עבור לתוכן

970 GTX

Featured Replies

פורסם

אצלי זה גם קורה. עם 3 290 זה די מורגש אבל רק אם אין שום סאונד. ברגע שאני משחק משהו אפילו בווליום יחסית נמוך זה כבר לא משהו ששומעים.

• תגובות 46
  • צפיות 10.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הפעלתי 3dmark לא שמעתי כלום.. הפעלתי wach dogs רק במסך פתיחה אני שומע רעש צורם כזה מוזר, כשאני מפעיל את המשחק הרעש מפסיק...

הפעלתי בבוקר ולא היה את הרעש במסך פתיחה רק עכשיו.. נסיתי בכמה משחקים אחרים לא היה את הרעש

פורסם

למה אתם מחפשים בעיות אם משהו לא קיים

אם הייתה בעיה היא הייתה באה אלייכם לא אתם אלייה וכבר היה מפריע לכם

אם לא מפריע לכם אל תחפשו :|

פורסם
  • מחבר

כן צודק רק גבר אחד למה כשהכרטיס על מאמץ מופיעה לי הודעה בווינדוס ששואלת אם להחליף את התצוגה לווינדוס בסיק בגלל הביצועים או משהו ...זה לא אמור להיות ככה לא?

פורסם

אני אפילו אמקד אתכם למצב בו כל כרטיס מסך ישמיע Coil Whine ברעל ; בדיוק ברגע בו סוגרים את הבנצ'מרק "Heaven" של Unigine ונמצאים במסך הקרדיטז. לא חושב שקיים כרטיס מסך שלא יזמזם ויצרצר במקטע הזה.

פורסם

וואלה מוזר.. ה g1 שלי גרסה 1.01 והוא מרעיד לי רק במסך פתיחה של wach dogs.. אין שם מאמץ בכלל.. אני מתלבט אם להתעלם מזה וזהו, או אם אפשר לעשות משהו בנדון

פורסם
  • מחבר

שלחתי את הכרטיס למעבדה לפני כמה ימים על ה COIL WHINE אמרו שזה הרעש של הכרטיס לא לדאוג מקסימום יש אחריות תבוא נתקן או נחליף

אין לי בעיה אם זה רק הכרטיס חזר עם סימנים לבנים יבשים עליו זה לא סימנים מים או משהו? ומאובק ועד עכשיו הסימנים הלבנים לא עוברים מה שלא היה לפי ששלחתי למעבדה...

פורסם

נכנסתי סתם לראות כי גם לי יש GTX 970 G1 Gaming..

ובדיוק אתמול פתחתי אשכול בתמיכה טכנית..

יש לי REV 1.1..

וכשנכסנתי בפעם הראשונה ל-Far Cry 4, נכנסתי עם Fraps כדי לראות כמה FPS אני מקבל, ומהרגע שנכנסתי עד לתפריט, איפה שמראים את הלוגו של Ubisoft, של המנוע הגרפי ושל NVIDIA, שמעתי צפצוף כזה מהמחשב, אני לא יודע מאיפה זה היה, אני משער שמהכרטיס מסך, אבל מה ששמתי לב, זה שמרגע שאני נכנס למשחק, עד הרגע שאני מגיע לתפריע, הפריימים עולים למספרים הזוים כאלה של 2800 ו3000, ובתפריט זה יורד ל250 280 כזה ולא שומעים רעש בכלל, אז הגעתי לתפריט, והפעלתי vSync בהגדרות של המשחק, יצאתי ונכנסתי, וה-Fraps כמובן עמד על 60 ולא נשמע רעש כלל.. זאת אומרת שהרעש הפסיק לגמרי.

זה ה-Coil Whine הזה שאתם מדברים עליו ?

ואם כן (כנראה שכן) מה אני עושה עם זה ?

פורסם
פורסם

אותו דבר אצלי בדיוק עם wach dogs... במסך פתיחה 400 fps ורעש מהכרטיס במשחק עצמו כלום. אני גם אנסה להפעיל vsync. במשחק עצמו אני משחק עלsmaa ואולטרה סביבות 70 fps

פורסם

סתם שתדעו, ניתן להגביל FPS גם בלי Vsync. דרך Nvidia Inspector אפשר להגביל או גלובלי או לפרופיל משחק ספציפי, ודרך תוכנות כמו MSI AB או EVGA Prevision X אפשר להגביל גלובלית בלבד.

פורסם
סתם שתדעו, ניתן להגביל FPS גם בלי Vsync. דרך Nvidia Inspector אפשר להגביל או גלובלי או לפרופיל משחק ספציפי, ודרך תוכנות כמו MSI AB או EVGA Prevision X אפשר להגביל גלובלית בלבד.

כן אני יודע את זה, אבל למה לא לעשות את זה עם vSync ?

ולגבי ה-Coil Whine, מה אני אמור לעשות עם זה ? להתעלם מזה אם אני לא שומע את זה בFPS נורמלי או שצריך לעשות עם זה משהו כל עוד שמעתי את זה אצלי במחשב ?

פורסם

אפשר להגביל נגיד ל90 fps? איך בדיוק עושים את זה דרך התוכנה של ניוידיה?

- - - תגובה אוחדה: - - -

והרעש שיש לי מהכרטיס זה בדיוק הרעש בסרטון.. רק יותר חלש

פורסם
כן אני יודע את זה, אבל למה לא לעשות את זה עם vSync ?

ולגבי ה-Coil Whine, מה אני אמור לעשות עם זה ? להתעלם מזה אם אני לא שומע את זה בFPS נורמלי או שצריך לעשות עם זה משהו כל עוד שמעתי את זה אצלי במחשב ?

הגבלת FPS ידנית נותנת לך יותר חופש בחירה (אם מסיבה כלשהי אתה לא מעוניין להגביל ספציפית לקצב הרענון), וזה עובד גם עם Vsync (לא חייב לבוא במקומו).

מעבר לכך, Vsync עלול להשפיע על ה-FPS לרעה במקרים מסויימים, או מלווה בתוספת השהיית קלט \ mouse lag. יש אנשים שמעדיפים את האלטרנטיבה (קריעת תמונה \ tearing שאני שונא לא פחות)

לגבי Coil Whine ב-FPS גבוה מהרגיל, זה די טבעי לא צריך להתרגש. לא מדובר באיזו בעיה חשמלית אלא בסך הכל ויברציות של סליל בתדר שאתה מסוגל לשמוע. ישנן יצרניות שמשתמשות ברכיבים יקרים יותר אשר מצמצמים ויברציות מסוג זה. נראה לי שזה נכנס יותר למודעות בין היתר בעקבות קדמת הטכנולוגיה. בעבר מחשב היה עניין רועש, מספיק כדי לכסות על רעשי הסלילים שנבלעו בין רעשי המאווררים :)

אם מדובר במשהו חריג \ ממש מציק - אפשר לנסות לממש אחריות \ RMA.

אפשר להגביל נגיד ל90 fps? איך בדיוק עושים את זה דרך התוכנה של ניוידיה?

זאת לא בדיוק התוכנה "של NVIDIA", אלא כלי צד שלישי ששולט בדריבר NV, כולל האפשרויות החבויות \ בלתי נגישות מלוח הבקרה של הדריבר.

ZxdnrTd.png

ישנם presets מוכנים להגבלות FPS למרות ש 90 ספציפית לא כלול. אבל אפשר פשוט לרשום את הדגלון המתאים עבור 90.

אתה יכול להמיר 90 להקסדצימלי (שזה 5A) ולהזין את זה בצורה הבאה: 0xF000005A (ה-"F" מתייחס ל-frame target ולא temp target למשל).

פורסם

אגב, ניתן לעשות זאת גם דרך MSI Afterburner / ASUS GPU Tweak ותוכנות דומות. כולן עושות אותו הדבר (משנות הגדרה בGlobal profile שלא רואים דרך הקונטרול פאנל הרגיל של Nvidia), אז לא כל כך משנה במה תשתמשו.

עד היום לא מצאתי סיבה אחת שלא להגביל את הFPS לתדר רענון של המסך - אין טעם לייצר יותר פריימים ממה שהחומרה מסוגלת להראות, זה סתם בזבוז משאבים.

וכמובן שזה מונע לחלוטין בעיות coil whine והתחממות כאשר הכרטיס מייצר 4000 fps על תפריט סטטי.

אני עדיין מופתע שזה לא הדיפולט ואפילו לא נתמך באופן רשמי מNvidia \ AMD.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים