עבור לתוכן

הצצה ראשונה לכרטיסי המסך Radeon 390 ו-390X של AMD, לכאורה

Featured Replies

פורסם
7950 רוב הזמן מרדים את המסך רק לשנייה ונדלק מייד

התקלה הספציפית הזו נשמעת יותר כמו קריסה של הדרייבר וטעינתו מחדש.

פורסם

עד לא מזמן הייתי עם זוג 6970 ולא נתקלתי בבעיה המדוברת אף פעם במשך כמה שנים..

לעניין אני סקרן לראות מה האדומים יוציאו.. סקרן כי יש תחושה שגם הירוקים וגם האדומים דורכים מעט במקום (באופן יחסי) בזמן האחרון הקפיצות של פי 2 כוח בין סדרה לסדרה הם משהו שהתרגלנו לראות ובזמן האחרון זה נעלם אולי זה זה הפעם..

פורסם

לכל חולי nvidia, רק תראו את assassin creed החדש, רוב התלונות באות מאנשים עם כרטיס מסך של NVIDIA למרות שהמשחק נוצר ע"י תמיכה עיקרית בכרטיס שלהם ועוד NVIDIA הוציאו דרייבר חדש כדי שיהיה יותר תמיכה במשחק.

לי יש radeon 290 יחיד, המשחק עובד בלי שום בעיה על מקסימום על הכל (חוץ מ vsync כמובן) ללא שום בעיות על רזולוציה של 1920x1200, בזמן שיש עוד מסך אחר שנהנה לו בצד עם אותה רזולוציה.

אז כן הוא דיי חם יחסית לכרטיסים של NVIDIA אבל הוא הרבה יותר זול ויותר חזק מהכרטיסים המקבילים בשוק.

בנוסף לכך במשך כל השנים ניסיתי כרטיסים שונים ומשונים של החברות ואני חייב להגיד שחוץ מה660 של NVIDIA שהיה ממש חזק לזמנו הרדאון תמיד לקחו את המקום הראשון בעוצמה מול מחיר. ובנוסף לאפשרויות החדשות בכרטיסים האחרונים לשידרוג מ290 ל290X עם שינוי ביוס ובין 6950 ל6970 עם אותו רעיון שרק מוסיף לערך של הכרטיסים שלהם בצורה דיי קיצונית.

אז כן NVIDIA קונים את שוק המשחקים תמיד וגם אני כנראה אצתרך אחד ללימודי אנימציה בשביל CUDA הסגורה אבל זה מלחמה של IOS נגד ANDROID (שANDROID זה AMDכמובן), אנוידיה יותר סגורים ומאמינים בשליטה מוחלטת בשוק בלי תמיכה במפתחים חיצוניים ומחירים מוגזמים של כרטיסי המסך מול רדאון שמאמינים בקוד פתוח שנותן למשתמשים כח להנות ממנו ולשנות אותו לפי הצרכים שלו.

אני נשאר עם רדאון, אני אוהב את העולם הפתוח שלהם והאמונה שלהם במפתחים חיצוניים והמחירים ההרבה יותר זולים כמובן.

פורסם

מאיפה הנתון שרוב התלונות מגיעות מאנשים עם כרטיסי מסך של NVIDIA. וגם אם כן, זה לגיטימי בהתחשב בנתח השוק הגדול יותר שלהם, סטטיסטית.

בעלי AMD למיניהם הגיעו למצב שהם פתחו הצבעות אינטרנטיות במטרה לגרום לACU לעבוד אצלם

בכיר ביוביסופט הלך מספיק רחוק בשביל להאשים את AMD בבעיות הקשות של המשחק

http://www.guru3d.com/news-story/assassins-creed-unity-not-running-well-on-amd-hardware.html

אני לא יודע אם להאשים או לא את AMD, אבל עם השקה צולעת למשתמשים רבים אצלה, יחד עם השקה צולעת ל-COD:AW מצידה, דברים לא נראים הכי טוב כרגע.

אמנע מלהתייחס לשאר הטענות (הלא מדוייקות) שהבאת כאן.

פורסם

http://www.pcgamer.com/ubisoft-acknowledges-assassins-creed-unity-problems-on-amd-hardware/

תן לי להסביר את זה יותר טוב, NVIDIA קנתה את המשחק, זאת אומרת שיש לה גישה לכל הקוד של המשחק כדי להתאים אותו בצורה מושלמת לכרטיסי מסך, בניגוד לזה לAMD אין גישה, שזה אומר שהמשחק צריך להתאים את עצמו לכרטיס מסך של AMD, AMD עשו את כל מה שהם יכלו בזמן המאוד קצוב שהיה להם להתאים את הדרייב למשחק ועשו עבודה יותר טובה מNVIDIA שזה דיי עצוב...

בנוסף לזה UBISOFT ביקשה עזרה מAMD כדי להתאים את המשחק שלה יותר טוב שזה מגוחך (http://www.pcgamer.com/ubisoft-acknowledges-assassins-creed-unity-problems-on-amd-hardware/)

והעצומה היא לא רק של אנשים על רדאון, זו עצומה של כל השחקנית נגד המשחק המאוד לא מותאם לכלום, הייתי אומר שהם שיחררו אותו בבטא אבל הוא אפילו לא שם.

בכל מקרה, NVIDIA אכן קונה את השוק במיוחד עם dreamworks שחוסמת לחלוטין את AMD לתמיכה אפילו קטנה במשחקים שם בעוד שרדאון מוציאים את מנטל שאולי מאוד מותאם לכרטיסים שלהם ארכיטקטורה של הכרטיסים אבל הקוד פתוח, שזה אומר שNVIDIA יכולה לקחת את הקוד, להתאים אותו לכרטיס שלה ולהנות משיפורים דיי מטורפים במשחקים התומכים (שכנראה לא יהיו הרבה לצערי),

אז כן הם יהיו קצת הרבה מאחורה בהתחלה אבל הם יסגרו את הפער ברגע שיפתרו את בעיות התאימות לכרטיסים שלהם (שזה לא יהיה בעיה כי שוב הקוד פתוח לחלוטין).

אז הייתי אפילו מקצין ואומר שגם לNVIDIA יש גן סגור כמו שלאפל יש גן סגור. זה כל כך קיצוני שאפילו אנשים שרצו להשתמש גם בNVIDIA וגם בRADEON במחשב אחד כדי שיהיה להם תמיכה בCUDA מנטל ופיזיקס, NVIDIA ישר התחילה לעבוד על דרייבר חדש שלא יתמוך באפשרות הזאת במקום לעודד את זה או להתעלם כי זה בכל מקרה רק מגדיל את המכירות שלה.

פורסם

לפני העדכונים הבעיות היו עם כרטיסי מסך של 2 החברות, ל AMD היו בעיות קשות יותר אבל זה בערך כמו לשאול מישהו אם הוא מעדיף עצירות או שלשול. עכשיו נראה כאילו המשחק עובד תקין עם חומרה של NVIDIA אבל לא עם של AMD. דרך אגב לכל מי שאמר שTB לא יודע על מה הוא מדבר ושאנשים בוכים בלי סיבה, היה אמור לצאת היום או אתמול בדיקה של ליינוס אבל הם דחו את זה כי המשחק לא עבד להם כמו שצריך.

אפשר בבקשה להפסיק לקשר לדברים ש UBISOFT אומרים, כל מילה שהם הוציאו בשנה האחרונה הייתה שקר. הם אמרו כמה ה PS4 יותר טוב אחרי שסוני שילמו להם עם FAR CRY 4 ובאותה שנה אמרו שהקונסולות באותה רמה כי MS שילמו ל AC:U, באותה מידה הם יגידו ש NVIDIA גורמתץ לבעיות אם AMD ישלמו להם ולהפך. החברה הזו היא בדיחה ואי אפשר להאמין לדוברים שלהם.

להעביר את האשמה ל AMD זה הדבר הכי מפגר ששמעתי בחיים שלי, מי שאשם תמיד בכל מצב זה מי שכתב את הקוד ולא בדק אותו כמו שצריך, זה אומר שתמיד מפתחי המשחק אשמים ובמקרה ש AMD/NVIDIA סיפקו קטעי קוד אז גם החברה שסיפקה את הקוד המוכן אשמה. AMD לא סיפקו שום דבר למשחק הזה, האשמה כולה על UBISOFT ו NVIDIA ואין בכלל מה לדבר על זה. אם מתחשבים בזה שהבעיות האלה חוזרות על עצמן עם GAMEWORKS וכל פעם מוציאים תיקונים למשחקים ומסדרים את זה אז סביר להניח ש NVIDIA אשמים אפילו יותר כי הם לא מעדכנים את קטעי הקוד שלהם ובצורה עקיפה גורמים לבעיות כל פעם מחדש.

פורסם

כמו שליינוס אומר, keep on diggin' ubisoft

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים