עבור לתוכן

המלצה למסך

Featured Replies

פורסם

היי ,

הבנתי שה [h=1]Dell UltraSharp U2414H 23.8''[/h]

מאוד מומלץ, אני צריך אותו למשחקים ,סרטים, ותכנות( עם מסך נוסף), האם זה המסך שכדאי לקנות או שיש דגם אחר או לחילופין חדש יותר שיצא בטווח המחירים של 1200-1400

תודה

פורסם

זה הדגם המומלץ ה"סטנדרטי" נכון לעכשיו, אלא אם כן יש לך העדפה ברורה לרזולוציה של 1920X1200 (במקום 1920X1080).

פורסם
  • מחבר

עקרונית זה מחובר ללפטופ והרזולוצייה הסטנדרטית שם היא

1920X1080 (אסוס g750(

פורסם

או סתם לחסוך כסף ולקנות את ה2412 המעולה מכל בחינה.

פורסם

חוץ מעניין הרזולוציה, ואולי מעניין כניסת VGA, הייתי אומר שהU2414H עולה על U2412M בכל פרמטר.

פורסם

במעט מאוד ולא מורגש.

אין צורך להוציא עוד 300 ש"ח

פורסם

יש אנשים שהציפוי המגורען של הU2412M מציק להם, וזה לבד עושה את ההבדל. שלל הכניסות ורכזת הUSB3 הם דברים מינוריים ברוב המקרים.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

היתרון היחיד הוא אולי במשחקים אם אתה מרגיש שאתה מקבל תמורה מקצב פריימים גבוה מ60FPS.

לשאר השימושים זה לא משמעותי בכלל, ובהתחשב בעובדה שהוא עולה משמעותית יותר ומשתמש בפאנל TN, הייתי אומר שבמקרה שלך החסרונות עולים על היתרונות.

פורסם
  • מחבר

רכשתי את המסך, לא מסתדר לי משהו:

- לא מקבלים כבל Hdmi יחד עם המסך?

-display port שמתי לב שהוא מתחבר ליציאת ה thunderbolt שלי, אבל לא מזוהה במסך ..ולכן לא מציג תצוגה לאחר חיפוש הבנתי שהם בעצם אותה כניסה אבל לא ניתן להשתמש בזה לתצוגה , אני טועה.?

אגב, המסך הרגיש לי עקום לקחתי סרגל והבנתי שיש איזה חצי סמ הבדל בין צד שמאל לימין, ניתקתי וחיברתי והסתדר, כדי לשלוח לתיקון ? אולי לא תקין המעמד?

פורסם

אם לא קיבלת, אז כנראה לא מקבלים.

thunderbolt אמור לדעת להוציא DisplayPort טהור. זה צריך להיות עניין של הגדרות, אם כי יכול להיות שבמחשבים מסוימים לא חיווטו את זה בהתאם.

לא הבנתי בדיוק מה עשית עם המעמד, אבל אם עכשיו זה בסדר, אז מה הבעיה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים