עבור לתוכן

מתלבט בין 3 ניידים. אשמח לעזרה

Featured Replies

פורסם

המסך גרוע מאד ובסיסי. שים לב שהוא גם ללא צורב מובנה

אם אתה הולך ל"כיוון" של אני צריך מחשב בסיסי, אז תקנה גם מחשב ב-2000 שקל מה הבעיה

חווית השימוש שלך תהיה פחות טובה כמובן בכל פרמטר אבל "היי המחשב בסיסי ומספיק לי".

• תגובות 30
  • צפיות 8.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

chevy רק משו קטן, בנוגע לאסוס. המסך מט שלו לא נופל באיכות מבחינת הפלקס 2? מפחיד אותי להיות שונה ולקחת מסך מט כאשר אני בעצם כל היום יהיה איתו בבית. לא יודע עד כמה זה קריטי בשבילי. לפי מה שהבנתי ממסך מט הוא עוזר בדרך כלל לסטודנטים שלומדים תחת שמש אור. במקרה שלי זה ממש לא העניין.

בכל אופן אני אזמין עכשיו את המחשב סומך על ההמלצות שלך ושל יואב:) תודה רבה!!

פורסם

להיפך!!

מאד ומתמיד מסכים שהם מט היו "נחלת מחשבים עסקיים" בהם חברות שילמו תוספת בשביל לא לקבל "מסך מבריק".

פורסם
  • מחבר

תודה, הזמנתי את המחשב. בחרתי באפשרות של איסוף עצמי בגלל הקרבה לראש העין, מחר אאסוף אותו. תודה רבה על כל העזרה שלך ושל יואב!

פורסם

בחירה מעולה!

אחד הניידים הטובים שיש.

אגב כונן הדיסקים הוא מעלה נהדרת שמאפשרת לפרק אותו ולשים שם ssd עם מתאם.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

שאלה אולי טיפה דבילית- ברגע שאני מקבל את המחשב אני צריך לתת לו איזה טעינה ממושכת? או שאפשר ישר להשתמש בו?

פורסם

צריך טעינה מלאה

פורסם

ישר להשתמש.

רוב הסיכויים שהסוללה לא תהיה טעונה או חלשה, כך שבכל מקרה תצטרך לחבר את המחשב לחשמל ואז תטעין כבר.

פורסם

רוב הסיכויים שהסוללה לא תהיה טעונה או חלשה, כך שבכל מקרה תצטרך לחבר את המחשב לחשמל ואז תטעין כבר.

זה מה שאמרתי.

צריך טעינה מלאה

פורסם

ההערה שלי היתה זה שמרבית האנשים חושבים שצריך פתאום לחבר את המחשב לאיזה 50 שעות בתור "הטענה ראשונית בולשיט כלשהו", כך שבגדול אין צורך לעשות משהו מיוחד, שימוש רגיל ישר מהקופסא.

אם הסוללה טעונה - סבבה, אם לא, להטעין רגיל ולהשתמש.

פורסם
  • מחבר

קיבלתי את המחשב כרגע, עוד לא הפעלתי אותו מחוסר זמן אבל הוא נראה מדהים מבחינה חיצונית

פורסם

בעיקר המסך יהיה מדהים :)

פורסם
  • מחבר

אהלן, יש לי בעיה עם האינטרנט במחשב הזה. מהירות הורדה נמוכה והרבה התנתקויות מהאינטרנט. איזה דרייבר עליי להוריד על מנת לסדר את זה? תודה:)

פורסם
  • מחבר

מישו יכול לעזור? האינטרנט פשוט לא זז, כל שנייה מתנתק ואי אפשר להשתמש בו.

פורסם

ממליץ לך לפתוח דיון בנושא במדור התמיכה טכנית. ותערוך את התגובה האחרונה שלך כאן עם קישור לשם.

פשוט יצפו בזה יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים