עבור לתוכן

מעניין מה אתם חושבים ???.

Featured Replies

פורסם

מה אתם חשובים :

אים חייל אחד שלנו יפר פקודה ויחסל את ערפעת למה זה יוביל:

1. למלחמת מנהיגים בשטחים שאחד יהרוג את השני ולנו רק ישאר לתת חסות לאחרון שינצח וישאר ויווצר מצב כמו שאמריקה שלוטת בשילטון

שלנו אנו נישלטי בשילטון שלהם......

2. הגברת הפיגועים נגדנו..... ותגובה מצידנו.

3. יצירת אירגוני מחתרת ישראלים שהממשלה תתטען שאן לה שליטה עלהם והם יעשו את העבודה...... ואמריקה לא תואכל לעשות כלום נגד זה.

4. יקום מנהיג חדש ואיתו יהיה הסכם שלום...

5. אחר ציינו מה ???

דן

פורסם

2.

והתגובה מצדנו תהיה הרבה יותר מאופקת, עקב הגברה מסיבית של הלחץ האמריקאי והאירופאי לנסיגה מלאה מהשטחים וחזרה לגבולות 1967

אם ערפאת יחוסל בידי ישראל (דבר שנראה כדבר שבל ייעשה בעיני העולם) רב הסיכויים שתפרוץ מלחמה כוללת של _כל_ מדינות ערב נגד ישראל...

פורסם

ורוב הסיכויים שגם במלחמה הזאת ננצח :lsvader:

פורסם

אנחנו ניכנס לשטח A.

פורסם
  • מחבר

בנתיים פרס עים חברו בלב ובנפש טיבי החזירו את החשמל לילשכת ערפת שנותק היום ואנחנו מלשמים מיסים על החוב שלהם לחברת החשמל.

פרס שריד ובילין צריכים להתאגד כי הם פשוט שונאים .............................. ולכאלה אן הרבה חברים במדינה........יש להם רק חברים באמריקה ובשטחים !!!!! אז שילכו לשם ולתמיד.

פורסם

אמברגו שילווה בסילוק מהאום

סגירת שגרירויות

בידוד

ומלחמה אחת קשה

שתוביל למיתון של בערך 20 שנה

פורסם

למה לעזאזל הם שלחו את קצב להיות נשיא?!

קצב יכל להפסיד, ופרס היה נשיא, ולא היה מפריע לממשלה חהכנס בהם חזק..

כולם שמחו שקצב נהיה נשיא (בימין) עכשיו, הם אוכלים את הלב.

פורסם

תשאל את שמעון למה הוא מפסיד תמיד...

ולשאלה המקורית, 1

פורסם

אני לא מבין איך אתם בכלל יכולים להשוות את ישראל לאמריקה.

אמריקה יכולה מצידה לכבוש את כל אירופה ואף אחד לא יוכל להתנגד.

ישראל מקבלת מאוד מיליארדי דולרים בשנה כסיוע חוץ מארה"ב, זאת אומרת שלארצות הברית יש זכות להגיד לנו מה לעשות, כי בסופו של דבר, אנחנו כן מה שבוש רוצה ולא מה ששרון רוצה.

פורסם

אמברגו שילווה בסילוק מהאום

סגירת שגרירויות

בידוד

ומלחמה אחת קשה

שתוביל למיתון של בערך 20 שנה

חחח... :lol:

פורסם

לדעתי מה שיקרה יהיה סרט מס' 1.

ולידידי מיני מייזר, לא נראה לי שמדינות ערב יתקפו אותנו על הריגת ערפת. גם להם נמעס ממנו מאוד . אני חושב שהם סתם יגידו "בלה בלה בלה ישראל אשמים בלה בלה בלה ישראל עושים לפלסטינאים מה שעשו להם בגרמניה בלה בלה בלה" וזהו, אבל אני מאמין שהם גם ישמחו, לכל העולם נמעס מערפת, גם למדינות ערב(אם לא במיוחד..)

פורסם

אולי.

אבל מצד שני, זו עלולה להיות עילה בשבילהם דווקא כן לתקוף את ישראל.

פורסם

רק סוריה והחיזבאללה יפתחו במלחמה נגדינו, אני לא חושב שמצרים וירדן יפירו הסכמי שלום, וארצות הברית יושבת לעירק על הראש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים