עבור לתוכן

UBISOFT לא ימכרו יותר משחקים דרך STEAM

Featured Replies

פורסם

UBISOFT לא הצליחו להחזיק מעמד ואחרי פחות משבוע חזרו להעמיק את הבור שהם חופרים, כל המשחקים החדשים של החברה לא יהיו זמינים יותר דרך STEAM והחברה מפנה אנשים שמעוניינים לקנות משחקים שלהם ל UPLAY או חנויות אחרות.

http://www.giantbomb.com/articles/ubisoft-removes-upcoming-pc-games-from-steam/1100-5078/

UPLAY ידוע כ STORE FRONT ו GAME LAUNCHER הגרוע ביותר שיש כרגע בשוק, התוכנה לא כוללת שום דבר מועיל, בקושי צ'אט עובד יש בה והמחירים החנות מנותקים מהמציאות ועם מבצעים גרועים. אם המהלך הזה UBI עושה צעד נוסף לכיוון של EA, הדבר היחיד שנשאר לה זה לחייב את שאר החנויות להעלות את המחיר ל 50/60 יורו (מה ש EA כן עושים ולכן משחקים שלהם זמינים רק ב 2 חנויות).

כמו כן UBISOFT עשו את השינוי הזה בשקט בלי שום הודעה רישמית, יום אחד המשחקים היו ב STEAM ויום אחרי זה לא, גם אחרי שתפסו אותם UBISOFT נתנו תשובות מתחמקות עד שלבסוף נתנו אישור סופי שהם לא ימכרו יותר דרך STEAM.

בפעם הקודמת ש UBISOFT עשו מהלכים כאלה הם הגיעו למצב שבקושי 100K עותקים ניקנו במחשב, מאז הייתה התאוששות אבל סביר להניח שהמגמה הזו תחזור ואנשים יפסיקו לקנות משחקים שלהם.

פורסם

בהתחלה חשבתי שזה רק בבריטניה. עצוב, ממשיך לקבור לעצמם את הקבר.

פורסם
  • מחבר

כמובן שגם עוד לא ענו על השאלה מה יקרה אם כל אלה שהספיקו לקנות את המשחקים בהזמנה מוקדמת דרך STEAM, נראה כאילו UBI מנסים לגנוב את הכסף ולברוח בלי לספק מוצר. WB ניסו לעשות את זה עם ARKHAM CITY וזה לא עבד להם.

פורסם

איך שהחברות הגדולות מתנהגות, מרגיש טוב להיות פיראט.

הלוואי ויכולתי להיות פיראט גם בתחומים אחרים.

פיראט ברשת הסלולר של אורנג'.

פיראט באינטרנט של בזק והוט.

פיראט במים של תאגידי המים הגנבים.

פיראט במרפסת הלא חוקית.

פיראט של חשמל.

אם רק היה אפשר...

איפה נרשמים להיות בדואי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים