פורסם 2014 בנובמבר 1111 שנים מחבר תאמין לי ברגע שהנצילות של הזיכרון הפיזי מגיע ל 80 אחוז הדיסק הקשיח מתחיל לעבוד קשה ובקשר לגוגל כרום תעלה כמה אתרים תכנס למנהל משימות ותראה שרוב הטאבים מעל 100 מגה תעלה את זה לאתר ותראה שאני צודק . שלא נדבר על התוספים ותהליך GPU שזה גיגה ומעלה , אני מחכה לראות צילום מסך של 100 טאבים אתה יודע מה ? לי יש כרגע 5700 טאבים פתוחים וכל טאב שוקל 20 מגה יאללה נזרום אתכם צריך לקנות עוד זיכרון ויש לי רק 2 סלוטים DIMM ושניהם תפוסים 4-4 = 8 נערך 2014 בנובמבר 1111 שנים על-ידי Chumlee
פורסם 2014 בנובמבר 1111 שנים אז תקנה - למה אתה ממשיך לחפור? למזלך, יש לך DDR3, אז אתה יכול למצוא סטיקים של 8GB. לו היית עם DDR2, היית בכלל מוגבל ל2X2=4GB סה"כ. על הדרך - אולי תשדרג גם את הקשיח לSSD - עדיין יטחן, אבל קצת יותר מהר.
פורסם 2014 בנובמבר 1111 שנים מחבר החיבור של SSD זה אותו חיבור של SATA ? איך מחברים אותו ? הכבל דטה והכבל מתח ?בקשר לזכרונות אני בבעיה יש לי רק שני סלוטים בלוח והם תפוסים ואז אני אצטרך לזרוק את ה 8 גיגה 4-4 ולקנות 8-8 גיגה = 16 .מתבאס מזה .. אני אנסה למכור אותם למישהו ב 440 / 450 ש"חhttp://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4127#ov נערך 2014 בנובמבר 1111 שנים על-ידי Chumlee
פורסם 2014 בנובמבר 1111 שנים החיבור של SSD זה אותו חיבור של SATA ? איך מחברים אותו ? הכבל דטה והכבל מתח ?כן, אם קונים SSD SATA (ולא mSATA/mPCIE/NGFF או משהו). בקשר לזכרונות אני בבעיה יש לי רק שני סלוטים בלוח והם תפוסים ואז אני אצטרך לזרוק את ה 8 גיגה 4-4 ולקנות 8-8 גיגה = 16 .באסה, אבל זה מה שקורה כשחוסכים על לוח אם. מתבאס מזה .. אני אנסה למכור אותם למישהו ב 440 / 450 ש"חבהתחשב בזה שזה יותר ממה שעולה קיט חדש, בספק שתצליח למכור למישהו ב400 שקל. אבל למכור במחיר יותר הגיוני תוכל, לפחות לאלה שקנו בזמנו 2X2GB ועכשיו תקועים עם לוח עם שני סלוטים ורוצים לשדרג. נערך 2014 בנובמבר 1111 שנים על-ידי QttP
פורסם 2014 בנובמבר 2710 שנים מחבר הסתכלתי במחשב יש את הזיכרון הפיזי וה SWAP SPACE באותו גודל של הזיכרון הפיזי למשל :8155 + 8154 מגה בייט .ויש אפשרות להעלות את קובץ ההחלפהביטלתי את הקובץ החלפה ואני רוצה גם לבטל את ה SWAP SPACE להישאר רק עם הפיזי יש אפשרות כזאת ?או שה SWAP FILE מובנה ואי אפשר לבטל אותו ?יחד עם ה SWAP FILE יש לי 16GB ואני רוצה לעבוד רק עם הזיכרון הפיזי תודהי
פורסם 2014 בנובמבר 2710 שנים כי כמעט בטוח לא בעיה בחוסר זיכרון אלא בעיית תוכנה אחרת, תוכנות שרצות ברקע וכו'אני הייתי מתחיל ב:- לחסום פרסומות- להוריד שירותים ותוכנות שעולות ושאתה לא משתמש בהם- לבדוק מה ההתנהגות במקרי קיצון כאלה עם דפדפנים אחרים- לברר במנהל משימות מי מהתוכנות זללנית, אולי זה באג באותה תוכנה ואפשר רק להוריד אותה וזהו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.