עבור לתוכן

NIVIDIA GeForve 730GT

Featured Replies

פורסם

בניתי מחשב חדש וקניתי בשבילו את ה730GT עכשיו אני קצת מתחרט שקניתי בזול כי היה עדיף להשקיע על כרטיס מסך כסף בגלל שאני משחק במשחקים במחשב ופוחד שהוא יריץ לי אותם על איכות יחסית נמוכה המחשב עוד לא מוכן לגמרי אבל רציתי לדעת איך ה730GT הוא טוב ושווה את המחיר שלו?

פורסם

אם יש לך את האפשרות , ואתה באמת משחק ,אז אל תתקרב ל730 ותעלה את התקציב ,מצד שני גם אם אתה משקיע עוד אל תצפה שהמשחקים יעבדו על הגדרות גבוהות ברזולוציה גבוהה כמו 1080p .

פורסם

חלק מהמשחקים לא יעבדו כלל. GT730 לא עומד בדרישות מינימום.

בכלל, אני לא מבין למה לקנות כל כרטיס מסך זול שהוא לא HD 7950 משומש עם אחריות בקצת מעל ל-500. זה חזק בצורה אסטרונומית מכל פיסות האלקטרוניקה הזולות האלה.

פורסם

danielimbar ברוך הבא לפורום :)

David_K כמו שפותח הדיון כתב, הוא כבר רכש את הכרטיס. שים לב שזוהי ההודעה הראשונה שלו בפורום.

פותח הדיון, אני ממליץ לך לרכוש את הכרטיס שdjelectric הזכיר, מדובר על הAMD Radeon 7950 3GB שנמכר בפלונטר במחיר מגוחך של 512 ש"ח קישור לכרטיס

כמו שליאור כתב, החוזק של הכרטיס הוא לא בערך לGT730.

פורסם
  • מחבר
danielimbar ברוך הבא לפורום :)

David_K כמו שפותח הדיון כתב, הוא כבר רכש את הכרטיס. שים לב שזוהי ההודעה הראשונה שלו בפורום.

פותח הדיון, אני ממליץ לך לרכוש את הכרטיס שdjelectric הזכיר, מדובר על הAMD Radeon 7950 3GB שנמכר בפלונטר במחיר מגוחך של 512 ש"ח קישור לכרטיס

כמו שליאור כתב, החוזק של הכרטיס הוא לא בערך לGT730.

קודם כל כן כבר קניתי את הכרטיס בלי לחשוב בכלל כמו טמבל אפילו לבדוק עליו לא בדקתי ואני לומד ומתעסק בתחום עכשיו אני מנסה להציל את עצמי בכך שאני מקווה שאייבורי יסכימו להחליף לי את הכרטיס ואני יוסיף כסף לכרטיס אחר אז השאלה הראשונ שלי היא האם אייבורי יהיו מוכנים להחליף לי את הכרטיס עם קבלה ועם הכל? ואם תוכלו לתת לי רעיונות לכרטיסים טובים בסביבות ה600 שקלים מצאתי את זה לבינתיים וזה היה מבדיקה מרפרפת - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12773 ורק אני רוצה להגיד שהכרטיס צריך להיות מאייבורי כי אני מתכוון בעצם להחליף את ה730

פורסם

לפני כמה זמן רכשת את הכרטיס?

פורסם
  • מחבר
לפני כמה זמן רכשת את הכרטיס?

ביום שישי האחרון

פורסם

רכשת מחשב שלם? קיבלת אותו כבר?

אם שתי התשובות חיוביות, בעיה שלך - אייבורי ממש לא חייבים לך כלום.

אם רק התשובה השניה חיובית, כלומר אם רכשת את הכרטיס בנפרד, אם פתחת את האריזה - בעיה שלך. אם לא, אייבורי חייבים לקבלו בחזרה, אבל רשאים לגבות ממך 5%.

אם רק הראשונה חיובית, כלומר רכשת מחשב שלם ועוד לא קיבלת אותו, דבר איתם בהקדם. הם אמנם לא חייבים לך כלום, אבל נראה מה טיב השירות שלהם.

פורסם
  • מחבר
רכשת מחשב שלם? קיבלת אותו כבר?

אם שתי התשובות חיוביות, בעיה שלך - אייבורי ממש לא חייבים לך כלום.

אם רק התשובה השניה חיובית, כלומר אם רכשת את הכרטיס בנפרד, אם פתחת את האריזה - בעיה שלך. אם לא, אייבורי חייבים לקבלו בחזרה, אבל רשאים לגבות ממך 5%.

אם רק הראשונה חיובית, כלומר רכשת מחשב שלם ועוד לא קיבלת אותו, דבר איתם בהקדם. הם אמנם לא חייבים לך כלום, אבל נראה מה טיב השירות שלהם.

קניתי את הכרטיס לבד עוד לא פתחתי אותו בכלל הוא נקנה ביום שישי האחרון כמו שכתבתי אז יחליפו לי לא?

פורסם

כאמור, הם מחוייבים לקבלו בחזרה, אבל רשאים לגבות 5% מעלותו כדמי ביטול.

פורסם
  • מחבר
כאמור, הם מחוייבים לקבלו בחזרה, אבל רשאים לגבות 5% מעלותו כדמי ביטול.

עכשיו אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך בכרטיס אחר יש לך להמליץ לי ושהיה מאייבורי, זה מה שמצאתי בבדיקה בקטנה איך הוא? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12773

פורסם

אם הם יכולים להחזיר לך כסף אחרי %5 ( דמי ביטול ) שחרר את אייבורי ותפנה לכאן - http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=11196-19-20Gu

יותר טוב מהכרטיס הזה לא תמצא בשום מקום גם לא במחיר וגם לא בחוזק

בהצלחה !

פורסם

:jafafa:

הכרטיס מפלונטר יתן לך את התמורה הטובה ביותר לכסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים