עבור לתוכן

מחשב בשביל חבר

Featured Replies

פורסם

יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב ואני מפרסם כאן בשבילו.

1. מה התקציב המקסימאלי? - 3000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. football manager 2015 וגם Combat arms EA

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שיהיה נורמלי לפחות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? שלא יהיה טרקטור אבל לא חשוב שיהיה הכי שקט בעולם

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. TMS

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בימים הקרובים

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: אין

פורסם

עם חריגה לא גדולה במיוחד לאחר הנחת מזומן(84ש"ח) ואם אין צורך בצורב אז זה ייצא 2987ש"ח אחרי הנחת מזומן ובעתיד יהיה מומלץ להוסיף SSD כשייזדמן, אפשר גם לרדת במקום בצורב בזיכרון ל4GB RAM אבל ממש לא הייתי ממליץ בשביל מחשב למשחקים כשהיום יש משחקים שדורשים יותר למקרה שהוא ירצה לשחק גם בהם, אפשרות נוספת שאני גם פחות ממליץ מאחר ושוב החריגה לא כזאת גדולה היא לרדת בלוח האם ללוח אם עם הרבה פחות תכונות כמו תמיכה עד 16GB RAM במקום עד 32GB RAM ו4 חיבורי SATA ש2 הם SATA3 ו2 הם SATA2 במקום 6 חיבורי SATA ש4 הם SATA3 ו2 הם SATA2 וPCIe2.0 במקום 3.0 למרות שמהבחינה הזאת ההבדל לא יורגש בביצועים ממש אבל יכול להיות שזה ישתנה בעתיד בכל מקרה זה מוריד את המפרט ל3018ש"ח לאחר הנחת מזומן.

לגבי הCombat Arms נראה לי התכוונת לרשום EU(אירופה) ולא EA שזה Electronic Arts כי המשחק עצמו הוא של Nexon , בכל מקרה לא תיהיה בעיה לשחק את המשחקים האלו על הגדרות גבוהות ומשחקים שהם הרבה יותר כבדים מהם.

מידע נוסף על המארז IPPON Gaming Beast יש לך בקישור הבא

http://cd-log.co.il/catalog/EN/category/10002/rpp:24/view:gallery/sort:price,asc/10090:10305#p=product/13258

זה המפרט עם החריגה(84ש"ח לאחר הנחת מזומן) שעדיף לדעתי

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i5 4460 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪906

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2

כמות: 1 - מחיר: ₪131

לוח אם:

Asus B85M-G for 1150

כמות: 1 - מחיר: ₪312

מארז:

בקניית מחשב חדש בלבד IPPON i04 case Gaming Beast Black with 2X 120mm fan + SS-500ET

כמות: 1 - מחיר: ₪450

זיכרון:

Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪349

כרטיס מסך:

משומש אחריות שנתיים - Sapphire 7950 3GB GDDR5 Retail BULK DUAL X בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪600

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪299

כונן אופטי:

Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA

כמות: 1 - מחיר: ₪99

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה בחנות עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪3146

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. ההרכבה, משלוח ואיסוף במקרה של תקלה חינם.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3084 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/avqt4l8s

נערך על-ידי rony2

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים