עבור לתוכן

מפרט/שדרוג למחשב קיים לעריכת אודיו - Cubase / Ableton, עד 2,500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אם תרצה לקבל מקסימום ביצועים וזמני טעינה\חיפוש\ייצוא כמה שיותר קצרים - אז כן גם הDAW וכל התוספות שלה צריכות להיות על הSSD... אני מבין שיש לך 2X500 במערך של ?RAID, אז בעצם לא בטוח שזה חובה, תדע רק, שלפני שאתה מעביר את המערך (אם בכלל הבנתי נכון) למחשב החדש רצוי מאוד לגבות את החומר עליו.

לגבי דואל צ'אנל - קח את ההערה של זורו, וכן נכון שההבדל ביצועים הוא מזערי ברמת התוכנה, אבל אם קיימת האפשרות (כולל שדרוג עתידי) וזה גם ככה יוצא יולתר זול, למה לא בעצם? אחר כך תוסיף עוד 2X4 שסביר שגם בעתיד יהיו עדיין זולים יותר...

נ.ב - זורו - אני מכיר את הבנצ'מארק הזה, אבל אני חושב שיש בו בעתיות קלה כי הם בדקו 2X4 מול 2X4 ולא מול 1X8...

פורסם

כן, אבל זה ממש לא משנה. בערוץ בודד המחשב מתייחס ל-2x4 כיחידה אחת של 8, אין שום הבדל מול סטיק אחד של 8.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז אלך על המפרט האחרון וזהו.

לגבי ההארדיסקים.. הם לא במערך Raid..

פורסם

אם אתה בטוח מתכוון לשדרג בעתיד ל-16GB אין שום סיבה הגיונית או כלכלית לקחת עכשיו 2 סטיקים של 4GB. תוכל גם לחסוך עכשיו כמה עשרות שקלים אם תיקח סטיק אחד של 8 במקום 2X4. בנוסף, סטיקים של 8 הם המיינסטרים היום ובשנים הקרובות, ומה שנמכר במאסות יותר גדולות יהיה זול יותר לצרכן וגם ישאר בשוק יותר זמן. זאת אומרת שבעתיד הפער במחיר בין ה2X4 ל-8 בודד אף יגדל עוד יותר, ודגמי ה 4GB יהיו קשים יותר להשגה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים