פורסם 2014 בנובמבר 2710 שנים אפשר מקור?מישהו שם לב למחירים טובים על משהו? בנתיים אני רואה מחירים רגילים ברשתות הזולות..
פורסם 2014 בנובמבר 2710 שנים יש טלפון אנדרואיד שווה במבצעים הפעם? אני צריך זוג טלפונים בכ- 400-500₪ כל אחד. יהיה נחמד אם יהיה בהנחה של השני ב- X אחוז הנחהאחד לפיתוח והשני להחליף galaxy y דרעק.לא צריך משהו רציני, אבל שיריץ אנדרואיד עדכני, מסך ורזולוציה נורמאליים (הכוונה שלא יהיה 5.5" עם רזולוציה של 320x240) ולא יקרטע מידי
פורסם 2014 בנובמבר 2710 שנים אפשר מקור?מישהו שם לב למחירים טובים על משהו? בנתיים אני רואה מחירים רגילים ברשתות הזולות..ציטטתי את ההודעה של יוני עם המקור.אילו מוצרים אתה מחפש? יש על הרבה מוצרים מחירים טובים.יש טלפון אנדרואיד שווה במבצעים הפעם? אני צריך זוג טלפונים בכ- 400-500₪ כל אחד. יהיה נחמד אם יהיה בהנחה של השני ב- X אחוז הנחהאחד לפיתוח והשני להחליף galaxy y דרעק.לא צריך משהו רציני, אבל שיריץ אנדרואיד עדכני, מסך ורזולוציה נורמאליים (הכוונה שלא יהיה 5.5" עם רזולוציה של 320x240) ולא יקרטע מידיאני חושב שעדיף שתחפש באתרים הסיניים.גם שם יש מבצעי BF והמחירים שם הרבה יותר נוחים מהמחירים בארץ,כשבתמורה הרבה יותר טובה.
פורסם 2014 בנובמבר 2710 שנים יש טלפון אנדרואיד שווה במבצעים הפעם? אני צריך זוג טלפונים בכ- 400-500₪ כל אחד. יהיה נחמד אם יהיה בהנחה של השני ב- X אחוז הנחהאחד לפיתוח והשני להחליף galaxy y דרעק.לא צריך משהו רציני, אבל שיריץ אנדרואיד עדכני, מסך ורזולוציה נורמאליים (הכוונה שלא יהיה 5.5" עם רזולוציה של 320x240) ולא יקרטע מידיבהמשך לתגובה שהציעה חיפוש באתרים סינים, יש בפנדוויל אלפון (או בתרגום חופשי: פילפון) G4 ב85$. נראה לי שהוא יתאים לצרכים שלך. נערך 2014 בנובמבר 2710 שנים על-ידי SEangel
פורסם 2014 בנובמבר 2710 שנים KSP נותנים 60% על המוצר השני ואי אפשר לקחת את אותו מוצר וההנחה על המוצר הזול מבינהם ככה שבוודאות תיקחו מוצר זול יותר המבצעים שלהם הכי גרועיםבStarpc יש מחיר טוב על 970 GTX של MSI ביחס לארצנו כמובן. עד כה הBlack Friday בארץ עונה על הציפיות שלי (ציפיתי לגרוע)
פורסם 2014 בנובמבר 2710 שנים לא יודע מאיפה נולד הטימטום הזה של "המוצר השני ב-X% הנחה".אני אמור להסתובב ברחובות בגשם ולשאול אנשים זרים האם הם מעוניינים לקנות איתי מוצר באלף שקל? אני אמור לשבת שם שעה עם המוכר עד שאני אקבל ממנו פתרון?למה הם לא נותנים לאנשים מרגוע מכל התחשיבים האלה?גם חסר להם מלא מלאי תמיד לפני המבצעים האלה...סתם קשקוש. נערך 2014 בנובמבר 2710 שנים על-ידי RDvd
פורסם 2014 בנובמבר 2710 שנים KSP נותנים 60% על המוצר השני ואי אפשר לקחת את אותו מוצר וההנחה על המוצר הזול מבינהם ככה שבוודאות תיקחו מוצר זול יותר המבצעים שלהם הכי גרועיםבStarpc יש מחיר טוב על 970 GTX של MSI ביחס לארצנו כמובן. עד כה הBlack Friday בארץ עונה על הציפיות שלי (ציפיתי לגרוע)KSP - מבצעים בדיחה ..Black Friday בארץ - בדיחה אחת גדולה ..
פורסם 2014 בנובמבר 2710 שנים הכי עלוב זה שלא רק שאתה צריך 2 מוצרים,המוצר השני הוא ב25%(הכוונה למוצרי רייזר אצל KSP).פשוט בדיחה.
פורסם 2014 בנובמבר 2710 שנים בהמשך לתגובה שהציעה חיפוש באתרים סינים, יש בפנדוויל אלפון (או בתרגום חופשי: פילפון) G4 ב85$. נראה לי שהוא יתאים לצרכים שלך. תוכל לתרגם לי ללינק בבקשה? פנדוויל אלפון נשמע כמו סינית בשבילי
פורסם 2014 בנובמבר 2710 שנים חחח איזו אכזבה המבצעים של K.S.Pהנה גם באג התחילו www.blackfriday.co.il נערך 2014 בנובמבר 2710 שנים על-ידי Radioheadz
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.