עבור לתוכן

דיסק קשיח מרעיש.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם לפני שבוע וחצי קניתי מחשב ויש לי בעיה,הנה החלקים הרלוונטים:

COOLERMASTER 690 3

וSeagate Barracuda 1TB ST1000DM003

עכשיו אני לא יודע למה הדיסק מרעיש מאוד,זה לא קרה לי במחשב הקודם.

הרצתי כל מיני בדיקות למיניהם ואף אחת לא הראתה על בעיה מסוימת.

מה לדעתכם הבעיה פה?צריך לפנות לממש את האחריות, או שרעש(גרר...*יש לציין שגם שהדיסק לא על אחוזים גבוהים בכל זאת יש רעש)כזה זה נורמלי

או שבכלל זו הרכבה לקויה.

אשמח לעזרה זה ממש מציק.אולי זה חשוב מותקן אצלי WINDOWS 8.1 ויש בעיה מאוד ידועה שהWINDOWS משתמש ב100 מהארדדיסק סתם ככה אז פעלתי לפי מה שמצאתי ברשת והמצב כרגע יותר טוב.

ועוד שאלה צדדית,האם כשאני מפעיל תוכנה מסוימת ההארד דיסק צריך להגיע ל100 אחוז לכמה שניות ואז לרדת?

פורסם

מה זה "מרעיש מאוד"?

פורסם
  • מחבר

תודה על המענה המהיר!

הוא עושה רעש גררר...כזה, ולפעמים יש עצירות כאלו וממשיך.

קצת קשה לי לתאר את זה.במחשב הקודם שלי לא נתקלתי בדברים כאלו וממחשב חדש אני מצפה ללא פחות מזה.

פורסם

תממש אחריות ותגבה את התוכן שלך שעל הכונן במידה ויש.

פורסם
  • מחבר

דקה אז זו בעיה?

דובי אתה יכול להגדיר לי מה זה רעש נורמלי?

יש לציין שלא מדובר בקליק שמעתי את זה בYOUTUBE וזאת לא הבעיה שלי

פורסם

דיסק קשיח לא אמור להרעיש כלל.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה

אני אלך אולי מחר לממש את האחריות.

פורסם

דיסק קשיח משמיע רעש כי הוא רכיב מכאני. בדיסק תקין אם אתה נמצא קרוב אליו אתה תשמע חלש את התנועה של הראשים, ואם ממש תשים עליו את הראש תשמע את הסיבוב של הפלאטות

צליל לא תקין יכול להיות אכן משהוא לא תקין בדיסק - כפי שנאמר תגבה מידע ותממש אחריות, או אם הדיסק מחובר למארז בצורה שהרעידות (הקטנות מאוד בדיסק מודרני) בדיוק מספיקות בשביל שחלק כלשהוא של המארז ייכנס לויברציות. האם הצליל נשמע כמו מהמארז ולא ממש מהדיסק ?

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה.

כשהדיסק שקט לפעמים (בלי הרעשים) אני שומע את התנועות של הראשים אבל הרעש הזה נורמלי לגמרי.

הרעש שאני מדבר עליו מגיע רק מהדיסק קשיח, זאת וידאתי לאחר שהאזנתי למחשב המון פעמים.לפעמים הרעש הוא ממש חזק כמו - אעורררר...ואז מפסיק.וכשאני פותח תוכנית לכמה רגעים הרעש כמו גרררר.

פתחתי את המחשב לראות אולי איזה משהו מפריע לו וכדומה אבל לא ראיתי משהו מעורר חשד.

אני ממש מבואס מזה אני מקווה שהאחריות לא תעשה לי בעיות.

עריכה:עכשיו כשאני חושב על זה הרעש כאילו הוא נוגע באיזה משהו.יכול להיות דבר כזה? הסתכלתי אבל בפנים וראיתי שהחוטים היו מחוברים דרך מקום ניהול כבלים של המארז ותו לא.

נערך על-ידי Arcadeguy

פורסם

יכול להיות איפה שהוא יושב הוא לא מהודק ובזמן שהדיסק מסתובב מהר הוא מרעיד אותו.

תנסה להדק אותו ותראה אם הרעש מהדיסק

פורסם
  • מחבר

הייתי שמח לנסות, אבל אני בדרך כלל הורס בכל מה שאני נוגע,לכן אני מעדיף שהאחריות תעשה את העבודה כי בכל מקרה יש פה משהו לא בסדר.

תודה רבה על העזרה אעדכן אתכם מה קרה בסוף.

פורסם
:xyxthumbs:
פורסם
  • מחבר

לא יצא לי ללכת עדיין כנראה מחר(זה לא תלוי בי)

נראה לי מאוד מה שאתה אומר KAKADU999,יש מצב שהרעידות של הדיסק או משהו כזה פוגעים במארז מה שיוצר את הרעשים האלו.כי המארז גם קצת רוטט בגלל זה,הכוונה שאני מניח את היד על מקום הדיסק מבחוץ למארז,אני מרגיש רטט.

זה הגיוני?

כפתחתי את המחשב ראיתי שהדיסק נעול באחד מהתאים במארז שלי בעזרת קליפס מפלאסטיק , אבל מהצד השני(בו הכבלים מחוברים בו) הוא היה משחורר,יכול להיות שכאן זו הבעיה?

נערך על-ידי Arcadeguy

פורסם

כן, זה כנראה מה שגורם לרעידות ולרעש.

פורסם
  • מחבר

הייתי היום באייבורי והטכנאי אמר לי שזה הרעש הרגיל של HDD,כנראה אני רגיש מידי לקול.

טוב נו אני אקנה בקרוב SSD ואגמור תסיפור הזה

תודה לכל מי שעזר :)

נערך על-ידי Arcadeguy

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים