פורסם 2014 בנובמבר 1311 שנים היום לפני שבע שנים השיקה חברת קרייטק את המשחק שהפך במהרה לסטנדרט של גראפיקה וביצועים בעולם המחשבים. יום הולדת שמח, קרייסיס לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%90-%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c%d7%99%d7%9a-crysis-%d7%97%d7%95%d7%92%d7%92-7/
פורסם 2014 בנובמבר 1311 שנים קלאסיקה לאורך השנים כבר יצא לי לשחק בקמפיין הרבה פעמים ותמיד החוויה היא טובה יש לי עותקים פיזים של כל הסדרה אפשר להסתכל בשתי כיוונים על העובדה שעד היום הגרפיקה מרשימה שהצד השני הוא כביכול סימן שהתעשיה התקדמה לאט ומעט אם משחק בן שבע שנים עדיין נמצא קרוב בסקאלה הגרפית למשחקים שיוצאים כיום כמו שקרייסיס היה משחק שהקדים את זמנו וחייב כניסה של כרטיסים חזקים אנחנו צריכים עוד קרייסיסים כיום שיביאו דברים שיהוו קפיצת מדרגה באיזה מובן רק שהיום יותר קשה לקפוץ מדרגה האיכות כבר גבוהה בכללי מעניין מה הנקודות שמתרכזים בהם בבחינת הצעד הבא בגרפיקה
פורסם 2014 בנובמבר 1311 שנים כן ירבו כאלה. משחקיות מושלמת ומנוע גרפי שהקדים את זמנו. 10/10. היום מתעסקים בהתייעלות גרפית בעיקר כדי להידחף למיינסטרים
פורסם 2014 בנובמבר 1311 שנים מבחינת גרפיקה, מסוגלים ליצור משחק שנראה ממש אמיתי (חוץ מהבחינה של מנוע פיזיקלי). הבעיה היא היעילות...
פורסם 2014 בנובמבר 1311 שנים זה רק מראה שהכניסה של הקונסולות החדשות הרסה את השוק של המחשבים בגלל שכולם מושחתים רק על כסף חושבים
פורסם 2014 בנובמבר 1311 שנים ubisoft ניסוי לעשות קפיצת מדרגה כלשהי עם הassasins creed החדש ותראו מה יצא להם... משחק שאומנם נראה טוב, אך מלא באגים ולא יעיל בעליל.מאכזב ..
פורסם 2014 בנובמבר 1311 שנים זה רק מראה שהכניסה של הקונסולות החדשות הרסה את השוק של המחשבים בגלל שכולם מושחתים רק על כסף חושביםמה?
פורסם 2014 בנובמבר 1311 שנים אני גם סיימתי כמה פעמים את הקמפיין בקרייסיס הראשון, המשחק הזה הוא אחד מאבני הדרך בגיימינג.FAR CRY הראשון גם היה משחק מדהים ויש לו מקום אצלי...
פורסם 2014 בנובמבר 1411 שנים איך באמת יכול להיות שקרייסיס הצליח לתת גרפיקה מרהיבה כבר לפני 7 שנים? בעוד שהיום משחקים בקושי רצים על כרטיסי מסך חזקים עשרות מונים ממה שהיה אז?
פורסם 2014 בנובמבר 1411 שנים יש כמה משחקים שעיצבו אותי לבנאדם שאני כיום... לא הרבה עושים את זה.Half LifeCrysis 1Bioshock Deus Ex HR2 Mass EffectElder Scrollsאני מודה על המשחקים האלה ולמי שעשה אותם.מה שכן מי שעשה את קרייסיס 2 ו3 צריך למות מוות כואב.
פורסם 2014 בנובמבר 1411 שנים מי שרוצה להנות יותר מקרייסיס 1, ממליץ להוריד את המוד Ultra High Config (תגגלו). שיפור ניכר אפילו יותר בגראפיקה וגם בביצועים מה שכן מי שעשה את קרייסיס 2 ו3 צריך למות מוות כואב. בנוגע ל-2: מסכים איתך. אבל 3 לדעתי היה נהדר והחזיר את מה ש-2 לקח וסיים את הטרילוגיה מבחינה עלילתית נהדר. גם הגראפיקה בניגוד ל-2 נראית טוב יותר סוף סוף. נערך 2014 בנובמבר 1411 שנים על-ידי RayZ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.