פורסם 2014 בנובמבר 1711 שנים לאן אתם רוצים להגיע ?למה לשגע אותו ? מה, התוצאות האחרונות שלו לא טובות ?תחזור למצב האחרון שעבד וסע לשלום.
פורסם 2014 בנובמבר 1711 שנים לא צריך להתקין וינדוס מחדש כל פעם.רק צריך להעביר את הוינדוס לSAFE MODE לפני השינוי.אתה יכול להעביר חזרה לבקר השני כדי להעלות קודם.http://www.ithinkdiff.com/how-to-enable-ahci-in-windows-8-after-installation/אחרי שהוא יזהה אותו עם הבקר של אינטל ויתקין לו דריוור, תוכל להעביר בין הבקרים ללא פעולה מיוחדת. נערך 2014 בנובמבר 1711 שנים על-ידי Art Tatum
פורסם 2014 בנובמבר 1711 שנים מחבר קודם כל תודה לכל מי שעונה פה.התוצאות האחרונות פה היו על SATA3ומכיוון שאיני מתכוון לפרמט את המחשב בזמן הקרוב אז אני בשאיפה להוציא את הביצועיים הטובים ביותר מה SSD.דבר שני - זה ממש לא משגע אותי,כל עוד רואים תוצאות והתקדמות אני נהנה מזה (זה לא המחשב היחידי שלי - אני לא מושבת)דבר אחרון מ Art Tatumביצעתי המון שינויים ב BIOSרציתי לדעת עם אני עכשיו (לאחר החיבור ל SATA2)צריך לשנות משהו בביוס? כי לא ראיתי שיש לי שליטה לשנות את ההגדרות לAHCI
פורסם 2014 בנובמבר 1811 שנים מחבר ועכשיו זה מחובר על SATA 2התקנתי מחדש ואלו התוצאות. (מצב צילום)השאלה שלי היא מה ההבדל בין הנתונים שמופיעיםבין ה Seq4k4k 64 thrdacc.timeומה הגורם שאני אמור להתייחס אליו שהוא משפיע על מהירות העבודה של הארד דיסק.התמונה הקודמת שהעלתי היא מחיבור ל SATA 3אני רוצה לדעת באיזה התקנה לבחור.תודה רבה!
פורסם 2014 בנובמבר 1811 שנים אתה לא אמור להתקין מחדש כל פעם שאתה מחליף בקר.יש פעולה פשוטה שעושים בוינדוס שמאפשר לעשות את השינוי בביוס מבלי שהוינדוס יסרב לעלות, והבאתי לינק עם הסבר.בכל מקרה אם תשווה בין תמונות הביצועים תראה שהבקר אינטל הרבה יותר מהיר, חוץ מהעובדה שהוא SATA II ומוגבל בפס רוחב המקסימלי.בגלל שהכונן מקבל עם הבקר SATA III תוצאות קריאה רציפה לא גבוהות בהרבה, כבר עדיף הSATA II לביצועים באופן כללי.התוצאה הסופית כמו שאפשר לראות בתוכנה גבוהה יותר. נערך 2014 בנובמבר 1811 שנים על-ידי Art Tatum
פורסם 2014 בנובמבר 1811 שנים מחבר מה שלא הבנתי זה מה הסיבה שב SATA3 התוצאות של ה SEQ של ה READ היו גבוהות ב100MB?
פורסם 2014 בנובמבר 1811 שנים בחיי היום יום לא מבצעים בדר"כ כתיבות וקריאות רציפות לכן עדיף שיפור בשאר הפרמטרים, בקיצור לך על ה2.
פורסם 2014 בנובמבר 1911 שנים מחבר אז הלכנו על ה SATA 2 תודה רבה לכל מי שעזר.. פורום ברמה מאוד גבוהה. חשוב לי לציין שבדקתי במספר פורמים בחול ורוב המשתשים בחרו להחליף את הלוח אמ שלהם בגלל שהם לא מצאו פיתרון. אז תודה רבה שוב לכולכם.
פורסם 2014 בנובמבר 1911 שנים להחליף לוח?גם אני עם X58 מחובר לבקר SATA II, וטוב לי.את רוב היתרונות של SSD מקבלים גם עם הבקר הזה.אתה יודע מה? הבקר המשולב של אינטל בX58 הוא בקר עם ביצועים מעולים גם בהשוואה לבקרי SATA III חדשים ממנו(חוץ מהעובדה שהוא מוגבל בפס רוחב המקסימלי).אני לא רואה סיבה להחליף לוח רק בשביל עוד קצת MAX SEQ.אחד היתרונות של לוח הX58 זה הפס רוחב הגבוה יחסית של ערוצי הPCI-E.אפילו יחסית להרבה לוחות שהגיעו אחריו ועד היום(כי הצ'יפסט שלו מיועד לHIGH END והם לא).לכן אפשר להוסיף כרטיס הרחבה עם בקר SATA III, ואם הוא מוצלח מספיק אז גם יהיו לו ביצועים טובים.לדעתי חבל סתם לזרוק כסף על כרטיס חד פעמי שלא יהיה בו צורך עם לוחות עתידיים.בעתיד כשאעבור לפלטפורמה חדשה הMAX SEQ יגדל.עד אז טוב לי גם עם מה שיש לי עכשיו.
פורסם 2014 בנובמבר 1911 שנים כמה כרטיסי מסך כבר יש לך שאתה צריך 32 נתיבים? זה היתרון היחידי של לוח X58 על לוחות ביניים של הסדרות הבאות.
פורסם 2014 בנובמבר 1911 שנים זה בדיוק העניין.שמכל הלוחות שצריכים/יכולית להינות מתוספת בקר כרטיס SATA III, זה הלוח הכי אידיאלי לעשות זאת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.