עבור לתוכן

חיברתי את ה-GTX 970 וה-840 EVO, אני מדליק את המחשב והוא נכבה לפני עליה לוינדוס

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הרגע חזרתי הביתה ואני מתחיל לטפל בבעיות של המחשב... והדלקתי את המחשב (תפסתי אותו ברגע שהוא נדלק) , הגעתי לדסקטופ, והבחנתי במשהו .. ב"הוצאה בטוחה" של התקני USB וכאלה, יש את ההארד הדיסק הפנימי שלי ה-HD103SJ , אני יכול לעשות לו EJECT, רשום שם את הדגם שלו ובסוף SCSI, אני בטוח שמיליון אחוז שהוא לא היה בהוצאה בטוחה לפני כן, שיניתי לו את חיבור הסטה אתמול שחיברתי את ה-SSD החדש, אני מניח שזה בגלל זה ..

איך שראיתי את זה אמרתי אני ינתק אותו דווקא ויראה את המחשב ממשיך להכבות ולהדלק .. וזה לא קרה.. עכשיו הוא בסדר שהHDD לא מחובר...

מה עכשיו לעשות ?

אני יכול לחבר אותו למחבר SATA 2 ? אני ירגיש בהבדל אם הוא סטה 3 ? אמרו לי שבקושי ויש מצב שבכלל לא ..

• תגובות 51
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה צריך לעדכן את הקושחה להרדדיסק שלך. תוריד מכאן את העדכון, תעלה את המחשב עם "DOS" (יש בHIREN'S BOOT CD לדוגמא) ותתקין. מומלץ לגבות את המידע קודם.

פורסם
אתה צריך לעדכן את הקושחה להרדדיסק שלך. תוריד מכאן את העדכון, תעלה את המחשב עם "DOS" (יש בHIREN'S BOOT CD לדוגמא) ותתקין. מומלץ לגבות את המידע קודם.

הקשוחה הזאת מתאימה גם לf3 1TB??

איך מתקינים עם דיסק און קי?

אני גם יעדכן אם זה מתאים

פורסם
  • מחבר
הקשוחה הזאת מתאימה גם לf3 1TB??

איך מתקינים עם דיסק און קי?

אני גם יעדכן אם זה מתאים

זה לf3 1tb .. יש לי גם כמו שלך יש לך HD103SJ לא ?

עריכה -

ag43 - סידרתי את הבעיה המחשב כבר לא נדלק ונכבה.. אין לי איפה לכבות את המידע ככה שאני לא יכול לבצע כרגע את העדכון, רוב הסיכויים שהוא לא ימחק כלום ואני לא יאבד מידע ? אם כן אין לי בעיה לעשות את זה סתם בשביל שיהיה מעודכן, אבל מה הוא בדיוק עושה ?

סוף סוף המחשב בסדר עכשיו ..

חיברתי הכל והכל עובד...

יש לי שתי שאלות:

1. מקודם, ה-Samsung HD103SJ שלי היה מחובר לSATA 3 (ככה זה צריך להיות) , העברתי אותו לחיבור SATA 2 ... כי מישהו אמר לי פה שאני בקושי יראה הבדל בביצועים,

אם בכלל. זה בסדר ?

2. כמו שידוע לכם (למי שקורא את הבעיות שלי בפורום חח) אין לי כרגע מחיצה ב"מחשב שלי" ל-Samsung EVO 840 ..

אני רוצה לפרמט את ה-Crucial M4 ולהתקין את הוינדוס על הסמסונג ..

שנכנסתי להתקנה של הוינדוס כן ראיתי את הסמסונג שם, זאת אומרת שאני יכול שם לעשות לו מחיצה חדשה, ולהתקין עליו את הוינדוס והכל יהיה בסדר..

השאלה היא כזאת, האם להתקין עליו את הוינדוס ואז לעשות את עדכון הקושחה שכולם מדברים עליו שפותר את בעיית האיטיות הידועה שלו, או להוסיף לו מחיצה חדשה בחלון הזה (תמונה למטה), לעשות את העדכון, ואז רק לפרמט ?

nun1n0zdjmmm.png

תודה מראש... וסליחה על הכאב ראש שאני עושה פה לרובכם..

פורסם

1. אתה לא תראה שום הבדל בביצועים.

2. עדיף לפני כי זה יקח קצת פחות זמן.

פורסם
  • מחבר
1. אתה לא תראה שום הבדל בביצועים.

2. עדיף לפני כי זה יקח קצת פחות זמן.

אוקיי אז אעשה זאת עכשיו...

מה עלי לעשות בחלון הזה שצילמתי ? במה לבחור ? זה קשור להגדרות של האיבו..

ולגבי העדכון של ה-F3 , אני רואה שיש גם לך אותו, עשית את העדכון ?

הורדתי את הקובץ הזה.. אך אין לי איפה לגבות את המידע.. יש סיכון גבוה שאני יאבד אותו ?

ומה העדכון בעצם עושה ?

מה אתה אומר ?

פורסם

איך מעדכנים עם דיסק און קי?

פורסם
  • מחבר

Up

פורסם

בקיצור, אתה שואל האם לבחור במערכת קבצים MBR או GPT. התשובה היא כזו - אם הכונן יהיה כונן מערכת (כזה שמפעילים ממנו את המחשב) ואם אתה משתמש בביוס UEFI - תבחר ב GPT. אם אתה עובד עם ביוס במצב Legacy ורוצה לאתחל מהכונן הזה - תבחר MBR. אם הכונן משמש לאיחסון בלבד - לא משנה איזו אפשרות תבחר, אבל שים לב למה שכתוב לך - אם תבחר GPT הכונן יזוהה רק במערכת הפעלה מהגירסה הזו ומעלה (אני מניח שמדובר כאן ב Windows 8.1).

פורסם

אני לא רואה שום סיבה להשתמש בGPT בכונן בגודל כזה.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שיש לי ב-z77x-ud5h ביוס מסוג UEFI.. אבל אני לא יודע אם אני משתמש בזה בפועל.. מה זה אומר ?

אבל מה ההבדל בין הmbr לgpt?

אם אני בוחר בGPT ואני מוכר אותו בעתיד למישהו שרוצה להשתמש בוינדוס 7, הכונן הלך? זאת אומרת לא יעלה לו ?

ועל הכונן הזה יותקן וינדוס ..

וגם ag43 סטר אותך ואמר שהוא לא רואה סיבה ללכת על gpt..

אני לא מבין מה ההבדל בין שני המצבים האלה ועדיין לא יודע מה לבחור..

פורסם
  • מחבר
מה שבא לך. די להיות לחוץ.

אני לא לחוץ .. פשוט יש פה חילוקי דעות ביניכם אז זה לא מה שבא לי .. יש לכל אחד משמעות ..

ואני מנסה לקרוא על זה ועדיין לא מבין על מה אני צריך ללכת

פורסם

זה. לא. משנה. אתה יכול להתקין MBR לתאימות גודלה יותר, זה הכל. בכל מקרה אפשר לפרמט מאחד לשני.

פורסם
  • מחבר
זה. לא. משנה. אתה יכול להתקין MBR לתאימות גודלה יותר, זה הכל. בכל מקרה אפשר לפרמט מאחד לשני.

שאתה אומר תאימות ? למה אתה מתכוון ? אני רוצה באמת לדעת ולא לבחור סתם ..

משפיע על מהירות ביצועים וכל זה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים