עבור לתוכן

שיטת הגנה חדשה למשחקים מאתגרת את הפיראטים

Featured Replies

פורסם

מערכת הגנת הקבצים של חברת Denuvo מצליחה למנוע עד כה את פריצתו שת הכותר Lord of the Fallen וכנראה גם FIFA 15

לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a9%d7%99%d7%98%d7%aa-%d7%94%d7%92%d7%a0%d7%94-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94-%d7%9c%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%90%d7%aa%d7%92%d7%a8%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a4%d7%99%d7%a8%d7%90/

פורסם

שכחתם את דיאבלו 3 משחק משנת 2012 שלא נפרץ עד היום

פורסם

אולי זה יכול להסביר את התקיעות הרנדומליות בפיפא...

כל כמה דקות המשחק נתקע לאיזה 5 שניות ואז ממשיך כאילו כלום

אולי זה קשור למנגנון הגנה הזה..סתם השערה.

יש תקיעות דומות במשחק השני שצויין כאן?

פורסם

אני זוכר מימי הCubase 5 העליזים וצוות AIR האגדי שהצליח לפרוץ הגנה של דונגל USB.

הם כתבו שהם בעצם האיצו (טייבו?) את הקובייס כי במקור התוכנה היתה רצה לדונגל לבקש אישור כל כמה שניות ובגרסה שלהם אין את העיכובים האלו.

אני מכיר יותר מבן אדם אחד שקנה את התוכנה והתקין את הגרסא הפרוצה.

אז זה לא נשמע מוזר שעדיין מנסים להטמיע שיטות אבטחה כאלו.

פורסם

היה לי פעם סיפור מצחיק בעבודה.

היתה תוכנה ישנה עם רכיב הגנה חומרתי דרך אחד חיבורי הIO.

ויום אחד המנהל הבכיר חיפש ולא ראה את הרכיב על המחשב.

הוא היה בטוח שזה נגנב.

בסוף איזה קטעים זה היה בכספת, התוכנה בכלל עבדה עם קראק שהאיש תוכנה שלהם בכלל התקין.

LMAO

פורסם

התמונה הזאת דומה באופו מחשיד ביותר לסצינת הפתיחה לאינפיניטי בלייד.....

בקשר לכתבה, נכנסתי בתקווה ללמוד על המערכת אבטחה עצמה. לא פירטתם שום דבר על איך זה עובד ומה בדיוק הוא עושה.

בכל מקרה אני זוכר שפעם היה לי משחק פרוץ (בתקופה האפלה בחיי שהייתי מוריד) שהוא היה נותן לך לשחק והכל בסדר. אחרי שאתה משקיע כמה שעות טובות ובא לסים את השלב הראשון הוא פשוט לא היה נתן לך להתקדם הלאה. מבחינת המשחק הכל היה בסדר, היו לך את כל הדרישות כדי לסיים את השלב אבל הוא לא היה נותן לך להתקדם. זה היה משחק בין הטובים שהכרתי עד היום (שאגב היום כבר קיים בספריית הסטים שלי)

פורסם
בקשר לכתבה, נכנסתי בתקווה ללמוד על המערכת אבטחה עצמה. לא פירטתם שום דבר על איך זה עובד ומה בדיוק הוא עושה.

יש בכתבה לינק להסבר. למי שפספס: http://steamcommunity.com/app/265300/discussions/0/613940477641423773/

פורסם

ברור שזה רק אגוז קשה.

גם ב AC2 ניסו את הDRM, לאחר 40 יום המשחק נפרץ.

ולמספר6, היום תופעות כאלו מוכרות וידועות כפריצה לא מושלמת (לכן הקושי בהתקדמות)

ומספר 5 ... הפלת אותי מהכיסא.

פורסם

משהוא יכול להסביר מה הכיוון של החסימה הזאת? איך היא בדיוק עובדת ומה מיוחד בה על שאר ה-DRM שהיא ממש קשה לפיצוח?

פורסם

אם הם לא רוצים שיפרצו אז שיבקשו מחירים נורמלים על משחקים\תוכנות ...

ואין דבר כזה לא פרוץ ... הכל שאלה של דרישה וזמן ;]

פורסם

המשפט השני שלך סותר את הראשון..

הרי אתה לא באמת מאמין שאם היו מבקשים חצי מחיר לא היו מנסים לפרוץ. אתרי השיתוף מלאים גם במשחקים של 10$ ומטה. משחק ייפרץ בלי קשר לכמה הוא עולה, כל עוד הוא מעניין מספיק אנשים.

פורסם
אם הם לא רוצים שיפרצו אז שיבקשו מחירים נורמלים על משחקים\תוכנות ...

ואין דבר כזה לא פרוץ ... הכל שאלה של דרישה וזמן ;]

די, נו.

כאילו אתה לא חי במדינת ישראל איפה שיפתחו עליך זוג עיניים כמו צלחות מרק ויסננו "אפשר בחינם, למה לשלם?"

וחוצמזה בהחלט יש דבר כזה, לא פרוץ. אם אף אחד לא מצא את הזמן או השקיע מספיק כסף, המשחק/תוכנה לא פרוצים.

פורסם
.

ולמספר6, היום תופעות כאלו מוכרות וידועות כפריצה לא מושלמת (לכן הקושי בהתקדמות)

התכוונתי בקטע של לתת לשחקן להמשיך לשחק אפילו שהמשחק פרוץ ורק אחרי כמה שעות טובות שהוא כבר ממש בתוך המשחק לחסום אותו.

לי מה שקרה זה יאוש פשוט חסר תקדים שקניתי את המשחק (פעמיים!! בגלל סיבות שלא קשורות לדיון וזה סיפור ארוך).

פורסם

אתה מדבר על "דמו" מורחב בחינם?

פורסם

הוא מדבר על BATMAN:AA, היה כמה טריגרים במהלך המשחק שהפורצים לא יכלו לדעת עליהם עד שהגיעו אליהם. מה שהיה קורה זה שהכל היה עובד בסדר עד שהייתה מגיע לאיזה חלון שצריך להיכנס אליו אבל לא הייתה לך האפשרות, אנשים היו הולכים פורום של המשחק ומתלוננים על הבאג ואז היו עונים להם שזה מערכת הגנה ושהם צריכים לקנות את המשחק. היו נראה לי 3 כאלה במהלך המשחק והייתה רק קבוצה אחת שלא התיאשה ופרצה אותו אחרי הרבה מאוד זמן (וניראה לי הכניסה רוגלות בקראק).

עוד דוגמה למערכת הגנה מצויינת זה game dev tycoon, אם הורדת עותק פיראטי החברה שלך הייתה פושטת את הרגל בגלל אחוזי פיראטיות גבוהים של המשחקים שפיתחת. הם אפילו הלכו צעד קדימה והעלו בעצמם את המשחק לאתרי טורנטים ככה שהם היו שם לפני קבוצות הפריצה. המהלך הזה נתן למשחק הרבה מאוד פירסום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים