עבור לתוכן

מסך מקלת ועבר מפסקים לעבוד פתאום.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

יש לי מחשב עם מערכת הפעלה XP , והXP יושב על SSD . היום התחילה לי בעיה. הווינדוס עולה , ואז כעבור כ-2 דקות , המסך מראה כאילו הכבל VGA מנותק ,ובאותו זמן גם במקלדת והעכבר שמחוברים

ליציאת USB גם מפסקים לעבוד . חיבור המקלדת והעכבר לUSB אחר במחשב גם אותו דבר . במחשב מבחינת מאווררים של מעבד ומאווררים של ספק ומארז ממשיכים לעבוד כרגיל.

יש למשהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה. בתודה מראש לעונים.

פורסם

אם המסך כבוי, על סמך מה אתה מסיק שהמקלדת והעכבר כן עובדים או לא עובדים? סתם להבין איך בדקת.

על פניו זה נשמע כאילו המחשב פשוט קורס.

פורסם

אולי התחממות של כרטיס המסך. תראה אם המאוורר שלו מסתובב/ אם הוא חם מדי. אם הבעיה חוזרת על עצמה. פתח את המארז ושים מאוורר על כרטיס המסך. תראה אם היא חוזרת.

פורסם

תעלה אותו דרך safe mode

ותבדוק אם גם שם זה קורה

פורסם
  • מחבר

העכבר זה עכבר אופטי שהאור האדום מפסיק לעבוד , והאורות של NUMLOCK PRTSCN CAPSLOOK לא מגיבים.

- - - תגובה אוחדה: - - -

תעלה אותו דרך safe mode

ותבדוק אם גם שם זה קורה

מודה לא בדקתי , אך מאחר וזה קורה ללא שום סיבה, והמסך מגיב מיידית כאילו הוא לא מקבל תקשורת ולא יוצאת שום אזהרה .אז אני מניח שמדובר בתקלת חומרה.

- - - תגובה אוחדה: - - -

העכבר זה עכבר אופטי שהאור האדום מפסיק לעבוד , והאורות של NUMLOCK PRTSCN CAPSLOOK לא מגיבים.

אולי התחממות של כרטיס המסך. תראה אם המאוורר שלו מסתובב/ אם הוא חם מדי. אם הבעיה חוזרת על עצמה. פתח את המארז ושים מאוורר על כרטיס המסך. תראה אם היא חוזרת.

יש לו כרטיס מסך מובנה , וניקיתי את המחשב בקומפרסור , ועדיין הבעיה נשארה , כמובן שגם בדקתי שכל המאווררים במחשב עובדים.

פורסם

יכול מאוד להיות שזו בעיית חומרה. אבל תבדוק בכל זאת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים