עבור לתוכן

קניתי עוד 2 סטיקים של זכרונות - אבל אי אפשר לחבר אותם..

Featured Replies

פורסם

היי,

קניתי אתמול עוד 2 סטיקים של זכרונות זהים כמו ה2 שהיו לי עד עכשיו..

זאת אומרת שיש לי עכשיו 2 כאלה, זאת אומרת 4x4 .. שזה 16GB..

כרגע מחוברים לי 2, ויש לי את הקירור Noctua NH-D14 ...

אי אפשר לחבר את הזכרונות ללא פירוק של הקירור, חייב לפרק אותו ..

אבל מה שמפחיד אותי, זה שאני לא יודע אם אפשר לחבר אותם בכללי,

באתר של נוקטואה, רשום שאפשר.. אבל זה נראה ככה כיאילו הסלוט האחרון (שהכי קרוב למעבד), נוגע בו הסלילים שיוצאים בהתחלה של הקירור.. (תמונה)

אין לי מושג אם אפשר לחבר אותם.... עזרה ממישהו שאולי יודע ?

פורסם

גם לי יש noctua nh-d14 ולכן קניתי זכרונות בפרופיל נמוך.

אני מאמין שאת הבעיה שלך ניתן לפתור אם פשוט תמקם גבוה יותר את המאוורר שמפריע לזיכרון או לחילופין איכשהו לשבור את הפלסטיק המיותר מהסטיק (רק כאופציית יאוש ורק אם זה רק פלסטיק ותו לא).

נערך על-ידי NRT

פורסם
  • מחבר

אחי הזכרונות תומכים, יש לי 2 כאלה מחוברים כרגע.. ובאתר שלהם יש את כל הזכרונות ו-V ו-X על מה שתומך ומה שלא .. הripjaws x יש V אבל אני לא יודע אם ל 4 סטיקים..

פורסם

מה הקשר תומכים ? כנראה שאני לא באמת מבין את השאלה שלך. מה הבעיה בדיוק ? מה זאת אומרת "אני לא יודע אם אפשר לחבר אותם" ?

פורסם

באתר של הזיכרון G.Skill RipjawsX - F3-12800CL9D-8GBXL (קישור) כתוב שגובה הזיכרון הוא 40 מ"מ.

באתר של הקירור Noctua NH-D14 (קישור) כתוב:

The NH-D14 is a big cooler that extends over the first RAM slots on most mainboards. The cooler offers sufficient clearance for all standard size memory modules, but you won’t be able to use memory modules higher than 44mm. Corsair Dominator DDR3 modules can be used if the top heatspreader is removed as shown here.

מהבחינה הזו הזיכרון שלך בסדר - הוא בגובה 40 מ"מ, כאשר הקירור מאפשר שימוש בזיכרון בגובה של עד 44 מ"מ. גם ברשימת הזיכרונות הנתמכים ע"י הקירור הנ"ל (קישור) אכן מצויין שזיכרונות ה Ripjaws X series של G.Skill מתאימים לקירור.

מכאן שאתה אמור להיות מסוגל להתקין את הזיכרון הזה ביחד עם הקירור. אם צריך, תפרק את גוף הקירור, תתקין את הזיכרון ותתקין שוב את גוף הקירור (אל תשכח להחליף משחה תרמית). אם בכל זאת זה לא מסתדר, תראה אם אתה יכול להסיר את גוף הקירור ממודול הזיכרון הראשון, אבל בעיקרון אתה לא אמור לעשות את זה (לא מצויין בהערות באתר של Noctua שיש צורך לפרק את גוף הקירור בזיכרונות שלך).

נערך על-ידי smalul

פורסם
  • מחבר
באתר של הזיכרון G.Skill RipjawsX - F3-12800CL9D-8GBXL (קישור) כתוב שגובה הזיכרון הוא 40 מ"מ.

באתר של הקירור Noctua NH-D14 (קישור) כתוב:

מהבחינה הזו הזיכרון שלך בסדר - הוא בגובה 40 מ"מ, כאשר הקירור מאפשר שימוש בזיכרון בגובה של עד 44 מ"מ. גם ברשימת הזיכרונות הנתמכים ע"י הקירור הנ"ל (קישור) אכן מצויין שזיכרונות ה Ripjaws X series של G.Skill מתאימים לקירור.

מכאן שאתה אמור להיות מסוגל להתקין את הזיכרון הזה ביחד עם הקירור. אם צריך, תפרק את גוף הקירור, תתקין את הזיכרון ותתקין שוב את גוף הקירור (אל תשכח להחליף משחה תרמית). אם בכל זאת זה לא מסתדר, תראה אם אתה יכול להסיר את גוף הקירור ממודול הזיכרון הראשון, אבל בעיקרון אתה לא אמור לעשות את זה (לא מצויין בהערות באתר של Noctua שיש צורך לפרק את גוף הקירור בזיכרונות שלך).

עדכון עדכון עדכון- הוצאתי את המאוורר הראשון - וחיברתי את הזכרון - יש לי 16GB זכרון !! ;)

ועכשיו כמה שאלות ובעיות :

לגבי הזכרון - חיברתי את כל הסלוטים, עכשיו שחיברתי כל סלוט, לחצתי את זה בשביל שהשני צופציפקים בצדדים יכנסו, ושמעתי טק כזה אבל טק יותר מדי חזק חח לא יודע אם זה אמור להיות ככה ..

עכשיו משהו שקצת מפחיד אותי, יש לי לוח z77x-ud5h, שיש לו שני חיבורים LAN, אחד של Intel ואחד של Atheros, מאז שחיברתי את הזכרון, הדלקתי את המחשב והLAN של אינטל לא עובד.. זה לא מפריע לי או משהו כי הLAN של Atheros עובד ותקין והכל בסדר איתו, אבל זה מוזר כי הוא אפילו לא מופיע בtask manager בוינדוס .. בלשונית Performance ..

*הכל בסדר עכשיו - זה פתאום חזר לפעול החיבור השני..

ו-smalul - הפעלתי את ה-XMP ועכשיו התזמונים הם 9-9-9 ..

תודה רבה רבה לך - באמת מאוד עזרת לי :):)

נערך על-ידי OhayoNB

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים