עבור לתוכן

תחקיר בצינור ליה על - HOT

Featured Replies

פורסם

אצלי הם לא הסכימו להתחייב על שדרוג התשתית. (ב15 מגה היו לי ניתוקים תכופים ו הפתרון היה סנכרון במהירות נמוכה יותר בפועל)

פורסם

לעד לפני שנה בזק יכלו לספיק לי בדירה גג 15-20 מגה. הוט נתנו בפועל 95 מגה. יש מספיק סיבות למה אנשים רוצים 100 מגה ולא 20. אצלי למשל אין הוט/יס (לטלוויזיה) כל מה שאני רואה מגיע מהורדות. כשבא לי לראות סרט אני יכול לבחור איזה סרט 20 דקות לפני שאני מתיישב לראות ואני לא צריך לתכנן מראש מה לראות ולקוות שזה יספיק לרדת. זה מהותי בשבילי.

כל השוק הזה הוא אפילו לא דואופול, במהירויות גבוהות בחצי מהמדינה הוט הם מונופול, זה מגוחך.

בלי קשר כל כמה זמן בדקתי מול בזק סטטוס וברגע שהם יכלו לספק 100 מגה עברתי אליהם. בפועל נותנים 80-85. בשביל 5-10 מגה לא שווה לחזור להוט כמובן...

פורסם

אולי אני חי בתקופת האבן - יש לי 12 מגהביט ולכל דבר ועניין זה מספיק לי מעל הראשאני אפילו זוכר ימים שהתחברתי עם מודם אנלוגי... במהירות שאפילו לטקסט הייתה צריך להמתין)מבחינתי - אם זה עובד בלי להתנתק ובמחיר סביר סבבה. ואני מסכים שהוט צריכים ללמוד משהו על שירות - אבל בסה"כ אני מחובר אליהם.

פורסם

אני תלמיד תיכון אז אני תלוי בהורים שלי מן הסתם.

יש לנו בבית HOT ואני מודע שהשירות לא משהו אבל אין ברירה אחרת מזה, Yes+בזק יוצא יקר מאוד בהשוואה לטריפל של הוט.

כמה שאני שונא את הממיר האיטי של הוט, הHOTBOX המגוכח שלהם ואת השירות לקוחות שלהם, אין לי בעיה איתם, אנחנו מקבלים מה שאנחנו משלמים עליו ואין בעיה של מהירות.

אם הייתי ברשות עצמי הייתי בכלל לא משלם לחברת כבלים והכל דרך XBMC וטורנט, טלפון בבית אני לא יודע למה אנשים מחזיקים עדיין שחבילה ללא הגבלה לפלאפון עולה גרושים.

הייתי בעבר בבזק וגם בהוט, בבזק קיבלתי שירות קצת יותר טוב אך בשניהם אינטרנט תקין לחלוטין וברוב הפעמים את מירב המהירות.

פורסם

אני אולדסקול. ADSL>כבלים. הוט זה חרא של אינטרנט וחרא של חברה. מהיום שהתקשרתי ליום שהיה לי אינטרנט בבית עבר 4 ימים. אנשים לא חושבים נכון בקשר לבזק. אם אתה הולך על תשתית של בזק, תיקח כבר ספק שלהם גם. ביחד זה טס. יש לי 15.5 קבוע. פינג של 80-85 לאירופה בLOL. אנשים רוצים 100 מגה ולהוריד סרט לפני שהקומקום מתחמם לעשות קפה ומרק. אין צורך לכזו מהירות. אני מוריד על 1.5 קבוע ממקומות כמו פיילפלייר. לא צריך יותר. טורנטים ב1.8... מה אדם צריך להוריד את הדיסקוגרפיה של מטאליקה ברבע שעה... אני משלם 100 שקל - קבוע. בלי הפתעות, בלי טלפונים טורדניים מהחברה. כשגרתי ברמת גן הייתי גר באמצע אזור תעשייה על הגבול עם פרדס כץ, לקחתי 30 מגה והיו לי מלאאאאאאאא תקלות. בזק היו אדיבים, מקצועיים. אבחנו את הבעיה זריז ועשו הכל כדי שיהיה לי אינטרנט בבית. לא הייתי לקוח VIP של 100 מגה, כולה 30. בזק חברה טובה.

פורסם

"אנשים רוצים 100 מגה ולהוריד סרט לפני שהקומקום מתחמם לעשות קפה ומרק" - נכון. ואני גם מוכן לשלם על זה (אגב אני משלם 35 ש"ח יותר ממך סה"כ). אף אחד לא צריך יותר מ-2-3 מגה. כל דבר מעבר לזה זה מותרות. אתה לא צריך יותר מ-1.5 מגה. אתה רוצה יותר כדי שתוכל לשחק... מבחינה פרקטית נטו, אף אחד לא צריך משחקי מחשב ואף אחד לא צריך 100 מגה. אתה קורא לי (לא לי, לאנשים שרוצים 100 מגה) מפונק - חשיבה קצת פרימיטיבית, לא?

P0C8INh.jpg

פורסם

בזק היו קקות ונשארו דקות ותמיד יהיו קקות, אנשים עם זכרון קצר, שוכחים כמה עלה שיחות לחו"ל, ושעל כל טלפון שהיה לך שילמת כמה שקלים בחודש שירות, גם על טלפון בן 10. טכנאי התקנה פרימדונות שלא מוכנים לעשות כלום אם זה לא עם כפית. לגבי היום, מחיר קבוע לקו שערועירתי, מכריחים אותך להשכיר מהם מודם ב10 שקלים לחודש. מי שרוצה סבבה אבל למה להכריח, הם לא סתם עשו את זה עם המעבר לadsl2, כי הם ידעו שההצעה בשוק קטן, מי שקונה לבד מתנערים ממנו בתמיכה, רק הסיפור הזה מיליוני שקלים בחודש, שנים מי שרצה רק אינטרנט היה חייב להחזיק גם קו טלפון, החברה הזאת עושקת סדרתית, אני לא אומר שהוט צדיקים.

פורסם

+1

פורסם
אז אתה אומר עומרי שבגלל שאין לך אלטרנטיבה של 100 מגה אתה מוכן לקבל שירות יותר מסריח מחרא ?

כן, לא מפתיע. זה גם לא שהוא באמת מקבל את זה רוב הזמן(בזמני עומס או מרוב האתרים).

יש כאלו שמעדיפים תמונה יפה ב Speedtest מאשר לקבל שירות אמין איכותי גם בפן האנושי וגם בפן הטכנולוגי.

אני אגב, מחובר ל-40 מגה של בזק ו-014 כבר שנתיים בפתח תקווה ואין לי שום בעיות.

פורסם

בזק לא מסוגלים לתת את מה שהוט יכולים לתת

הייתי בבזק, היו לי הרבה התנתקויות ועברתי להוט

גם השתמשתי בשרות הלקוחות שלהם. לא פאר היצירה אבל עובדים. אין תלונות.

נראה לי שזה משתנה מאזור לאזור אצלנו כנראה התשתית טובה.

פורסם
כן, לא מפתיע. זה גם לא שהוא באמת מקבל את זה רוב הזמן(בזמני עומס או מרוב האתרים).

יש כאלו שמעדיפים תמונה יפה ב Speedtest מאשר לקבל שירות אמין איכותי גם בפן האנושי וגם בפן הטכנולוגי.

אני אגב, מחובר ל-40 מגה של בזק ו-014 כבר שנתיים בפתח תקווה ואין לי שום בעיות.

אני מקבל את ה100 מגה כל הזמן, אין לי אינטרקציה עם שירות לקוחות כי כבר שנים הכל עובד.

צא מהסרט, אתה פשוט חי עם תשתית נחותה ומרוצה מזה.

פורסם

היו לי בעיות שרות עם הוט כי לקחתי מהם רק אינטרנט אז הם שמו פילטר חוסם טלויזיה שדפק לי את הקצב.

אחרי שהתלוננתי הגיע טכנאי שעלה על הבעיה ומאז יש לי 100 קבוע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים