עבור לתוכן

איזה אוזניות לקנות?עד 1000 שקל?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
אתם ממליצים פה לבחור על אוזניות ב1000 שקל ואף אחד לא טרח לשאול איזה סגנון מוזיקה הוא אוהב לשמוע?

האם האוזניות לשימוש ביתי?

מה מקורות האזנה שלך?

ניידות זה דבר חשוב בשבילך (גודל ונוחות ולנשיאה וכו'.. )?

אוזניות סגורות או פתוחות?

קנייה בחול או בארץ?

שאלו פה אבל הוספתה כמה שאלות ,תודה ,אז ככה:

גם לשימוש ביתי וגם לחיצוני עם מחשב נייד/טלפון

אלקטרו/האוס

לא

מה הכוונה?

בארץ

• תגובות 44
  • צפיות 7.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אוזניות פתוחות מול סגורות

העובדה שאתה קונה בארץ, מגבילה במבחר

אם אתה רוצה אוזניות סגורות אז כמו שאמרו הM-50\M-50x הם האופציה הטובה בשבילך, רק שתהיה מודע לעובדה שהם לא ניידות בשום בצורה וכנראה שזה לא האוזניות שתרצה לסחוב בתיק לכל מקום.

קיימות עוד אופציות שיכולות להיות עדיפות אבל לא יודע אם ניתן לרכוש בארץ ומה יהיה מחירם - Vmoda M100, custom one pro

לגבי אוזניות פתוחות, בהנחה ואתה בד"כ מאזין במקומות שקטים ולא אוטובסים וכו' אז אוזניות פתוחות הם אופציה טובה, לדוגמה Philips X1.

בכל מקרה כמו שאמרו לפני, רצוי להמתין לBF שמגיע בקרוב, בד"כ יש הנחות ממש גדולות על אוזניות באמזון.

פורסם

Tov_Tov זה תמוה משהו שאתה מתייג את הM50/x "רק שתהיה מודע לעובדה שהם לא ניידות בשום בצורה" ואז נותן את הCustom Pro שבניגוד לAT לא מתקפלות בשום צורה, וגם יותר גדולות בגלל שבייר לא טרחו להתאים את המזלגות התומכים לתצורה ניידת. מה שגם הופך אותן ממבחינה פרקטית, לא ניידות בשום בצורה.

הM50 מניסיוני נותנות יחס סביר+ בין סאונד וניידות, אמנם לא כמו הביירדינמיק DT1350 שלי, אבל מה שהפריע בעיקר מבחינת הניידות זה הכבל. בM50X זה כבר לא בעייה.

הVMODA לא רלוונטיות בארץ. וגם בתקציב.

פורסם

מי שרוכש מארה"ב, אני ממליץ בחום לעקוב אחרי המבצעים באתר SlickDeals באופן יומיומי

פורסם
Tov_Tov זה תמוה משהו שאתה מתייג את הM50/x "רק שתהיה מודע לעובדה שהם לא ניידות בשום בצורה" ואז נותן את הCustom Pro שבניגוד לAT לא מתקפלות בשום צורה, וגם יותר גדולות בגלל שבייר לא טרחו להתאים את המזלגות התומכים לתצורה ניידת. מה שגם הופך אותן ממבחינה פרקטית, לא ניידות בשום בצורה.

הM50 מניסיוני נותנות יחס סביר+ בין סאונד וניידות, אמנם לא כמו הביירדינמיק DT1350 שלי, אבל מה שהפריע בעיקר מבחינת הניידות זה הכבל. בM50X זה כבר לא בעייה.

הVMODA לא רלוונטיות בארץ. וגם בתקציב.

אתה לא הבנתי אותי! יש נקודה בסוף המשפט.

העובדה שקיימות אופציות שיכולות להיות עדיפות מהM50 היא לא בהכרח בהקשר הניידות, אני הכנסתי את שיקול הניידות בסעיף הקודם.

כשהתקציב הוא 1000 שקל זה כמובן תלוי בן אדם, אבל שווה לבדוק אופציות אחרות ולא ללכת כמו כל העדר לM50.

Vmoda יכול להיות מאוד רלוונטי בBF וגם בתקציב.

פורסם

Tov_Tov ATH-M50 זה ממש לא עדר!

עדר זה ביטס

פורסם

ויכוח מיותר, יש נטייה לאנשים לדחוף את הM-50 בכל פינה גם לאנשים שהן לא בהכרח מתאימות להם, ואני לא מדבר ספציפית על הדיון הזה.

הM50 הן אוזניות מעולות שנותנות תמורה מלאה למחיר שלהם ואף יותר, גם בעצמי רשמתי שבהקשר לדיון הזה הM50 הן אופציה טובה, מותר לי גם לציין את החסרונות שלהן אתם לא צריכים לגונן על הנכס שלכם, לא כל בן אדם שקונה אוזניות עד 1000 שקל צריך לקנות את הM-50, הM50 אפילו לא נחשבות אוזניות Mid - End ושיש תקציב אז למה לא לבחון אופציות אחרות? וכן לא לעשות זאת נקרא ללכת עם העדר (Beats לא שווה בכלל התייחסות).

פורסם
על מה חל ההנחות?יש הנחות על מחשבים ניידים לגיימרים נגיד?

אני קניתי את הנייד שלי למשחקים שנה שעברה ב ksp במבצעי black friday

יצאה 1500 שקל פחות .g750 של אסוס.

פורסם

Tov_Tov

1) הM50 הן בין הטובות בעולם ומביסות באיכותן אוזניות שכפולות ממחירן.

2) אין לי M50 ואין פה בכלל ויכוח של "למי יש יותר גדול"...

פורסם
אתה לא הבנתי אותי! יש נקודה בסוף המשפט.

העובדה שקיימות אופציות שיכולות להיות עדיפות מהM50 היא לא בהכרח בהקשר הניידות, אני הכנסתי את שיקול הניידות בסעיף הקודם.

כשהתקציב הוא 1000 שקל זה כמובן תלוי בן אדם, אבל שווה לבדוק אופציות אחרות ולא ללכת כמו כל העדר לM50.

Vmoda יכול להיות מאוד רלוונטי בBF וגם בתקציב.

מה לא הבנתי? התייחסתי נטו לקביעה שלך לגבי הניידות, לא לגבי הסאונד.

כל הדגמים האחרים שציינת, למעט הM100, פחות פרקטיים מהM50/X.

ולגבי הV-Moda, לא יודע אם יצא לך לנסות אותן אי פעם, למיטב הבנתי הארגונומיות לא ממש השתנתה מהCrossfade LP שהיו לי (לביקורת). אם כך זה אומר תצורה שהיא אמצע הדרך בין on-ear/over-ear וזה אומר לחץ ישיר מסויים על האוזניים. כך שלשימוש משולב אני בכל זאת אקח את הAT בלי קשר לרמת הסאונד (שד"א הייתה פשוט זוועה בcrossfade LP מבחינתי).

נערך על-ידי IlyaN

פורסם
Tov_Tov

חחח איזה הגזמה פראית!

זה כמו להגיד ש-GTX 760 הוא בין כרטיסי המסך החזקים בעולם.

כולה עוד אוזניות עור מזוייף סגורות, אני אישית הייתי מעדיף את HD598 למשל על פניהם.

נערך על-ידי RDvd

פורסם

^^^

השוואה נוראית, בכרטיסי מסך זה ברור למה דגם מסויים יקר יותר, באוזניות הרבה פעמים חברות מצליחות להוציא פנינים במחירים נמוכים. ה TAKSTAR PRO 80, NVX XPT100/HM5, SUPERLUX HD681, KOSS DJ PRO100 ו CREATIVE CAL הן דוגמאות מצויינות לאוזניות שנותנות תמורה מדהימה למחיר, חלקן אפילו נותנות פייט ל M50 שיקרות יותר בהרבה.

בקשר ל V MODA, הם כן שיפרו את התכנון שלהם, הוא מאוד דומה למה שהיה ב LP אבל הם שינו את הריפוד, את הלחץ על הראש וגם את מבנה הקשת. בכללי ה LP ידוע כדגם מאוד לא טוב, ה XS וה M-100 מצד שני מאוד מומלצים.

ה M50 אוזניות טובות, יש להן חסרונות כמו עור המזוייף (שדרך אגב אין שום בעיה לסדר על ידי קניה של ריפוד בד/עור) או העובדה שהבמה שלהן מאוד קטנה, לא חסר אוזניות סגורות שהבמה שלהן טובה יותר.

פורסם

בוא נראה:

Crossfade LP

Crossfade-Lp-02.jpg

M-100

V-Moda_Crossfade_M-100__White_Silver_35512458_05.jpg

לא יודע, נראה לי עדיין אותה תצורת אמצע-דרך, לא הייתי רוצה לשבת איתן מול המחשב ליותר מחצי שעה, ויש לי אוזניים קטנות יחסית.

לM50 יש במה טובה וריאליסטית יחסית לאוזניות סטודיו סגורות. שמעתי יותר טובות אבל בשום אופן לא משהו דרסטית יותר טוב עד לאוזניות חצי-סגורות.

פורסם
Tov_Tov

2) אין לי M50 ואין פה בכלל ויכוח של "למי יש יותר גדול"...

אני מצטער לבשר לך, אבל כמו שאמרתי הM50 נחשבות אוזניות LOW END ובטח ובטח לא האוזניות הטובות בעולם, כשהם עולות 400 שקל כמו שעלו בBF שנה שעברה הם שוות כל שקל, כשהם במחיר המלא של 600+ כבר צריך לחשוב פעמיים.

אז בוא אני אספר לך קצת על החסרונות של האוזניות הטובות בעולם

1) יש חוסר רציני במידים וגבוהים באוזניות האלה, עד כדי כך שיש הרבה פעמים צורך להשתמש בEQ, והפיק המוזר הזה שיש לגבוהים ב10khz נשמע להרבה אנשים כדבר מציק ואף גורם לאוזניות להיות "מעייפות" לאורך זמן.

2) לאוזניות יש במה קטנה מאוד אפילו יחסית לאוזניות סגורות, והם ממש לא מתאימות למשחקים וסרטים.

3) לבאס יש נטייה להופיע במקומות שלא צריך להיות באס, גם כשהשיר זורם ורגוע, הבאס מאוד חופשי.

4) אם אתה רוצה לדבר איתי על נוחות - אז רוב האנשים מתלוננים על כך שקשה להשתמש באוזניות הנ"ל לאורך זמן בגלל שהם מחממות וגורמות להזעה, וגם בגלל שהם לוחצות על האוזניים.

5) ניידות - שוב הם לא ניידות בעליל וכל מי שחושב שהם ניידות חיי בסרט, הן אפילו לא מגיעות עם CASE ככה שמן הסתם גם ATH לא התכוונו שהן יהיו ניידות כבל 3 מטר !! זה לא נייד.

6) כבל לא נשלף, לדעתי חסרון.

7) הרמת בידוד שלהם יכולה להוות חסרון לחלק מהאנשים.

ואני בטוח שמישהו עכשיו יזכיר את הM50X אבל הם לא באותה קטגורית מחיר וכבר היחס עלות\תועלת נתון בספק, העובדה שהחליפו להם את הכבל עדיין לא הופך אותם לניידות לכל אחד.

כנראה שאני חייב לרשום את זה אחרת יהיו פה כל מיני חכמים שיקפצו - יתרונות וחסרונות זה דבר סובייקטיבי ולכן לאחד היתרון הוא חסרון וההפך, אל תתטרחו לרשום שלכם זה לא חסרון, זה לא מעניין אף אחד, על פי דעת הרוב ברשת אלו החסרונות הבולטים באוזניות הנ"ל שגם אני חוויתי, האוזניות כבר מזמן לא מהוללות בהד פיי כמו שהיו בעבר והיום כבר קיימים שלל מתחרים שבהרבה מקרים יהיו עדיפים.

מה לא הבנתי? התייחסתי נטו לקביעה שלך לגבי הניידות, לא לגבי הסאונד.

כל הדגמים האחרים שציינת, למעט הM100, פחות פרקטיים מהM50/X.

ולגבי הV-Moda, לא יודע אם יצא לך לנסות אותן אי פעם, למיטב הבנתי הארגונומיות לא ממש השתנתה מהCrossfade LP שהיו לי (לביקורת). אם כך זה אומר תצורה שהיא אמצע הדרך בין on-ear/over-ear וזה אומר לחץ ישיר מסויים על האוזניים. כך שלשימוש משולב אני בכל זאת אקח את הAT בלי קשר לרמת הסאונד (שד"א הייתה פשוט זוועה בcrossfade LP מבחינתי).

אני חושב שהייתי מאוד ברור אני לא מבין למה אתה מתקשה.

דיברתי על הניידות של הATH וסיימתי משפט בנקודה, זהווווו נגמר עניין הניידות.

ואז הצעתי את BEYER ואת M100 כאופציות טובות לתחליף, בלי שום קשר לניידות שלהם.

ואם אתה מתעקש שהבנת אותי אז תסביר לי מה הקשר לעזאזל המשפט הזה -

"Tov_Tov זה תמוה משהו שאתה מתייג את הM50/x "רק שתהיה מודע לעובדה שהם לא ניידות בשום בצורה" ואז נותן את הCustom Pro שבניגוד לAT לא מתקפלות בשום צורה, וגם יותר גדולות בגלל שבייר לא טרחו להתאים את המזלגות התומכים לתצורה ניידת. מה שגם הופך אותן ממבחינה פרקטית, לא ניידות בשום בצורה."

מי אמר שהPRO ניידות????

נערך על-ידי Tov_Tov

פורסם

אוקי, אדייק: בין הטובות בעולם למחירן. סבבה? אני חושב שהבנת את הכוונה שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים