של 600-700 שקל אבל אני גמיש. מה שחשוב לי מאוד זה שיהיה יחס עלות - תועלת כמה שיותר גבוהה. כלומר אם לדוגמא אני צריך להוציא עוד 10% כסף בשביל לקבל 20% ביצועים אז זה שווה לי.

אני מעוניין בכרטיס חדש ולא משומש.

תודה רבה מראש!

פורסם

במחיר הזה אין כ. מסך ראויים לגיימינג כבד וגם הספק שלך גבולי מאוד.

יש את ה GTX750Ti שגם חיסכוני בחשמל אבל ביצועים גבוהים הוא לא ייתן ויש את 7950 משומש עם אחריות שעולה כ 150 - 200 שקלים פחות אבל חזק בכ 15% וגם הוא אמור לסחוב עם הספק הנוכחי שלך.

פורסם
  • מחבר

אז כמו שכתבתי אני גמיש ברמת המחיר. גם 800-900 שקל זה משהו שאני מוכן להוציא אבל זה צריך להצדיק את עצמו.

לגבי כרטיסי מסך ראויים לגיימינג כבד. אני כן משתמש במחשב לגיימיניג כבד אבל גרפיקה זה לא הדבר הכי קריטי בשבילי. אני ממש לא מרגיש חובה לשחק כל משחק על אולטרה ברזולוציה הכי גבוהה. אם הוא יריץ משחקים חדשים בקצב פריימים טוב ברזולוציה סבירה ולא יראה מכוער זה מספיק טוב בשבילי.

לפני שנתיים קניתי את ה6850 ב650 שקל ובסך הכל הייתי די מרוצה ממנו בשנתיים האלה

פורסם
למה, הוא בעונש שהוא צריך לשלם כמעט 1300 שקלים ל-GTX 760 כשיש GTX 670 בפחות מ-1000?

פותח הדיון, יש GTX 670 WINDFORCE ב-TMS תמורת משהו כמו 970 שקלים עד יום שישי. שווה לנצל.

נימרוד, למה אני צריך לבוא ולנקות אחרי העצות הנוראיות שלך.

פותח הדיון, תרגיש חופשי לשים את ה-HD 6850 והספק שלך למכירה ובמקום לרכוש ספק 520-620 וואט איכותי. יהיה לך גם עודף.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העצות.

ה GTX 670 נראה כמו עודפים, אני לא רואה שמוכרים אותו במקומות אחרים ובאמזון. כדאי לרכוש אותו?

והספק הנוכחי שלי לא יעבוד איתו? כשקניתי אותו לפני שנתיים אמרו לי שהוא מספיק בשבילי וגם בעתיד הוא יספיק.

לא נראה לי שמישהו ירצה לקנות ספק וכרטיס מסך בני שנתיים שגם בזמנו לא היו מדהימים, וגם לא בא לי להתעסק עם מכירה. מה הכרטיס מסך הכי מומלץ שיעבוד עם הספק הנוכחי?

ושאלה כללית, אתם חושבים שיהיו מבצעים רציניים על כרטיסי מסך וספק כוח בבלק פריידי עצמו בשבוע הבא?

שוב תודה

פורסם

עודפים או לא - הוא מכיל לחלוטין 100% את הטכנולוגיה שב-GTX 760, והוא אפילו מעט חזק ממנו.

אני לא יודע לגבי מבצעים אחרים, וסביר מאוד שלא יהיה שום דבר, אבל לא ידוע לאף אחד מלבד לחנויות.

לגבי הספק - זה יעבוד, אין שאלה. פשוט אם היה לך עצבים לשדרוג זה היה לא רע.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על הסבלנות שלך לענות לי.

לא הבנתי לגבי הספק? הוא בטוח יעבוד עם הGTX760 ? זה שיש לי גם HDD וגם SSD משפיע?

ומה יתן לי לשדרג אותו?

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לענות?

פורסם

יעבוד עם הספק. ממוצע העבודה של GTX760 הוא 130W ולמרות שיש פיקים גבוהים יותר לא תהיה שום בעיה. אין צורך לשדרג אם הכל עובד.

הכוננים זה פינאטס.

פורסם
  • מחבר

סליחה התבלבלתי. רציתי לשאול לגבי ה GTX 670, אם הוא יעבוד עם הספק שלי?

וראיתי ב TMS כמה סוגים של 670 של GIGABYTE , מישהו יכול להכווין אותי לכרטיס שעליו תקפה ההנחה?

פורסם

GTX670 באותו סדר גודל של צריכה, יספיק.

יש את הכרטיס של גיגהבייט ב 976 שקלים.

כניראה זה:

http://www.tms.co.il/product/11823

באמת הנחה רצינית :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים