עבור לתוכן

מחשב אחד מארז אחד ו 2 מסכים

Featured Replies

פורסם

היי

קראתי שיש דרך להפוך מחשב אחד ל 2 תחנות עבודה באמצעות 2 מסכים, 2 מקלדות 2 עכברים אבל שיעבדו רק ממחשב אחד.

החומר שמצאתי בגוגל פחות עדכני ובאחד מהם מסרו לי להתקין עוד כרטיס מסך... (ואם לכרטיס מסך הנוכחי שלי יש 2 יציאות?)

בקיצור, מה צריך לקרות בשביל שמחשב אחד יוכל לתפקד כ 2 תחנות עבודה?

פורסם

אני לא יודע לגבי 2 מקלדות ו2 עכברים על מחשב אחד - לפי דעתי זה גם לא אפשרי.

עם תחבר 2 עכברים למשל אז לא יהיה לך שני סמנים. אך תוכל לשלוט על הסמן עם שניהם.

אבל אתה כן יכול לחבר יותר ממסך אחד לכרטיס מסך אם הוא תומך(תבדוק באתר היצרן). ולפתוח חלון בכל מסך.

למשל: דפדפן במסך אחד ונגן במסך ולעבור עם העכבר בין המסכים

או לשחק BF במסך אחד ולנגן סרט במסך השני ואפילו להפריד יציאות סאונד. אך לא ניתן לעבור בין המסכים בלי ALT+TAB למשל.

פורסם

איך זה עונה על השאלה שלו?

אתה צריך פתרון multi-seat. לרוב זה דורש חומרה נוספת.

פורסם

לא עניתי.

אך גם לא אמרתי שזה לא אפשרי

פורסם
  • מחבר

רגע, אז מה זה הפתרון הזה בעצם?

זה לא מה שאני מחפש?

http://www.greenware.co.il/pages/5_article.html

פשוט אני לא ארגוני אלא משתמש פרטי וזה נראה לי פתרון קצת מרחיק לכת בשבילי, או שאם היה לי את התוכנה הנחוצה, הייתי יכול להתקין בעצמי

פורסם
  • מחבר

כדי לספק 2 עמדות עבודה, נניח שאחד יוכל לגלוש בפייסבוק עם היוזר שלו, והשני בפייסבוק עם היוזר שלו, שבזמן ששני משתמשים יושבים מול המסך, כל אחד "עצמאי" בעמדת מחשב שלו.

חייבים לזה כרטיס מסך נוסף , או שאפשר לחבר על כל כרטיס מסך שיש לו יותר מיציאה אחת?

פורסם

זה לא עניין של כרטיס מסך. multi-seat מחייב חומרה כלשהיא שמספקת סט של KVM (keyboard-video-mouse)a לכל משתמש קצה.

אין מערכת הפעלה שיודעת לבצע את זה בעצמה על בסיס ממשקי KVM עצמאיים ויצירת terminal/console session נפרד לכל אחד.

פורסם

כדי לענות על השאלה שלך בעבר הצלחתי לבצע את זה - באמצעות VMWARE - זה עובד די יפה כל עוד שהדרישות שלך הן לא כאלו גבוהות וזה די מסורבל - זה ניתן באמצעות VMWARE. זה לא שהמחשב שלי לא סוחב את זה - זה פשוט שזה לא באמת מחליף חוויה של מחשב נפרד. כמו כן אני וטרם הצלחתי להגיע לפתרון של גם להעביר קול (הכי רחוק שהגעתי זה באמת 2 מסכים 2 מקלדות 2 עכברים) - http://www.tomshardware.com/forum/237498-44-users-computer-tutorial-simplified בהצלחהגבריאל

פורסם

ומה יקרה ברגע שהבן אדם שנמצא בVM ילחץ alt+ctrl? :-)

פורסם

לא ניסיתי אבל לדעתי לא יקרה כלום כי המקלדת "מבודדת" לתוך המכונה הוירטואלית ולא יכול לבצע אינטראקציה עם המכונה המארחת. הפעלתי את זה במשך מספר ימים בעיקר כדי להדגים יכולת.

פורסם

ב-vmware הקומבינציה היא alt+ctl+insert

אם תעשה alt+ctrl+del זה ישפיע על המחשב עצמו והחלון יקפוץ על שני המסכים.

ctrl+alt יינתק את אותו אדם מהמכונה הוירטואלית וייתן לו שליטה על המחשב עצמו ויוכל להשתלט גם על המכונה הוירטואלית השניה.

אפשר להסתדר עם זה באופן עקרוני, תלוי אם הפתרון הזה מספק אותך או שאתה מחפש בידוד מוחלט בין שני היוזרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים