עבור לתוכן

דרייבר למקלדת דל/ התאמת רגישות המקשים

Featured Replies

פורסם

אז בעקבות ההמלצה החמה של CHVI הצלחתי סוף סוף להשיג דל לטיטוד אי 5540, ובינתיים אני ממש מרוצה, המון המון תודה על ההמלצה!

יש לי רק בעיה אחת איתו, נראה שהמקלדת רגישה מדי ויוצא לי כל הזמן כשאני מקלידה שנלחצת לי אות פעמיים בטעות. האםם (הנה דוגמא) יש דרך להתאים את הרגיישות של המקלדת? ניסיתי לשחק אם הרגישות בלוח בקרה, אך זה לא עזר. יש אולי דרייבר למקלדת בו אפשר לשלוט על זה? הורדתי דרייבר טאצ' פד אך אין בו הגדרות שקשורות למקלדת.

תודה

פורסם
  • מחבר

5540, את ה-5530 לא ניתן היה להשייג בשום מקום..

- - - תגובה אוחדה: - - -

התקנתי ווינדווס 7, לא 8, אז לא נראה לי שזה רלוונטי

פורסם
  • מחבר

תוודה.

צודק, יש כאן גם התיחסות לווינדוווס 7. הבעיה שאני לא מצליחה להגיע לשום מצב בו זה לא קורה,, עדיין נלחצת לי אותה אות פעמיים למרות שהגדרתי ignore all repeated keystrokes-

ההגדרה היחידה שאיכשהו עבדה לי זה להגדיר את how long the computer shoul waiit before accepting keystrockes ל-0.5 (הכי נמוך שייש שם), אבל אז מתרחשת בעיה הפפוכה - כשאני רוצה להקליד (בעיקר באנגלית) מילה עם דבל אות זה נהיה סיוט.

אוף!!!!!!!!

למה יש לי מזל כזה נעחס עם מחשבים ומקללדות?! בא לי למות.

קראתי את הכתבה כאן http://www.papatek.com/Knowledge/Knowledge_195/

שלא מעודדת במיוחד. לטענתו יש "ממברנות רגישות" במגעים שגורמות למקללדתת להיות רגישה מדי והוא מציע לי להחליף מקלדת.

כבר הזמנתי מקללדתת מאי ביי לאסוס שלי שהושבתתה לו המקלדת, שעדיין לא הגיעה אפילו שהזמנתי אותה לפני יותר מחודשיים, אז אני ממש לא מתכוונת להזמין עוד מקלדתת שלא תגיע, וגם לא להחליף במעבדה, זה סתם עולה הון.

איזה דיכאון כבר אמרתי?

פורסם

צרי קשר עם שירות הלקוחות, שיבוא אלייך טכנאי הביתה ויחליף מקלדת במקום. אולי זה "באג" במקלדת כולה, אין לי מושג...

תאמרי לנציגה שאת עוסקת בכתיבה הרבה ובמיוחד רכשת סדרה עסקית שתבטיח איכות גבוהה גם במקלדת. אולי יש להם פתרון אחר להציע.

זה מה שאני מכיר מבחינת הגדרות, אולי יש תוכנות שיכולות לתת הגדרה מדוייקת בעניין תזמוני ההקלדה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :)

פורסם
  • מחבר

חוץ מזה יש משהו קטן שאולי תוכל לעזור לי

בתוכנת תרגום שאני משתמשת בה אחד הקיצורים החשובים הוא ctrl+alt+חץ תחתון

מאז שהערבתי את התוכנה למחשב החדש הקיצור מקלדת הזה לא עובד לי, אפילו אם אני מחברת מקלדת חיצונית (התיאשתי ועברתי שוב למקלדת חיצונית לבינתיים). הקיצור הזה בדר"כ גורם לתצוגת המסך להתהפך ולכן בשביל שהוא יהיה פעיל בתוכנה אני תמיד מבטלת בכרטיס הגרפיקה את האופציה הזאת ואז הקיצור נעשה זמין - רק שהפעם זה לא עובד.

יש לך רעיון מה עשויה להיות הבעיה?

לא מוצאת על זה שום דבר ברשת ואף אחד לא עונה לי כבר כמה ימים בפורום של התוכנה...

זה תוכנה מאוד מיושנת ואני גם לא רואה שיש לה אפשרות להתאים אישית את הקיצורים

תודה :)

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

היי

רק רציתי לעדכן שאחרי שהחליפו לי את המקלדת וזה לא פתרר את הבעיה, ושבועיים נוספים של סבל עם מקלדת מעצבנת, לפנ י יומיים התקשרתי שוב לשירות הלקוחות של דל ודיווחתי כי הבעיה לא נפתרה והם שלחו לי במייל עדכון קושחה וזה אשכרה פתר את הבעיה!! לא רואה איך העניין קשור לקושחה אבל מדהים שזה עובד!!

כמו יש לציין לשבח את שירות הלקוחות היעיל של דל לעומת זה של אסוס - המחשב הישן שלי כבר שבועיים במעבדה של אסוס רק בשביל להחליף לו מקלדת!! לעומת שירות הלקוחות היעיל של דל, שיום אחרי שדיווחתי על בעיה הגיע אליי טכנאי עד הבית והחליף לי על המקום מקלדת.

פורסם

שמח שזה הסתדר.

נשמח אם תפרסמי פה את התיקון/עדכון - כך שלהבא נוכל ליידע משתמשים על כך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים