עבור לתוכן

מחפש אוזניות לגיימינג ב500+ שקל (חנות: באג כי יש זיכוי)

Featured Replies

פורסם

אהלן חברה. היו לי אוזניות Siberia V2 אבל הן נדפקו, ובחנות נותנים לי בחירה: או לחכות עד שזה יבוא עוד כמה שבועות, או לקבל זיכוי של 400 שקל ולקנות אוזניות חדשות.

אני רוצה הפעם משהו איכותי, כי האיכות של Siberia V2 על הפנים (היו לי 2 זוגות, כשבכל אחת מהאוזניות לא שמעו תוך כמה חודשים בגלל שינוי הווליום שנדפק כל הזמן).

אז בבקשה, תמליצו לי על אוזניות, שאפשר לקנות מבאג, בשווי 500+ שקל בשביל גיימינג, סרטים וקצת מוסיקה. (חשיבות מצד ימין - כלומר חשוב מאוד לגיימינג, ורק אז לסרטים ולמוסיקה בסוף).

תודה!

פורסם

אתה מחפש אוזניות באסיות?

פורסם
  • מחבר
אתה מחפש אוזניות באסיות?

באסיות זה למוסיקה לא?

אבל מצד שני גם לא חסר פיצוצים בגיימינג.

יש הבדל גדול?

פורסם

אם כבר באג, אז תמתין מעט כי בקרוב black friday ובאג בדרך כלל מוציאים מבצעים יפים מאוד!! גם באוזניות.

פורסם
  • מחבר
אם כבר באג, אז תמתין מעט כי בקרוב black friday ובאג בדרך כלל מוציאים מבצעים יפים מאוד!! גם באוזניות.

חשבתי על זה (:

אבל עד אז כבר יגיעו האוזניות שלי ולא חבל אם לא אהבתי את האיכות בניה שלהן?

פורסם

האמת, גם אני עכשיו עם אוזניות בדיוק כמו שהתקלקלו לך, איכות הבנייה גם לדעתי לא משהו בכלל בייחוד לעומת הplantronics 777 שהיו לי לפני.

והם גם לוחצות לי באוזניים אש! :(

פורסם
  • מחבר

דוקא אצלי הן ישבו טוב על האוזניים (או שהתרגלתי עם השנים).

חברה אוזניות, תביאו לי אוזניות טובות! :(

מה אין כלום בבאג?

פורסם

אני משחק עם אוזניות "טבעיות", ממליץ לך, זה לא דופק את המוח.

במחיר הזה, אני ממליץ לך להעיף מבט על הAudio-technica M50 שנמכרות בבאג באיזור ה550 ש"ח (בבלאקפריידי שנה שעברה היה מבצע 2 ב650 או 600)

אוזניות ממש טובות ומשתלמות למחיר שלהןף בבאג בעזריאלי יש אותם בתצוגה ואתה יכול להתרשם (יש שם מבחר של אוזניות בתצוגה פשוט לחבר את הפלאפון/נגן ולהאזין).

פורסם
  • מחבר

במחיר הזה, אני ממליץ לך להעיף מבט על הAudio-technica M50 שנמכרות בבאג באיזור ה550 ש"ח (בבלאקפריידי שנה שעברה היה מבצע 2 ב650 או 600)

אוזניות ממש טובות ומשתלמות למחיר שלהןף בבאג בעזריאלי יש אותם בתצוגה ואתה יכול להתרשם (יש שם מבחר של אוזניות בתצוגה פשוט לחבר את הפלאפון/נגן ולהאזין).

http://www.bug.co.il/subc.asp?t=7&mut_ear=10&x=73&y=4

אין כאן את המוצר :S

פורסם

תשאל בחנות אם הם הולכים להביא את זה

פורסם
  • מחבר

מה עם אוזניות Razer Kraken 7.1? ומה הן שונות מRazer Kraken Pro?

חשוב לי גם לציין שאני חייב אוזניות עם חיבור רגיל 3.5 mm בגלל שאני מחבר את האוזניות גם למסך (שאל המסך אני מחבר קונסולות).

פורסם

נסחפת קצת, הם עלו 400 שקל ליחידה במקום 650 איך הגעת ל2 ב600? בכל מקרה הm50 ממש לא טבעיות וגם ככה אין להם מיקרופון כך שהם לא הכי מתאימות לגיימינג גם יש להם נטייה לחמם את האוזניים ועם גיימינג כנראה שזה יוכפל, אם לא אכפת לו מכל אלו שילך עליהם אחלה אוזניות.

פורסם

^Well, my bad

פורסם
  • מחבר

טוב חברה, זה כבר נהיה מצחיק הדבר הזה.

אוזניה שלישית שאני מקבל של Siberia V2 והפעם פאק על ההתחלה - שומעים קצת יותר טוב באוזניה השמאלית.

לא יכול להיות שהבניה של אוזניות כאלה תהיה על הפנים. כל. פאקינג. פעם. מחדש.

וואיי. ואני עכשיו מצפה לכל הטרטורים שיהיו לי - להוכיח את זה למוכרים. דייייי.

פורסם

לא הקשבת לשום המלצה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים