עבור לתוכן

מדפסת וסוג נייר להדפסת תמונות

Featured Replies

פורסם

איזו מדפסת וסוג נייר (הזרקת דיו) הם הכי טובים להוצאת תמונות ממצלמה דיגיטלית?

פורסם

אם אתה רוצה להדפיס ישירות מהמצלמה סדרה 1000 של HP תתן לך תוצאות מעולות ונייר עדיף שתקנה של אותה חברה של המדפסת למרות שלא חייב ואין כזה הבדל

פורסם

בשביל מקצוענים, בערך 500 דולר, יש דגם מצוין של קאנון.

אם אתה רציני, אני ימצא את שם הדגגם.. (וגם מיני ביקורת עליה.. אני עצלן...)

פורסם

אתה צריך נייר GLOSSY משובח שמיועד להדפסת תמונות. הוא לא זול אבל עם המדפסת הנכונה תקבל תוצאות מצוינות.

פורסם

יכול להיות שעדיף כבר לעשות את זה בחנות..

פורסם

הדגם המקצועי של קנון יקר רק כי הוא מדפיס על נייר גדול (A3).

כעקרון בהדפסת תמונות, הכי טוב זה הנייר PHOTO GLOSSY של HP והוא ממש יקר (100 ומשהו שקל, אולי כבר פחות) ל15 דפים. ובהדפסה עליו יש לך או את הסדרה של HP P1000 שעובדת עם מצלמה מצויין, או את האפסון 810 למשל שמדפיסה ברזולוציה של 2880*720......... בחירה קשה. אבל האפסון בעיקרון יותר איכותית...... 810 ומעלה (יש גם אחרות אבל הן רק יותר מהירות, לא משהו טכנולוגי). היא מגיעה גם עם 6 צבעים וגם עם רזולוציה של 2880*720.

פורסם

אפשר להשיג ניירות GLOSSY איכותיים גם לא של HP ובמחירים סבירים יותר. למשל ב-DMO.

פורסם

המדפסת הכי טובה היום בשוק היא epson 2000P

בעיקר בגלל שהיא בגודל A3, מצוידת בפלג מיוחד לכיול צבעים בפוטושופ וכמו כן 7 צבעים.

בקשר לנייר זה תלוי באפקט בו רוצים:

להדפסה שקרובה לנייר צילום- נייר PREMIUM של אפסון הוא הטוב ביותר

להדפסה באפקט קצת יותר ציורי אך איכותי אפשר להדפיס על בלוק ציור לצבע פאנדה (כמו בשיעורי ציור בבת ספר)

ברשותך אני רוצה להפנות אותך למאמר שכתבתי בקשר לכיול מערכת ביתית. ששם תוכל ללמוד איך לתקן תמונות ממצלמה דיגיטלית, לכייל מערכת, להדפיס נכון, ולעבד צבעים בפוטושופ נכון.

בהצלחה...

לכתבה באתר פוקט.

פורסם

לא נראה לי..

פורסם

מצטער לאכזב. יש לה 6 צבעים. סתכל באתר של אפסון. והיא מדפיסה רק ב1440*720.

היום לאפסון יש מדפסות כמו אפסון 810 שמדפיסות עם 6 צבעים ברזולוציה 2880*720 (המספר 720 יותר מידי מיושן, יאללה להתקדם). זאת המדפסת שתתן את התמונה הכי חייה שיש, ואחריה סדרת 900 של HP שלי יש ניסיון עם 990 שמדפיסה באיכות מדהימה עם נייר PREMIUM PHOTO GLOSSY של HP.

פורסם

כמו שארתי בהתחלה, הקנון הכי טובה לכל העסק של הפקת תמונות.

(חוץ מהדגמים הבאמת מקצוענים והיקרים באופן מחריד..)

פורסם

מדוע אתה חושב כך?

כמו כל מדפסת יש לה 4 צבעים ורזולוציה כמו של HP יש לה רזולוציה 2400*1200. מה שמעניין זה שעתיד מחשבים טוענים בגיליון האחרון שלהם שהיא מדפיסה ברזולוציה הזאת גם על נייר רגיל! רק שעם קנון אני יודע על הרבה בעיות אמינות. אם היום הייתי צריך לבחור, הייתי בוחר אפסון מהסדרה של 6 צבעים+רזולוציה של 2880*720.

פורסם

אתה.

אני לא. (אם בכלל היה לי את הכסף.. ;D)

פורסם

כאשר מדפיסים על כל סוגי נייר הPHOTO אין כל משמעות לרצולוציה מפני שבניירות מסוג זה ישנם חורים מוכנים מראש, מין קונוסים, אשר לוכדים את הדיו בקונוס וכך מתקבלת תמונה הנראת ברצולוציה גבהה. לדוגמע: נייר ברצולציה של 300 DPI, ישנם 300 חורים קטנים באינץ.

דרך אגב יש 7 צבעים כולל שחור.

בכלל רצולציה במדפסות הזרקת דיו היא חסרת משמעות מפני ש4 צבעים יחד הם נקודה אחת. כלומר ברצולציה של 300 DPI יש 1200 נקודות דיו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים