עבור לתוכן

עזרה בקניית כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

אחי אין קסמים בדברים האלה.. אולי דגמים אחרים של 970 קצרים יותר.. בכל מקרה, מארז mid איכותי יעלה סביבות 400 500 ש"ח. ואז גם יהיה לך פתרון קירור נורמלי

- - - תגובה אוחדה: - - -

אם בכל מקרה אתה קונה בארץ, תגיע לחנות שהמלצנו עם המחשב, יבדקו לי שם אם נכנס.. אם לא יכנס יציעו לך כרטיס אחר או מארז, לפי מה שתבקש

- - - תגובה אוחדה: - - -

אם בכל מקרה אתה קונה בארץ, תגיע לחנות שהמלצנו עם המחשב, יבדקו לי שם אם נכנס.. אם לא יכנס יציעו לך כרטיס אחר או מארז, לפי מה שתבקש

פורסם
  • מחבר

באסה :\ האמת שאין לי חשק עכשיו להביא להם אותו שיפרקו הכל וירכיבו מחדש

וממש בא לי על הGIGABYTE עקב זה שהוא הכי טוב מביניהם למרות שהבנתי גם שהASUS טוב אבל לא יודע :\

פורסם

האסוס מעולה, ובכל מקרה אתה צריך להרכיב ולפרק.. תבדוק מה האורך של הסטריקס

פורסם
  • מחבר

תודה רבה Naki.

פורסם
  • מחבר

אהלן,

בסוף התחדשתי בASUS GTX970 כמו שהמלצתם לי

עכשיו יש בעיה, כשהדלקתי את המחשב המאווררים של הכרטיס מסך נשארו כבוים לא עבדו, אחרי כמה דקות אחד מהם עבד לכמה שניות ופתאום הפסיק לעבוד.

בבקשה עזרה !

פורסם

קנית אותו retail? בקופסה? אם הוא חדש וקנית בארץ רוץ תממש אחריות בלי לשחק עם זה! אין שום סיבה שהמאוררים לא יעבדו.. אני אפילו לא שואל מה הטמפרטורה

פורסם
  • מחבר

קניתי אותו חדש בקופסה והקופסה נפתחה מולי, איך שהבנתי אחרי התייעצות פה ושם וקריאה אז זה בסדר, המאווררים מתחילים לעבוד אך ורק אחרי 65 מעלות טמפרטורה

פורסם

:lol:

גדול.

אנשים, כרטיסי המסך של אסוס ו-MSI מדגם GTX 970 מכילים טכנולוגיה בה המאווררים כבויים לחלוטין במנוחה. תקראו קצת על המוצרים שאתם רוכשים באלפי שקלים.

פורסם

אני עם g1 קירור וינדפורס 21 מעלות במנוחה מאווררים פועלים.. אבל קר עכשיו בלי קשר. וואלה תבדוק טוב טוב! תבדוק אם מוכרים דגמים כאלה בפלונטר, תשאל אותם אם הם פועלים רק ב65 מעלות.. נראה לי מוזר כי הכרטיס שלי בד"כ לא מגיע לרמת חום כזאת

פורסם

ה-G1 שלך גם לא מגיע לרמות השקט של אסוס סטריקס ו-MSI גיימינג כתוצאה ממאווררים יותר יעילים ויותר שקטים. נראה פייר אינף.

פורסם

וואלה אחי עם כמות המאווררים במארז אני שומע אותם ולא את הכרטיס.. אני אישית מעדיף ביצועים על טיפה שקט. רק מקווה שהסטריקס של הבחור תקין. אין דבר יותר מעצבן מכרטיס חדש שמזייף לך

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה, בסוף כמו שאמרתי יצא שזה תקין שהמאווררים לא עובדים קבוע רק כשאתה מאמץ אותו אז הם עובדים

רציתי לשאול על כמה אמור להיות הFPS בFAR CRY 4 הגדרות ULTRA? מה שיש לי זה 60-70

מעבד i5 זיכרון פנימי 8GB

פורסם

המשחק הזה בעייתי יחסית, לא מדד טוב לביצועים. תבדוק כמב אתה מקבל בבאטלפילד. בכל מקרה זה ביצועים טובים. אם אתה מקבל קבוע מעל שישים תפסיק למדוד ותהנה! :-)

פורסם
  • מחבר

naki, תודה רבה איש יקר :)

אני אבדוק במשחקים אחרים.

פורסם

tms או פלונטר, החנויות המומלצות פה בפורום.. זולות ומקצועיוצ מאוד במקרה ואתה צריך שירות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים