עבור לתוכן

קניית ריפיטר או ראוטר שישמש כנקודת AP

Featured Replies

פורסם

יש לכם המלצות כלשהן בשבילי?

אני נמצא בבזק ובזק בינלאומי, מהירות גלישה 40מגה

התכנון הוא לשים את הריפיטר בקומה השנייה שיחובר בצורה אלחוטית לראוטר וישדר שם גם WiFi

חשוב גם שיהיה אפשר לחבר שם כבל LAN

אני מעוניין לחבר בצורה קווית את הריפיטר למחשב בקומה השנייה, המרחק בינהם יצריך כבל CAT6 באורך 10מטר

פורסם

ההמלצה הכי טובה שאני יכול לתת לך היא לא לעבוד בצורה הזו. שרשור אלחוטי בין שתי קומות הוא בדרך כלל בעייתי ולכן איכות החיבור והמהירות תהיה ירודה. הכי טוב היא להעביר כבל רשת בין שתי הקומות, לחבר קצה אחד לנתב הקיים ואת הקצה השני לראוטר שישמש כנקודת גישה, כפי שמוסבר בפרק האחרון של המדריך הזה - http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm

בחלק הראשון מוסבר מדוע שרשור אלחוטי הוא בעייתי.

פורסם

יש דגם ראוטר מומלץ?

אני גם צריך ראוטר שישמש כ-AP (בחיבור קווי בהתאם להמלצה).

פורסם
  • מחבר
ההמלצה הכי טובה שאני יכול לתת לך היא לא לעבוד בצורה הזו. שרשור אלחוטי בין שתי קומות הוא בדרך כלל בעייתי ולכן איכות החיבור והמהירות תהיה ירודה. הכי טוב היא להעביר כבל רשת בין שתי הקומות, לחבר קצה אחד לנתב הקיים ואת הקצה השני לראוטר שישמש כנקודת גישה, כפי שמוסבר בפרק האחרון של המדריך הזה - http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm

בחלק הראשון מוסבר מדוע שרשור אלחוטי הוא בעייתי.

מזל שנתת לי את זה, כי אני רואה שם שנקודת AP מקריבה מחצית ממהירות האינטרנט, ואין מצב בחיים שאני ארצה להקריב מחצית ממהירות האינטרנט

אם הייתה לי אפשרות, הייתי מעביר כבל מהקומה הראשונה לשנייה.. המטרה היא בכלל שיהיה לי אינטרנט בחדר אחד שלא מגיעה אליו הwifi, והאינטרנט שם איטי עם מתאמים על גבי החשמל

ככה שהריפיטר היה אמור להיות שם רק בשביל שאני אוכל להעביר כבל CAT לשם, כי wifi אין צורך

אבל אין אפשרות להעביר כבל ביןהקומה הראשונה לשנייה

הבית ישן נורא, ובעייתי להעביר כבלים בצינורות מבין שניהם, כי הצורה שעשו אותה פה היא פשוט מגעילה

פורסם
יש דגם ראוטר מומלץ?

אני גם צריך ראוטר שישמש כ-AP (בחיבור קווי בהתאם להמלצה).

מה התקציב שלך? מה גודל הקומה שאתה צריך לכסות? כמה חדרים וכמה קירות יש בינהם?

פורסם

תקציב בסביבות 300 ש"ח, מרחק/רדיוס מקסימלי מנקודת הAP: כ-15 מטר שכוללים 2 קירות בדרך. רצוי קליטה טובה בכל הטווח שתספק חיבור יציב וחלק לשיחות וייבר וגלישה.

ראיתי שיש המלצה על הדגמים של TP LINK:

WR941ND

WR1043ND

על הדגם היקר יותר, ראיתי שיש הרבה תלונות. האם הבעיות האלו נפתרו ע"י גירסה חדשה של חומרה או קושחה?

חוץ מהUSB שאני לא ממש חייב, מה ההבדלים ביניהם?

תודה!

פורסם

אני מעדיף את ה-1043 החדש - זה שמגיע בצבע כחול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים