פורסם 2014 בנובמבר 1311 שנים שלום לכולם.יש לי מחשב עם מערכת הפעלה XP , והXP יושב על SSD . היום התחילה לי בעיה. הווינדוס עולה , ואז כעבור כ-2 דקות , המסך מראה כאילו הכבל VGA מנותק ,ובאותו זמן גם במקלדת והעכבר שמחובריםליציאת USB גם מפסקים לעבוד . חיבור המקלדת והעכבר לUSB אחר במחשב גם אותו דבר . במחשב מבחינת מאווררים של מעבד ומאווררים של ספק ומארז ממשיכים לעבוד כרגיל.יש למשהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה. בתודה מראש לעונים.
פורסם 2014 בנובמבר 1311 שנים אם המסך כבוי, על סמך מה אתה מסיק שהמקלדת והעכבר כן עובדים או לא עובדים? סתם להבין איך בדקת.על פניו זה נשמע כאילו המחשב פשוט קורס.
פורסם 2014 בנובמבר 1311 שנים אולי התחממות של כרטיס המסך. תראה אם המאוורר שלו מסתובב/ אם הוא חם מדי. אם הבעיה חוזרת על עצמה. פתח את המארז ושים מאוורר על כרטיס המסך. תראה אם היא חוזרת.
פורסם 2014 בנובמבר 1411 שנים מחבר העכבר זה עכבר אופטי שהאור האדום מפסיק לעבוד , והאורות של NUMLOCK PRTSCN CAPSLOOK לא מגיבים.- - - תגובה אוחדה: - - -תעלה אותו דרך safe mode ותבדוק אם גם שם זה קורהמודה לא בדקתי , אך מאחר וזה קורה ללא שום סיבה, והמסך מגיב מיידית כאילו הוא לא מקבל תקשורת ולא יוצאת שום אזהרה .אז אני מניח שמדובר בתקלת חומרה.- - - תגובה אוחדה: - - -העכבר זה עכבר אופטי שהאור האדום מפסיק לעבוד , והאורות של NUMLOCK PRTSCN CAPSLOOK לא מגיבים.אולי התחממות של כרטיס המסך. תראה אם המאוורר שלו מסתובב/ אם הוא חם מדי. אם הבעיה חוזרת על עצמה. פתח את המארז ושים מאוורר על כרטיס המסך. תראה אם היא חוזרת.יש לו כרטיס מסך מובנה , וניקיתי את המחשב בקומפרסור , ועדיין הבעיה נשארה , כמובן שגם בדקתי שכל המאווררים במחשב עובדים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.