עבור לתוכן

המלצה למסך מחשב חדש (22" ומעלה)

Featured Replies

פורסם

היי,

לאחר 3 שנים של עבודה טובה, מסך המחשב הישן שלי (DELL 2209WA) התחיל לעשות בעיות. לעיתים, צד שמאל שלו מציג קווים סגולים שלא מאפשרים לראות כלום בצד הזה.

הדבר חוזר על עצמו פעם בכמה זמן, באופן רנדומלי לחלוטין. בתור גיימר, אם דבר כזה קורה לי ברגע חשוב, יכול להיות לזה השלכות רציניות ואני מעדיף להימנע מאי-הנעימות שבדבר.

בנוסף, אין לי מושג מתי יגיע היום בו אקום בבוקר והמסך פשוט לא יתפקד כלל, ולכן אני מעדיף למנוע תרופה למכה. יש לציין כי אני יודע שהבעיה במסך, כי ניסיתי אותו במחשב אחר, והבעיה חזרה על עצמה.

רציתי לקנות את המסך הזה (בעל פאנל IPS), בגלל המחיר: "Acer V236HLBD 23

אבל חברים ציינו בפניי 3 דברים שיכולים להרוס לי מאוד:

1. יחס הניגודיות של המסך בהשוואה למסכים אחרים. האם ארגיש בהבדל?

2. בעל זמן תגובה של 6ms. האם ארגיש הבדל אם אלך על מסך בעל זמן תגובה גבוה יותר?

3. העובדה שאין למסך הזה חיבור HDMI, ואצטרך מתאם. יש לציין שיש לי מתאם, אך חברים טוענים שגם עם מתאם, לא רואים כמו שצריך וצריך שהחיבור עצמו יהיה HDMI.

מה דעתכם בנושא הזה? האם שלושת הדברים האלו יפריעו ברמה כזאת שעדיף ללכת על מסך יקר יותר?

אם כן, על מה אתם ממליצים? מעוניין להוציא כמה שפחות כסף, ללכת על ה-Sweetspot מה שנקרא. (אני חייל... :undecided:)

תודה רבה. :)

נערך על-ידי LOLFTW

פורסם

Apologies but i can't seem to open that link, can you give the model? to me it sounds like you speaking of this monitor

http://pc365.co.il/product.aspx?p_id=24722

Can you give us a budget for the monitor?

Also, it seems as if different companies advertise various numbers of contrast ratios so i would just go with what reviews say,and they generally say its colors are sharp.

6ms, 5ms, 1ms, all the same really since every manufacturer seems to measure these GTG (grey to grey) milliseconds variables in different ways. So they really mean nothing and one screen advertised at 8ms might seem faster tracking in deeper checks then another screen advertising 2ms. Thus, another variable to not take so serious.

As for HDMI and etc. If the screen you posted has a DVI-D connection it should preform well, best without a connector in between to output to HDMI, i am positive your video card has a DVI connection on it. Or is there a different case?

נערך על-ידי HunterVee

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה, מעריך אותה מאוד! :)

אכן צדקת במודל. מבחינת תקציב, אין כזה. אמנם יש לי כסף, אבל אני לא רואה סיבה להוציא הרבה על מסך, כי אני לא פריק של הדברים האלה. פשוט רוצה לראות "טוב-רגיל" במחיר הנמוך ביותר.

בנוגע לחיבור, פה רשום שיש DVI-D. בנוגע לכרטיס מסך שלי, יש לי Sapphire Dual-X R9 280X, בעל החיבורים האלה.

אז סה"כ לפי דעתך, מדובר במסך ששווה ללכת עליו? לא אראה הבדלי ביצועים שמצדיקים העלאה במחיר, אם אעלה ל-800~1000 ש"ח?

נערך על-ידי LOLFTW

פורסם

The Acer monitor indeed has a DVI-D connections and your video card has the same as well (The white connection) so i see no issues with connectivity.

Also, i am not sure when the Acer monitor was released but given its an LED monitor i would recon somewhere in the last 2 years which makes it alright, in my book at least.

Also keep in mind that by reviews i have read the monitor is quite good while oddly its only drawback is that it does not come with a DVI-D cable, so upon purchase stand its best to ask the seller you are buying from for a DVI-D cable, NOT to be confused with a D-SUB cable or whatever (old VGA cables).

The Acer monitor seems to have no extra USB ports if you seek any, just thought i will put it out there if it matters.

All in all, if in the end of the day your looking for something a bit more familiar you have https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12733 in the price range which you gave, which on paper is on par with the Acer one minus the USD hubs, but side by side i have no idea.

Bare in mind, in both cases, ask the seller for a DVI-D cable.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

**הקפצה**

אני מקווה מאוד לקנות כבר מסך חדש השבוע, כי המסך הנוכחי שלי מתחיל להשתגע יותר ויותר לעיתים תכופות.

השאלה שלי היא האם יש מסך כלשהו ששווה לקנות במבצעי ה-Black Friday? רוב המסכים שאני רואה, או שלא נשלחים לישראל, או שנשלחים במחירים שדומים למחירים בארץ.

יש למישהו דיל טוב לתת לי? בבקשה, זה נורא דחוף, לפני שיגמר ה-BF. :(

אם אין דיל טוב להזמנה מחו"ל, אשמח לדעת על אלו מבין שלושת הדגמים הבאים הייתם הולכים?:

Acer V236HLBD ‏23 ‏אינטש - 679 ש"ח

LG 22EA53T-P ‏22 ‏אינטש - 687 ש"ח

Dell IPS P2314H ‏23 ‏אינטש - 865 ש"ח

כפי שציינתי כבר, אכפת לי רק שהפאנל יהיה IPS ולראות טוב. אני לא מהפריקים האלו שיתחילו לשים לב לכל דבר קטן.

מצד שני, עם הפאנל הזה התנסיתי רק עם DELL, אז קשה לדעת למה לצפות עם חברות אחרות...

האם תוספת הכסף עבור Dell היא No-Brainer? או שאני סתם מוסיף כסף בשביל מסך שלא אראה בו שום הבדל?

נערך על-ידי LOLFTW

פורסם
  • מחבר

BUMP

פורסם

אני לא משוכנע שיהיה איזשהו הבדל באיכות התמונה בין הDELL לLG לACER. כלומר, אני לא רואה סיבה למה יהיה הבדל כזה. מצד שני, לא התנסיתי אישית עם אף אחד מאלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים