עבור לתוכן

FIGHT STICK!

Featured Replies

פורסם

והשלט של סוני לא פלסטיק צעצוע? כל אחד משחק עם מה שנוח לו...

אבל בכללי השלט של ה 360 לא משהו למשחקי מכות. ה dpad שם זבל רצח ולשחק עם הסטיקים הרבה פחות מדוייק

• תגובות 39
  • צפיות 9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בכל מה שקשור לDPAD - השלטים של לוג'יטק הם אלטרנטיבה מעט יותר טובה משלט הXBOX.

השלטים של סוני לא עובדים על PC בלי מתאם וגם לא תומכים בXInput מהקופסה.

פורסם

יש מישהו שניסה את השלט של Xbox one? הבנתי ששיפרו את ה dpad

פורסם

סטיק איכותי של mad catz עולה 99 דולר בebay משלוח עולה בערך אותו סכום ככה שיוצא 700 שקל

פורסם
  • מחבר
והשלט של סוני לא פלסטיק צעצוע? כל אחד משחק עם מה שנוח לו...

חלילה לא הייתה לי כוונה להעליב, ולא השלט של סוני ממש לא צעצוע, התגובה שלו כמעט מיידית והדיוק מדהים, גם בWIRELESS.

השלט של XBOX גדול ומגושם (סביר שהותאם לידיים של צפון אמריקאיים) , ורק נראה יקר, שבעצם הוא זול ולא מפותח טכנולוגית.. עם הסוללות הפח זבל האלה שצריך להחליף.

השלטים של סוני לא עובדים על PC בלי מתאם וגם לא תומכים בXInput מהקופסה.

ממליץ לך להשתמש ב Scarlet.crush Productions עובד מושלם עם סנכרון מלא לכל משחק וביצועי ג'וייסטיק מושלמים. אל תגיד סתם אין! ואם אתה גם רוצה בWIRELESS אז תרכוש DONGLE זול מאיביי.

נערך על-ידי Noririco

פורסם

לא אמרתי "אין", נכון? ידוע מזמן שאפשר לגרום לזה לעבוד. מהקופסה זה לא עובד, כמו שאמרתי.

פורסם

חס וחלילה להעליב, ממש לא נעלבתי :)

סתם הערה שהשלטים בנויים בערך מאותם חומרים פשוט עם עיצוב שונה.

פורסם
  • מחבר

ממליץ לנסות מה שאמרתי, לא תתאכזב וזה עניין של חצי דקה להתקין ... ואני שנים רדפתי אחרי תוכנה שתעשה את זה כמו שצריך.

ILAN , אני חולק עליך, אני חושב שהיפנים עושים עבודה הרבה יותר טובה ממייקרוסופט, קל להרגיש בהבדלים ( משקל,תגובה, אורך חיי סוללה, אלחוטיות וכו'.)

כל הזמן אצל חברים אני מקלל אותם שהשלט לא מגיב לי, ושנתפס לי כל מיני חלקים ביד שלא ידעתי שקיימים.

נערך על-ידי Noririco

פורסם

אין לי שלט כזה, ואני לא מתכוון לרכוש אחד בזמן הקרוב, אז מה יש לי לנסות פה ואיך? :)

פורסם
  • מחבר
אין לי שלט כזה, ואני לא מתכוון לרכוש אחד בזמן הקרוב, אז מה יש לי לנסות פה ואיך? :)

אם יצא לך תדע שיש אחלה אפשרות....... :)

פורסם
אתה גם יכול לבנות לבד...

http://www.ebay.com/itm/New-Classic-HAPP-Style-Arcade-DIY-Parts-Kit-for-2-Player-USB-MAME-DIY-Projects-/261579026444?pt=AU_ArcadeMachineAccessories&hash=item3ce753300c

להזמין את החלקים ולבנות שנישלטים מעץ :)

אישית אני מתכנן לבנות מכונת ארייקד מעץ ולשיים את מה ששלחתי לך בפנים (הזמנתי בשלל צבעים את הכפתורים)

מעניין אותי, יש מאיפה להזמין כאלה בארץ במחיר נורמלי אם אני פתאום מחליט שבא לי להרכיב סטיק/ארקייד?

סתם לא בא לי לחכות חודש ++ בשביל זה

פורסם
  • מחבר

90$ זה הרבה...

פורסם
90$ זה הרבה...

http://www.ebay.com/itm/Mad-Catz-Arcade-FightStick-PRO-for-PlayStation-3-/111342354425?pt=US_Video_Game_Controllers&hash=item19ec857ff9

אפילו יותר מ 90$ אבל מדובר בסטיק איכותי,יש הרבה יותר זולים אבל לא שווה להתקרב אליהם

יש גם פירמה בשם hori שנחשבת למעולה בטחום אבל גם יקרה.

פורסם
לא עדיף לשלם עוד כמה עשרות דולרים ולקחת HitBox? לפי הביקורות הוא עדיף על כל FightStick.

עדיין לא ראיתי מישהו בטורניר משחק עם זה אז זה כנראה לא כזה טוב (או שהם לא מכירים את זה...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים