עבור לתוכן

** בזק מורידה את מהירות המינימום המובטחת בחבילת 100M

Featured Replies

פורסם

לעומת הכרזות פומביות על שדרוגים והטבות, הרעת תנאים תמיד מתרחשת מתחת לרדאר. כמי שקורא את האותיות הקטנות בתנאי החבילות של בזק, גיליתי כי מהירות המינימום המובטחת בחבילת 100M ירדה לפתע מ-50M ל-40M. בפוסט המצ"ב תוכלו לקרוא על כך במפורט ולהשוות את התנאים שהוצעו עד לפני חודשיים, לתנאים המוצעים כיום. גם תגובת בזק מצורפת לעיונכם.

http://www.netcheif.com/blog/?p=5370

פורסם

יש להם חוצפה אינסופית. כלכך מרגיז שעד שהאלטרנטיבה תגיעה חלק מחברי הפורום יצאו לפנסיה.

פורסם

מאחר וקוראים לחבילה T100 זה הגיוני אבל הם כן צריכים להודיע על שינוי המינימום.

חוץ מזה, זה מעצבן שפתאום אין חבילות רגילות, אני ב-50 ורוצה לקבל 50. לא 20.

אני עם T40, לא מקבל 40 ברוב המקרים. האיזור שלי תומך עד 50 מגה.

לפני כן היה לי 50 מגה פיקס וזה עבד טוב אבל יקר רצח ובסוף שינו לי ל-T40.

אם היתה לי אלטרנטיבה הייתי עובר מהם בלי לחשוב פעמיים.

פורסם

לא מסכים. בכלל לא הגיוני. מחר הם יצאו עם TOP1000 ויציינו באותיות הקטנות שהם מתייחבים למינימום של 40 מגה. אולי יעשו ב- TOP100 מינימום של 1 מגה וזהו (הרי זו המגמה...).

בינתיים הם מעלים את המחיר של החבילות במהירות נמוכה יותר. אני שילמתי על 100 מגה כ- 69שח במבצע בזמנו לתקופה של שנה (ולא היה אותיות קטנות כמו שהיום, מבחינת בזק מעל 80 זה היה תקין) ואח"כ שילמתי כ- 100ש"ח (אחרי מיקוח) והיום זה 120שח (ומבחינתם מעל 40 מגה זה תקין).

כמובן לא נשכח שהם "מחייבים" אותך לרכוש מהם נתב בעוד בזמנו קיבלת בחינם מודם ואפילו מודם-נתב.

פורסם

נכון, לי יש מודם ומשלמים עליו.

אין אלטרנטיבה אמיתית אחרת אז הם מרשים לעצמם.

הלוואי וזה יהיה כמו חברות הסלולר, יכנסו לשוק אלטרנטיבות אמיתיות, אמינות, איכותיות וזולות ונראה את בזק מתחננת לכל לקוח שישאר איתה.

אני לא אוהב את כל השיטה של ה-TOP הזה. אני משלם ורוצה לקבל מהירות. לא לקבל בין X ל-Y.

אתם לא יודעים מה אתם יכולים לספק ומה לא?

והמחירים רק עולים ביחס לתמורה שמקבלים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים