עבור לתוכן

Assassin’s Creed Unity - ההיסטוריה הזאת מלאה בבאגים

Featured Replies

פורסם

נראה לי יוביסופט מתחרים ראש בראש עם the evil witin בקטגוריית משחק האימה של השנה.. מפחיד עד כמה שזה נראה מגעיל

• תגובות 36
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המשחק זמין בסטים, עכשיו יש פרסומת בסטים, ב59.99 דולר, בעמוד הראשי של סטים.

פורסם

לדעתי, בימינו לא כדאי לקנות משחקים ברגע שהם מושקים. במקרה הטוב כדאי לחכות כמה שבועות עד לתיקון באגים והוצאת דרייברים תומכים, במקרה הרע (bf4...) צריך לחכות אפילו יותר מזה.

אלא אם כן כמובן לא אכפת לשחק עם באגים מסדר 0, ומה שחשוב זה להיות מהראשונים שמשחקים.

פורסם

עשו לעצמכם טובה, למי שיש קונסולה של הדור הקודם - לכו על AC ROGUE.

שיחקתי גם בUNITY וגם בROGUE. זה הסיכום:

UNITY: גראפיקה טובה. זהו.

AC ROGUE: מנוע של BLACK FLAG המצויין, גראפיקת פח של XBOX360\PS3, אבל העלילה, הגיימפליי - מעולים.

פורסם

קיבל ציון נמוך בביקורת של ign יחסית לblack flag, בלי התייחסויות לבאגים וגליצ'ים.. אני הייתי ממתין עם ביקורת למשחק, חושב עליו לפחות שלושה ימים.. אבל זה עניין שלהם ושל המתחרים. בכל מקרה נראה לי החברה ביופיסופט הבינו שהם עשו פאדיחה. מוזר שכולנו הימרנו שזה יהיה המצב

פורסם

מוזר שהימרנו? אף אחד פה לא הימר, זה היה ידוע מראש שהולך להיות פורט גרוע. ההימור היחיד שאולי היה זה שאולי בנס הפעם יוביסופט ישחררו משחק שעובד כמו שצריך.

האמת שכנראה גם יוביסופט ידעו שהולך להיות פורט גרוע כי הם לא אישרו לשחרר ביקורות לפני שהמשחק יצא (או אפילו לשלוח עותקים לביקורת לפני ששוחרר) ולפני ששוחרר הday one patch

פורסם

יש לי את זה מותקן כרגע אבל בנתיים נשחק משחקים אחרים שיש לי ברשימה

ונמתין איזה חודש נקווה עד שאני יגיע לזה כבר יתוקנו כמה שיותר דברים

אולי נטען בכל זאת רק בשביל הצחוקים לראות כמה זה גרוע

בגלל שקיבלתי את זה חינם אין לי מה להתלונן

לקנות משחק ב 60 דולר לא הייתי עושה בכל מקרה

אני מאמין שהבאגים יתוקנו זה בטוח רק שאלה של זמן אם לא יתוקנו מי יקנה את המשחק הבא בסדרה

פורסם

אני גם מחכה לראות אם יצליחו לסדר את הבאגים. לקנות אני לא בטוח אקנה וגם לא משחקים עתידיים של יוביסופט אלא אם יתחילו להראות מגמת שיפור כלשהי.

בינתיים ההמלצה הכללית היא לחכות

http://youtu.be/SgpzT5V5Mgs

פורסם

^^^

זה מה שקורה שמפתחים בינוניים משתמשים בקטעי קוד מוכנים של NVIDIA (שהוכיחו את עצמם כבינוניים לא פחות)...

דרך אגב זה בערך המצב הכי טוב שתראו את המשחק, אם יש לכם חומרה כלשהי של AMD במחשב המצב מחמיר בצורה מאוד קיצונית (כרגיל עם GAMEWORKS).

http://www.pcgamer.com/ubisoft-acknowledges-assassins-creed-unity-problems-on-amd-hardware/

פורסם

העמוד של המשחק בסטים זה מקום מצחיק להיות בו כרגע חח

http://steamcommunity.com/app/289650

גולל למטה וצוחק מכל התמונות מסך שאנשים העלו

כל העמוד של REVIEWS רק אדום

פורסם

לדעתי זה ממש מצחיק

פורסם

וואו, איזו קטילה של TotalBiscuit.

מעניין מתי שוק הגיימרים יתחיל להתנהג בצורה צרכנית חכמה ויעניש כלכלית חברות שמזלזלות בו כך. עד אז כנראה שאין ברירה אלא לקבל משחקים שבורים וגרועים, כמו ACU.

פורסם

ראיתי את הסרטון שilanf העלה.. הבחור שם טוען שיש לו sli 980 ועל הגדרות של אולטרה הוא מקבל פחות מ 60 fps... אחרי שעות של משחקים עם ההגדרות הוא משחק על high בלי פילטרים בכלל... ויש לו מערך מפלצתי! הוא אומר שיש נפילות fps רנדומליות באזורים מסויימים בלי קשר. ואני שואל אם אפשר לעשות שיפוץ למשחק ברמה כזאת שאנשים עם כרטיס בודד חזק כמו 780 ומעלה יוכלו להריץ אולטרה, או שבהקשר הזה ככה זה ישאר?

פורסם

זה לא סתם בחור, זה TotalBiscuit (אליו התייחסתי בתגובה הקודמת). אחד הקולות היותר מעניינים בעולם הגיימינג, תמיד כיף לצפות בו :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים