עבור לתוכן

מחפש בנרות לוח אם בסוקט 1156

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לתקן את המחשב של ההורים שלי.. הלוח אם נדפק שם לגמרי ואני מחפש לוח אם בסוקט 1156 אבל אני לא מוצא בשום מקום.

לא חדשים ולא משומשים פשוט כלום... אפילו ניסתי מאיביי אבל זה יקר מידי. הצעות מישהו? :please:

פורסם

זו אכן בעיה. אם אתה לא מצליח למצוא לוח מתאים (חדש או משומש), אז אתה תצטרך להחליף את הלוח ואת המעבד. לא פירטת איזו חומרה יש כרגע, אבל בפחות מ-700 ש"ח ניתן לקנות מעבד Pentium G3220, לוח אם בסיסי לסוקט 1150 ו 4GB זיכרון. מכיוון שיש לך מחשב עם סוקט 1156 אז יש לך זיכרון DDR3. בהנחה שיש לך לפחות 4GB של DDR3, לוח ומעבד כאלו יעלו בסביבות ה-500 ש"ח. השאלה היא כמה אתה מוכן להשקיע במחשב הנוכחי ומה המפרט שלו. אתה יכול גם לנסות למצוא לוח ומעבד משומשים מהדורות הקודמים, אבל לא בטוח שזה ישתלם לך.

פורסם

אני לא זוכר מאיפה אבל מצאתי ( הקשיח שלי עושה בעיות ואין לי את הכתובת של האתר כרגע ) אבל מצאתי את הלוח הבא:

http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Product/Product_Detail.aspx?DetailID=1092&MenuID=15&LanID=0

איזו חנות החזיקה אותו בארץ ( הגעתי אליה דרך גוגל ) במחיר של 370 ש"ח, אתה יכול לראות דיון דומה שלי:

http://hwzone.co.il/community/threads/552007-%D7%9E%D7%97%D7%A4%D7%A9-%D7%9C%D7%95%D7%97-%D7%90%D7%9D-%D7%9C%D7%A1%D7%95%D7%A7%D7%98-1156-%D7%94%D7%AA%D7%99%D7%99%D7%A2%D7%A6%D7%95%D7%AA#.VFVJV2P-vw0

בסופו של דבר אצלי זה ירד מהפרק כי מבחינת המארז אין לו חורים מתאימים ללוח מהסוג הזה ( MINI ATX ).

עשיתי גם טלפונים לכל החנויות הגדולות ( וליבואנים ) ולאף אחד לא היה מה להציע.

בהצלחה בחיפוש, לדעתי תרד מזה ותקנה שילוב חדש של לוח אם- מעבד כמו שהציעו פה.

פורסם
  • מחבר

יש במחשב שלהם i3 540 וסטיק של 4 גיגה במהירות 1333 והלוח אם ga h55m s2v ואני רוצה להוציא כמה שפחות כסף.

====

עריכה

====

יש לי את האופציה תכלס לקנות לוח אם Gigabyte GA-H81M-S2PV LGA1150

ומעבד

Intel Celeron G1840 2.8Ghz

במחיר של 428 שקלים.

השאלה האם זה מעבד שיזיז את המחשב ולא לחזור 20 שנה אחורה?

בהתחשב בזה שהמחשב נטו עבודה משרדית יוטיוב אימיליים ואופיס.

נערך על-ידי ShaharSi

פורסם

@ShaharSi

1. כפי שHelpSupport ציין - יש ביד2 לוח אחד לתושבת 1156 במחיר של 350 ש"ח. לא מצויין הדגם או פרט אחר. לא נראה לי שזו האפשרות הכי משתלמת, אבל יכול להיות שהיא הכי זולה.

2. מעבד Pentium G3220 יהיה כנראה יותר טוב ממעבד Core i3-540 (קישור להשוואה בסיסית ביותר בינהם).

3. בעיקרון מעבד ה Celeron G1840 דיי דומה למעבד ה Pentium G3220 (בגדול - הבדל של 200MHz בתדר העבודה והבדל של 1MB בזיכרון המטמון L2), כך שההבדל בינהם כנראה לא יהיה מורגש בשימושים בסיסיים (קישור להשוואה בסיסית ביותר בינהם). למעשה, ההבדל בינהם הוא בעיקר במחיר - הסלרון אמור להיות זול ב-20 דולר.

4. הלוח GA-H81M-S2PV (קישור) הוא דיי בסיסי, אבל הוא מתאים לשימושים בסיסיים.

5. מכיוון שכבר קיים זיכרון DDR3 בנפח 4GB אין צורך לקנות זיכרון נוסף.

אני לא יודע היכן קיבלת הצעה לקנות מעבד Celeron G1840 ולוח GA-H81M-S2PV ב-428 ש"ח (רוב החנויות באינטרנט לא מוכרות מעבדי סלרון), אבל זו נראית אפשרות דיי טובה, בהתחשב בכך שמדובר במחשב לשימושים בסיסיים ביותר, בכך שאתה מקבל חומרה חדשה עם אחריות ל-3 שנים ובכך שהחלופה היא לקנות לוח משומש ללא אחריות ב-350 ש"ח. אני אישית הייתי משקיע עוד כמה שקלים בשביל מעבד Pentium G3220 (בעיקר בגלל העניין של זיכרון המטמון), אבל לשימושים בסיסיים ביותר המעבד הנ"ל אמור להתאים ולתת ביצועים קרובים לאלו של המעבד הנוכחי. בנוסף, אתה יכול לנסות ולמכור את המעבד הנוכחי ובכך לכסות חלק מההוצאה הזו.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

מתוך חוקי הפורום:

קנייה ומכירה:

הודעות קנייה ומכירה על גבי הפורומים או בחתימות אסורות. אם ברצונכם לקנות או למכור משהו עשו זאת במערכת ה-TradeZone אשר נפתחה במיוחד למטרה זו. כמו כן, בפרופיל של כל משתמש ניתן להגדיר לינק למערכת ה-TradeZone אשר יופיע בתור סימן של "$" מתחת לאווטר של אותו משתמש.

הודעות קנייה ומכירה בפורום יימחקו ללא אזהרה!

אם אתה מעוניין למכור לו את הלוח שלך, עשה זאת בהודעה פרטית.

פורסם
מתוך חוקי הפורום:

אם אתה מעוניין למכור לו את הלוח שלך, עשה זאת בהודעה פרטית.

צודק. מתנצל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים