עבור לתוכן

ראשוני: תקלה נרחבת ב-HOT ללקוחות HOTNET (עדכון - חזל"ש)

Featured Replies

פורסם

כרגע יש תקלה נרחבת ללקוחות HOTNET שמחוברים לתשתית HOT. התקלה מתבטאת באי זמינות של אתרים ושירותים המתבססים על שירותי AKAMAI. לדוגמא אתר YNET לא זמין וגם חלק מהשירותים של גוגל.

עדכון 20:30 - מסתמן שהבעיה נפתרה והאתרים הבעייתים, זמינים כרגע.

פורסם

בדיוק רציתי לשאול אם לעוד מישהו יש בעיות קשות עם האינטרנט...תודה על העדכון.

פורסם

כבר שבועות יש להם איטיות ועוד תופעות - התייאשתי וחזרתי ל 013

האם התקלה מבשרת על שדרוג כלשהו שהוטנט מבצעת?

פורסם

דווקא להיכנס לYnet אין לי בכלל בעיה אבל אני מרגיש אטיות לחלק מהאתרים בדיוק עכשיו אצלי אני מרגיש קצת שזה מסתדר אבל עדיין למשל בקליינט של הSteam ברשימת החברים לא לכולם יש תמונה ועד לפני 30~45 דק' עמודים לא נטענו בחנות של Steam וגם לא יכלתי להיכנס לYoutube אבל כרגע שוב עובד.

פורסם

כבר היה כמה פעמים בשבועות האחרונים, אולי הגיע הזמן לעבור לספקית אחרת...

פורסם

אני כבר שיגרתי באמצעות "netek" במהלך הסופ"ש בקשה לניתוק המנוי בהוטנט (שבספק אם יתייחסו אליה, אבל נראה) והתחברתי לטריפל סעי.

פינגים - תענוג (הנמוכים ביותר לאירופה בהשוואה להוטנט ובזב"ל), פאקט לוסים - תענוג עם דרופים פה ושם, הורדות וסטרימינג - עוד לא נבדק לעומק אך לא נראה שיש בעיה.

פורסם

טריפל סי זה חיבור עם חייגן רחוק מלהיות אידאלי ללקוחות הוט במהירות 100 מגה ומעלה

פורסם

נראה כאילו הכל חזר לעבוד, פעם ראשונה שיש לי בעיה עם HOTNET (לפחות אחת כזו קשה). ניתן להם עוד הזדמנות רק כי אין לי כוח לחפש ספקית שיש לה חיבור טוב ללא חייגן.

פורסם

אני עדיין מפגר מאחור עם 40 מביט.

פורסם
נראה כאילו הכל חזר לעבוד, פעם ראשונה שיש לי בעיה עם HOTNET (לפחות אחת כזו קשה). ניתן להם עוד הזדמנות רק כי אין לי כוח לחפש ספקית שיש לה חיבור טוב ללא חייגן.
גם לי זאת פעם ראשונה בעיקר בגלל שאני רק שבועיים וחצי בהוטנט ולגבי ספקית לא נראה לי שיש אחת ב10ש"ח(בגלל שאני גם בהוט מובייל) בשביל תשתית של 200Mb =\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים