עבור לתוכן

שאלה לגבי קירורים מבסוססי מים למעבד

Featured Replies

פורסם

מפלצות? מדובר במגדלים יחסית קטנים, אל תגזים. רוצה מפלצות תגיד Scythe Mugen 3, Noctua NH D14. הדברים האלה קטנים, ורחוקים מאוד מלחסום זיכרון.

פורסם

יש קירורים גדולים כמו ה NH-D15 שאפשר להזיז את המאורר הקדמי למעלה כדי לא להיתקע. יש קירורים דקים יותר כמו ה scythe kotetsu שיכולים בלוחות מסויימים לא לחסום את הזכרון. יש קירורים LP כמו ה NH-C15...

פורסם
  • מחבר

לא בדקתי את כולם אבל אבל בקשר למה שneedacomp הציע, צר לי לאכזב אותך, אבל נרא שהוא דיי כן חוסם סלוטים.

djelectric

למען האמת נראה שArctic Freezer 13 שהצעת אכן לא חוסם (יש לי קירורים דיי גבוהים לזכרונות למקרה שעוד לא הזכרתי).

אבל עושה רושם שArctic Freezer 7 Pro Rev.2 דווקא כן חוסם אחד לפחות.

גם עם הScythe Shuriken Rev. B SCSK-1100 אין ממש חסד.

עריכה:

NH-D15? ברצינות....? ראית איך

הוא נראה בכלל?

אולי לא הייתי ברור מספיק, אבל המטרה שלי היא לא רק לא לחסום את הזיכרונות (מה שהוא בטח יעשה כי שלי דיי גבוהים) אלא גם שתהיה לי עדיין את האופציה להחליף אותם מתי שבא לי מבלי להתעסק עם הקירור למעבד אף פעם.

עריכה2: נראה שהנתונים של Scythe Kotetsu לא רעים בכלל והוא המתמודד הכי ראוי כאן עד כה בייחס לדרישות שלי:) (בניגוד לArctic Freezer 13 יש לו מאוורר שנורא פשוט להחליף).

פורסם

Lyor אתה פשוט מסתבך עם עצמך ... אולי תתן לנו יותר פרטים כמו מה המפרט המלא שלך ומה הדרישות שלך בידיוק ?

הביאו לך כאן מלא אפשרויות ( לא מבין מה הבעיה ב FREEZER 7 PRO אחלה קירור שבעולם )

פורסם
  • מחבר

איזה פרט עוד לא נתתי שחסר לך?

1.כבר אמרתי שאני לא מעוניין שהקירור יחסום לי שום גישה לזכרונות (הזכרונות דיי גבוהים, בערך כמו זה http://ksp.co.il/?store=afula&select=.1038..392..127.&list=1&sort=2&glist=1&uin=11744&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0) הם מדגם OCZ אבל זה כבר פחות עקרוני.

2.שיפיקו קירור יותר טוב טוב מהסטוק המצ'וקמק של אינטל (ולא, אני לא יכול להחשיב 5-10 מעלות כשיפור משמעותי).

3. שיהיו יותר שקטים מהקירור סטוק (גם פה עם שאיפה ליותר מ2-3 דציבלים מן הסתם).

אם זה משנה לך משהו אז המעבד מסוג i5 750 והלוח אם מסוג ASUS P7P55D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים